Het BHV: Goed geregeld-pakket

Als het gaat om bedrijfsveiligheid en bedrijfshulpverlening moet je een hoop regelen. Er kan dan ook een hoop tijd in gaan zitten. Want aan welke wetten en verplichtingen moet je allemaal voldoen? En wanneer loopt het certificaat van jouw BHV’ers ook alweer af? Wij begrijpen dat het best een uitdaging kan zijn om alles rondom bedrijfsveiligheid in de gaten en op orde te houden. Wij zijn hier dagelijks mee bezig en helpen je dan ook graag. Met ons nieuwe BHV: Goed geregeld-pakket bieden we voordeel voor bedrijven. Jij hebt hiermee de komende drie jaar namelijk geen zorgen meer over jouw BHV-gerelateerde zaken. Bovendien profiteer je van zakelijk voordeel op aanvullende verplichtingen zoals een ontruimingsoefening.
image

Wat is BHV: Goed geregeld?

Speciaal voor (de wat kleinere organisaties) in Nederland hebben wij het BHV: Goed geregeld-pakket in het leven geroepen. Met BHV: Goed geregeld bieden wij voordeel voor bedrijven. Wanneer jij kiest voor dit pakket, profiteer jij van zakelijk voordeel en nemen wij je de zorgen over jouw BHV-gerelateerde zaken de komende drie jaar uit handen. Wij houden bij wanneer de certificaten van jouw BHV’ers verlopen, wanneer zij weer moeten gaan trainen en wat er allemaal nodig is om jouw BHV’ers de kennis en vaardigheden mee te geven om te kunnen handelen binnen jouw organisatie! We geven jou toegang tot MijnBHV, waardoor je zelf mee kan kijken en geven we je vanzelf een seintje wanneer het tijd is om je (nieuwe) BHV’ers in te schrijven voor de cursus. Bovendien komen we elk jaar gratis bij je langs om je te voorzien van tips en adviezen over de veiligheid van jouw organisatie. Want BHV: dat wil je toch geregeld hebben?
 

Jouw zakelijk voordeel op een rijtje


*Een preventiemedewerker is wettelijk verplicht voor iedere organisatie

Zakelijk voordeel

Met het BHV: Goed geregeld-pakket profiteer je van zakelijk voordeel op jouw BHV-gerelateerde zaken. Zo ontvang je jaarlijks een gratis ontruimingsoefening ter waarde van €330,- aansluitend op jouw BHV-training. Daarnaast ontvang je korting op de cursus Preventiemedewerker. Bovendien is ontvang je jaarlijks een gratis servicebezoek van één van onze veiligheidsexperts.Tijdens dit servicebezoek inventariseert onze expert het veiligheidsniveau en de veiligheidsambitie van jouw organisatie. Bovendien krijg je direct tips en advies om de veiligheid van jouw organisatie te verhogen. 
 > Meer weten over bedrijfsveiligheid in het MKB?
 
 > Ontdek alle verplichtingen op het gebied van bedrijfsveiligheid!
 

Kunnen we je verder helpen?


Wil je meer weten over het BHV: Goed geregeld-pakket, één van onze cursussen of eens sparren over de veiligheid van jouw organisatie? Neem dan gerust contact met ons op via 024 373 09 77. Naast het BHV goed geregeld pakket voor organisaties, hebben we het 3 jaar voordeelpakket voor de individuele cursist. Met dit pakket profiteer je drie jaar lang van kortingen op je BHV cursus. Bekijk hier de mogelijkheden. 

Op de hoogte blijven van onze nieuwste producten, voordeel voor bedrijven en alle ontwikkelingen op het gebied van bedrijfsveiligheid? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.
afbeelding

Veelgestelde vragen

Wat is BHV: Goed geregeld?

Als je kiest voor BHV: Goed Geregeld, dan nemen wij je de zorg over jouw BHV-gerelateerde zaken de komende drie jaar uit handen. Wij houden bij wanneer de certificaten van jouw BHV'ers verlopen, wanneer zij weer moeten trainen en wat er allemaal nodig is om jouw BHV'ers de kennis en vaardigheden mee te geven om te kunnen handelen binnen jouw organisatie. Lees hier meer over BHV: Goed Geregeld

Wat zijn de voordelen van BHV: Goed Geregeld?

Met het BHV: Goed Geregeld-pakket profiteer van veel voordelen. Zo heb je 3 jaar lang geen zorgen over jouw BHV-trainingen en de certificering van jouw BHV'ers. Je krijgt toegang tot MijnBHV. En je profiteert van een gratis servicebezoek van een van onze veiligheidsexperts en een gratis scenario- of ontruimingsoefening per jaar. Bekijk hier alle voordelen

Wat mag ik verwachten van het servicebezoek?

Eén van onze trainers inventariseert tijdens dit bezoek het veiligheidsniveau en de veiligheidsambitie van jouw organisatie. Je krijgt tips en adviezen om de veiligheid van jouw organisatie te verhogen. De resultaten van deze inventarisatie nemen we bovendien mee in jouw trainingen, zodat deze naadloos aansluiten op de werkpraktijk van jouw BHV’ers.

Welke fase ontruimingsoefening krijg ik bij mijn training?

De fase van ontruimingsoefening is afhankelijk van het veiligheidsniveau van de organisatie en het vaardighedenniveau van de BHV’ers. Samen bepalen we wat past bij jouw organisatie.

Wat kost het BHV goed geregeld-pakket?

Voor elke training die je inplant betaal je ons reguliere tarief. Je betaalt dan ook per training. Wil je meer dan zes cursisten in een groep inplannen? Dan betaal je een meerprijs per cursist. Je ontvangt na elke training automatisch een factuur van ons.

Hoe werkt het inplannen van de training?

Samen plannen we proactief jullie trainingen (onder voorbehoud) in voor drie jaar. Zes weken voorafgaand aan de training krijg je van ons een seintje dat het tijd is om je cursisten in te gaan schrijven. Dit kun je gemakkelijk zelf doen in MijnBHV.

Kan ik mijn trainingen annuleren of verplaatsen?

We plannen de trainingen voor drie jaar in, maar drie jaar is lang. Het kan natuurlijk altijd zo zijn dat er in de tussentijd iets verandert binnen jouw organisatie waardoor een andere datum jullie toch beter uitkomt. Alle trainingen kun je daarom volgens onze reguliere voorwaarden verplaatsen of annuleren. Meer weten? Vraag jouw contactpersoon bij BHV.NL naar deze voorwaarden.

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.