Workshop crisismanagement

Je medewerkers maken kennis met de verantwoordelijkheden en taken van het CMT. Tijdens de workshop ligt de nadruk op de voorbereidingen die het CMT moet nemen op incidenten. Hierbij wordt uitgegaan van de situatie binnen de eigen organisatie (maatwerk).

Inhoud cursus

De workshop wordt in overleg voorbereid, om zo je verwachtingen, interne (beleids)stukken en procedures te kunnen verwerken. Tijdens de workshop wordt aan de hand van je eigen bedrijfsnoodplan, protocollen en/of continuïteitsplan aandacht besteed aan het invulling geven aan de taak van het Crisismanagement Team.

Gebaseerd op de verantwoordelijkheden en bevoegdheden van het CMT en de bedrijfsnoodorganisatie worden de verschillende taken op elkaar afgestemd. Hierbij zijn, naast je eigen bedrijfsnoodorganisatie, wetgeving en verschillende theoretische modellen de basis. Na de workshop kan het CMT zich beter voorbereiden op incidenten, waarbij gebruik gemaakt kan worden van gegeven advies over vervolgstappen en mogelijke invulling van taken.
Workshop crisismanagement
Voor wie bestemd?
Werknemers en/of directieleden die in het Crisis Management Team (CMT) van een organisatie plaatsnemen.
Workshop crisismanagement
Duur van de workshop
De workshop duurt 3 uur, cursustijden In overleg. Vanaf 2 deelnemers tot maximaal 12 deelnemers verzorgen wij deze workshop op jouw locatie.
Workshop crisismanagement
Inclusief
Cursus is inclusief:
  • Lesuren en reiskosten docent;
  • Lesmateriaal
Workshop crisismanagement
Goed te combineren met:
  • Workshop portofoongebruik
Workshop portofoongebruik

BHVASSIST

In plaats van communiceren per portofoon, kun je ook kiezen voor de app BHVassist. Deze installeer je op je mobiele telefoon. Wil je meer weten over deze vernieuwende manier van communiceren bij calamiteiten, lees dan eens verder.

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.