Horeca, Cultuur en Recreatie

Als ontmoetingsplaats bied je dagelijks of wekelijks toegang tot cultuur, ontspanning en vermaak en ontvang je grote aantallen bezoekers. Dit kan variëren van jong tot oud. Het is hierdoor essentieel om bedrijfsveiligheid goed te organiseren en daarmee een veilige plek te creëren voor medewerkers, vrijwilligers en bezoekers van alle leeftijden. Competente hulpverleners zijn hierbij onmisbaar! 

Voldoe jij aan alle verplichtingen op het gebied van bedrijfsveiligheid? Met onze BHV Veiligheidschecklist weet jij precies hoe het ervoor staat met de veiligheid van jouw organisatie!

Voor al onze cursussen volgen wij het protocol ‘veilig trainen’. Tijdens een incompany-cursus geven wij de training op jouw locatie. Om de veiligheid van zowel  jouw medewerkers, als onze instructeur te garanderen zijn er een aantal voorwaarden waaraan de cursusruimte dient te voldoen. Bekijk de checklist hier.

Tip! Wist je dat september tot en met november elk jaar bij ons de drukste maanden zijn? Dit jaar ervaren wij deze maanden, mede door het grote aantal verplaatsingen, extreme drukte. Wil jij in één van deze maanden nog een training volgen? Plan dan zo snel mogelijk een training in.
 
 • Horeca: Cafés, Bars, Restaurants
 • Poppodia, festivals, evenementen
 • Bioscopen, Schouwburgen, Theaters
 • Bibliotheken, Volksuniversiteiten
 • Musea
 • Zwembaden, Schaatsbanen, (indoor) Speeltuinen
 • Hotels, Vakantieparken
Een overval, diefstal, agressie, conflict of pesten op het werk, het brengt grote risico's met zich mee. Bedrijfsrisico's die wij tot het minimum willen beperken met de overname van Risicomanagement Nederland. Én met deze overname veranderen we de naam in veiligheidstrainingen.nl.
 
Manage de hedendaagse criminele- en veiligheidsrisico’s die de continuïteit van jouw onderneming kunnen bedreigen met trainingen als: omgaan met ongewenst gedrag en agressie, conflictbeheersing, overval- en diefstalpreventie en crisismanagement.
 
Kijk verder op veiligheidstrainingen.nl

Specifiek aanbod

 
Specifieke veiligheidsrisico’s vragen om een specifiek aanbod.
Via onderstaande blokken lees je meer over de mogelijkheden.
Horeca
Ontdek hoe je veiligheidsrisico’s in jouw horeca-onderneming kunt minimaliseren, zodat bezoekers onbezorgd kunnen ontspannen.
 
Cultuur
Publieke ruimtes zijn vaak verzameld in één gebouw of bevinden zich in een andere gedeelde ruimte. BHV.NL heeft een jarenlange samenwerking met de Federatie Cultuur, voor elke branche zijn specifieke maatwerkprogramma's ontwikkeld.
 
Recreatie
Grote bezoekersaantallen zijn op recreatieve locaties geen uitzondering. Hoe ga je daar mee om in het kader van borging van veiligheid?
 
Meer dan 60 locaties, altijd een bij jou in de buurt
Bekijk alle locaties

HOE VEILIG IS JOUW ORGANISATIE?


Ben jij op zoek naar inspiratie om de bedrijfsveiligheid van jouw organisatie te vergroten? Vraag dan gratis ons Helden magazine aan. Een magazine vol met innovaties, klantcases en een overzicht van onze product en dienstverlening. Alles op het gebied van bedrijfsveiligheid en bedrijfshulpverlening!

> Laat je inspireren!

Bedrijfsoplossingen

Het goed organiseren van de bedrijfsveiligheid is best lastig. De invulling hiervan wordt deels bepaald door wetgeving en deels door jouw ambitie. BHV.NL heeft een uitgebreid dienstenpakket om jouw bedrijfsveiligheid te organiseren.
Jouw contactpersoon

Manja van Marwijk

Door de jaren heen heb ik in mijn werk bij BHV.NL veel kennis opgedaan. Daardoor is mijn interesse in horeca, cultuur en recreatie toegenomen en ben ik verder gegroeid in de onderwerpen die in deze branche spelen. Ik vind het fascinerend om te zien hoe gemakkelijk kleine incidenten ontstaan. Mensen zijn behulpzaam en willen graag helpen, maar zonder goede kennis of voorbereiding loopt het soms anders af dan de bedoeling was.
Manja van Marwijk

Onze klanten over BHV.NL

Optisport over de maatwerktrainingen van BHV.NL
Optisport over de maatwerktrainingen van BHV.NL
Met 17 miljoen bezoekers per jaar en ruim 350 publieke voorzieningen in Nederland en België heeft Optisport verschillende veiligheidsrisico’s per locatie.
Lees meer
Paradiso
Paradiso
Bram Hogenkamp, preventiemedewerker bij Paradiso, over de samenwerking en zijn ervaringen met BHV.NL.
Lees meer

Onze klanten

Dagelijks houden wij ons bezig met het organiseren van veilige werkomgevingen. Dat doen wij met advies en door opleiden. Met o.a. onderstaande klanten delen wij onze passie voor bedrijfsveiligheid.
 • Heyday
 • OPTISPORT
 • ROC Nijmegen
 • CORDAAN
 • RANDSTAD
 • SANOMA
 • TAKKO
 • ZORGGROEP TERWEEL
 • WESTCORD HOTELS
 • PATHÉ

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.
BHV.NL maakt gebruik van cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Daarnaast vind je sneller wat je zoekt en bieden we jou relevante informatie. Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord. Klik hier voor de instellingen, meer informatie en onze privacyverklaring.
Cookies uitschakelen