Onderwijs

In het onderwijs zien we dat er aandacht is voor de medewerkers, maar ook voor de scholieren die je veilig onderwijs wilt laten volgen. Specifieke gevaren op hogescholen zijn bijvoorbeeld drank- en drugsgerelateerde ongelukken. In alle onderwijsvormen is sprake van grote menigten die goed georganiseerd moeten worden (crowd controll), kans op bedreigingen en geweld. Daarnaast is het van groot belang dat zowel het ontruimen als het inruimen (bij ongevallen in de omgeving) goed georganiseerd worden.
  • Kinderdagverblijven/bso's en peuterspeelzalen
  • Primair onderwijs
  • Voortgezet/middelbaar onderwijs
  • Hoger onderwijs
  • Universiteiten

Cursusaanbod voor het onderwijs

BHV.NL biedt een breed scala aan veiligheidsoplossingen.
Via onderstaande blokken lees je hier meer over.
Bij jou op locatie  |  Locatie geregeld door BHV.NL  |  Landelijk trainen  |  Oefencentrum
Ontruimen en inruimen
Ontruimingsoefening
Hoe zorg je ervoor dat iedereen in het gebouw veilig en tijdig het gebouw verlaat bij calamiteiten, of juist binnen blijft als daar aanleiding voor is?
Lees meer
BHV
BHV Basis
Haal in twee dagen je BHV-certificaat, eventueel met behulp van e-learning. Bekijk hier alle mogelijkheden.
Lees meer
EHBDu
Eerste hulp bij drank- en drugsincidenten
Weet jouw onderwijsgevend personeel hoe om te gaan met scholieren die drank en/of drugs gebruiken? In onze speciaal daarvoor ontwikkelde cursus leren zij het.
Lees meer
EHBO
EHBO-cursussen
In het onderwijs zijn kleine ongelukjes aan de orde van de dag. In onze EHBO-cursussen leren je medewerkers hoe zij kunnen handelen en wat zij juist moeten laten.
Lees meer
EHBO
EHBO kinderen
Kinderen kunnen in de waan van het spel soms roekeloos zijn. En soms is er sprake van een grotere calamiteit. Weten jouw medewerkers hoe te handelen?
Lees meer
Meer dan 60 locaties, altijd een bij jou in de buurt
Bekijk alle locaties

Bedrijfsoplossingen

Het goed organiseren van de bedrijfsveiligheid is best lastig. De invulling hiervan wordt deels bepaald door wetgeving en deels door jouw ambitie. BHV.NL heeft een uitgebreid dienstenpakket om jouw bedrijfsveiligheid te organiseren.
Jouw contactpersoon

Marianne Nillesen - De Lange

Door jarenlange werkervaring in de zakelijke dienstverlening identificeer ik knelpunten snel. Ik heb specifieke werkervaring op het gebied van learning en development. Jouw wensen en vragen over het organiseren van bedrijfsveiligheid staan voorop en in overleg met jou stel ik graag een maatwerkplan samen voor de diensten en cursussen die nodig zijn om de werkomgeving veiliger te maken. Wil je meer weten? 
Marianne Nillesen - De Lange

Onze klanten over BHV.NL

BHVassist verhoogt efficiency BHV'ers ROC Nijmegen
BHVassist verhoogt efficiency BHV'ers ROC Nijmegen
Hoe BHVassist, een slimme app, de bedrijfsveiligheid enorm verhoogt
Lees meer
BHV-cursus voor MBO-studenten Aventus
BHV-cursus voor MBO-studenten Aventus
“Verzorg voor 30 studenten die gaan stagelopen een BHV-training inclusief kinderreanimatie”.
Lees meer

Onze klanten

Dagelijks houden wij ons bezig met het organiseren van veilige werkomgevingen. Dat doen wij met advies en door opleiden. Met onderstaande klanten delen wij onze passie voor bedrijfsveiligheid.
  • Breda University
  • ROC Nijmegen
  • LEV scholengroep West Nederland

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.
BHV.NL maakt gebruik van cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Daarnaast vind je sneller wat je zoekt en bieden we jou relevante informatie. Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord. Klik hier voor de instellingen, meer informatie en onze privacyverklaring.
Cookies uitschakelen