Cultuur

We zien veel samenwerkingen tussen instellingen met een publieke functie binnen de Federatie Cultuur. Een bibliotheek of een culturele instelling met een theater of filmhuis samen in een gebouw. Of een fusie tussen instellingen die gezamenlijke ruimtes of installaties in een gebouw delen. Voor de bedrijfsnoodorganisatie zul je dan zaken met elkaar moeten afspreken en samenwerken. En samenwerken loont bij BHV.NL!

>> Werk je in jouw culturele organisatie met flexwerkers? Lees hier meer over wie er in dit geval verantwoordelijk is voor de bedrijfsveiligheid. 
  • Bibliotheken
  • Poppodia & Festivals
  • Theaters & Schouwburgen
  • Cultuureducatie, Filmhuis
  • Volksuniversiteiten
  • Musea
  • Podiumkunsten

Cursusaanbod voor publieke ruimtes

 
BHV.NL biedt een breed scala aan veiligheidsoplossingen.
Via onderstaande blokken lees je hier meer over.
Bij jou op locatie  |  Locatie geregeld door BHV.NL  |  Landelijk trainen  |  Oefencentrum
Ontruimen
Ontruimingsoefening
Als je een gebouw met meerdere instellingen deelt, is het belangrijk dat iedereen weet hoe te handelen als een gebouw ontruimd moet worden.
 
BHV
BHV Basis
Haal in twee dagen je BHV-certificaat, eventueel met behulp van e-learning. Bekijk hier alle mogelijkheden.
 
EHBO
EHBO-cursussen
In publieke ruimtes kunnen er altijd ongelukken gebeuren met mensen, of dat nu medewerkers of bezoekers zijn. Leer eerste hulp verlenen.
 
Oefenen
Scenario-oefeningen
Het oefenen van scenario’s is een beproefd middel om een goed beeld te krijgen van hoe de bedrijfsnoodorganisatie functioneert tijdens een calamiteit. 
 
CMT
WORKSHOP CRISISMANAGEMENT
Je medewerkers maken kennis met de verantwoordelijkheden en taken van het Crisis Management Team (CMT).
 
Training
Ongewenst gedrag en agressie
Doel van de training is het aanleren of verbeteren van kennis en communicatieve vaardigheden om zekerder en effectiever op ongewenst (agressief) gedrag te kunnen reageren.
 

Samenwerken loont!

TIP: Maak gebruik van het ledenvoordeel! Als je met elkaar onder hetzelfde dak zit, heb je bedrijfsmatig met elkaar te maken. Je moet dan afspraken met elkaar maken en met elkaar samenwerken, zeker als het gaat om de bedrijfsnoodorganisatie. Maar ook wanneer meerdere culturele instellingen op een plein of dicht bij elkaar in een stad zitten, kan het zinvol zijn om samen te werken.

Wanneer je gezamenlijk een training inkoopt, levert dat ook nog eens een behoorlijk prijsvoordeel op. Door onze gunstige tariefstelling wordt het opleiden van je BHV'ers namelijk goedkoper naarmate er meer cursisten in de groep zitten. Neem contact op of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan.
Meer dan 60 locaties, altijd een bij jou in de buurt
Bekijk alle locaties

Bedrijfsoplossingen

Het goed organiseren van de bedrijfsveiligheid is best lastig. De invulling hiervan wordt deels bepaald door wetgeving en deels door jouw ambitie. BHV.NL heeft een uitgebreid dienstenpakket om jouw bedrijfsveiligheid te organiseren.

Onze klanten over BHV.NL

Zorggroep Ter Weel: Als kennis alleen niet genoeg is
Zorggroep Ter Weel: Als kennis alleen niet genoeg is
Het hebben van BHV-kennis absoluut voldoende, maar extra praktijkoefening, en dan zo realistisch mogelijk, heeft veel toegevoegde waarde. Ook omdat in zo’n situatie duidelijk wordt welke vaardigheden en wellicht ook welke kennis nog ontbreken.
Lees meer
Contiweb over de samenwerking met BHV.NL
Contiweb over de samenwerking met BHV.NL
Joyce Beerens, Hoofd BHV bij Contiweb, over de samenwerking en haar ervaringen met BHV.NL
Lees meer

Lid van een brancheorganisatie?

Met onderstaande brancheorganisaties hebben wij afspraken. Indien je lid bent profiteer je van aantrekkelijke kortingen.

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.