Bedrijfsveiligheid voor gemeenten

Dagelijks ontvang je vele bezoekers op het stadskantoor, in de milieustraat of op andere locaties waarvoor je als gemeente verantwoordelijk bent. Burgers van jong tot oud, die met uiteenlopende redenen gemeentelijke locaties bezoeken. Dit brengt diverse risico’s met zich mee. Mensen kunnen onwel worden, het hele pand kan ineens ontruimd moeten worden of medewerkers kunnen te maken krijgen met ongewenst gedrag. Hoe gaat jullie organisatie daarmee om? Het is belangrijk dat alle bezoekers én medewerkers erop kunnen rekenen dat het veilig is. Met ervaring in de gemeentesector helpen en ontzorgen wij jullie graag.
 

Compleet pakket aan trainingen


We bieden een compleet pakket aan trainingen voor de gehele BHV-organisatie van gemeenten. Onze deskundige instructeurs geven verschillende trainingen op het gebied van EHBO, BHV en veilig werken. Specifiek trainen op de risico's van jullie organisatie kan ook, met modulair trainen. Al onze trainingen zijn didactisch onderbouwd én uit te voeren op de locatie die voor jullie het handigst is; Op jullie eigen locatie, een oefencentrum of op één van onze ruim 60 trainingslocaties. 
Bekijk ons complete aanbod

 

Omgaan met ongewenst gedrag


Medewerkers die veel in contact zijn met mensen, zoals schuldhulpverleners, burgerzakenmedewerkers, WMO- of jeugdconsulenten, kunnen te maken krijgen met ongewenst gedrag van burgers. Maar ook intern kan er sprake zijn van ongewenst gedrag. Onze ervaren trainers leren medewerkers op een veilige en respectvolle manier te de-escaleren en omgaan met ongewenst gedrag.
Lees meer op veiligheidstrainingen.nl
 

Advies


Er komt veel kijken bij het regelen van de veiligheid in organisaties. Het is fijn als iemand daarin meekijkt naar en meedenkt over de best passende oplossingen. Onze veiligheidsspecialisten adviseren je graag, kunnen meekijken naar hoe het er nu voorstaat en wat er nodig is om de bedrijfsnoodorganisatie naar een hoger niveau te tillen. 


 

 

Het Veiligheidsambitieplan

Plan, do, check, act! 
 

Bij BHV.NL geloven we dat goed geoefende organisaties veilige organisaties zijn. Organisaties die weten waar risico’s liggen, zorgen voor preventieve maatregelen. Willen jullie als gemeente een stap verderzetten en met een gedegen plan veiligheid nog meer op de kaart zetten in de organisatie? In vijf stappen gaan we met jouw gemeente aan de slag met jullie veiligheidsambities. Samen maken we een plan op maat. 


Onze klanten

Dagelijks houden wij ons bezig met het organiseren van veilige werkomgevingen. Dat doen wij met advies en door opleiden. Met o.a. onderstaande klanten delen wij onze passie voor bedrijfsveiligheid.
  • Provincie Groningen

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.