Cursus Basis BHV Retail met e-learning (incompany)

Speciaal voor iedereen die in de retail werkt, heeft BHV.NL een basis BHV-curus ontwikkeld met een op maat gemaakt e-learningprogramma. In de e-learning leer je alle theorie over hoe om te gaan met specifieke veiligheidsrisico's die in de retail aanwezig zijn. Op de praktijkdag ga je oefenen met eerste levensreddende handelingen, brand blussen en leer je hoe je moet ontruimen. Een unieke cursus dus, die eigenlijk iedere BHV'er in de retail zou moeten volgen!

Tijdsinvestering

  • Theorie: via de online leeromgeving gemiddeld 4 uur
  • ​Praktijkdag: op een van onze 60 locaties van 08.30 uur tot 16.00 uur

Wat er aan bod komt in de cursus

Het cursuspakket bestaat uit een online BHV in de Retail cursus, voorzien van online oefentoetsen en een online examen. Met de online cursus en oefentoetsen word je optimaal voorbereid op het online examen. Na voltooiing van het online examen verkrijg je toegang tot het bewijs van deelname. Let op, dit bewijs is geen certificaat. Om het certificaat in handen te krijgen, neem je deel aan de BHV praktijkdag.

E-learning

In slechts 4 uur online alle benodigde theorie leren. Wanneer het jou uitkomt!
Met een mix van diverse werkvormen: tekst, plaatjes, film, animaties, vragen, oefentoetsen en een examen. Uitgangspunt is de praktijk: vanuit voorbeeldsituaties wordt de theorie uitgelegd.

Inhoud:
  • Start
  • De algemene hulpverleningsregels
  • Niet- spoedeisende Eerste hulp
  • Spoedeisende Eerste hulp
  • Brandbestrijding en ontruiming met een keuze naar uw werkgebied
  • BHV in de praktijk

Praktijkdag

Na de E-learning neem je deel aan een praktische, actieve cursus van 1 dag. Bij een goed gevolg volbreng je de Basiscursus BHV en ontvang je de unieke BHV.NL draagpas. Hiermee toon je aan een competent bedrijfshulpverlener te zijn.

Voor wie is deze cursus geschikt?

Voor iedereen werkzaam in de retail die tijdens een calamiteit als bedrijfshulpverlener georganiseerde hulp wil kunnen verlenen en de theorie liever online leert.

Incompany/groepscursus

Zijn er binnen jouw organisatie meerdere collega’s of medewerkers die opgeleid moeten worden? Vanaf zes deelnemers kan BHV.NL een groepscursus verzorgen, incompany (je eigen locatie, eventueel met Mobiel Trainings Centrum) of outcompany (op een externe locatie of een oefencentrum). Desgewenst zelfs in een andere taal (Duits, BHV in het Engels of met een doventolk). Collega’s of medewerkers verspreid door Nederland trainen op meerdere locaties. Ben je op zoek naar een cursus specifiek afgestemd op jouw organisatie, dan is het samenstellen van een maatwerkcursus een mooie optie. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier.

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.