Workshop EHBO voor ouders

Kinderen zijn impulsief en soms roekeloos. Dit verhoogt de kans op ongelukken. Vallen, verslikken, stoten of verbranden kunnen we nooit helemaal voorkomen. Wel kun je er voor zorgen dat je hierop snel en adequaat reageert. In deze korte en praktijkgerichte workshop leer je noodzakelijke handelingen bij veel voorkomende ongelukken bij kinderen.

Inhoud:
 

  • 5 basisregels bij eerste hulp
  • behandeling bij (ernstig) bloedverlies
  • behandeling van kleine ongevallen zoals schaafwonden
  • bloedneus, voorwerp in neus, insektensteken, tandletsel
  • stabiliseren van een bewusteloos kind met ademhaling
Workshop EHBO voor ouders
Voor wie bestemd?
Ouders die willen leren eerste hulp te verlenen bij kinderen. Bijvoorbeeld organisaties in de kinderopvang kunnen deze workshop goed inzetten.
Workshop EHBO voor ouders
Duur van de workshop
De workshop duurt 3 uur. Vanaf 2 deelnemers tot maximaal 12 deelnemers verzorgen wij deze workshop op jouw locatie.
Workshop EHBO voor ouders
Kosten
€ 580,- (excl. BTW) per groep. Hierbij komen de kosten voor het lesboekje á € 22,50 per persoon. De kosten zijn inclusief een bewijs van deelname en de lesuren van de instructeur. 's Avonds en in het weekend geldt een toeslag van 15%
Workshop EHBO voor ouders
Goed te combineren met:
  • Workshop ongevallen in de zomer
 

Modulair trainen

Door middel van modulair trainen kunnen we een cursus volledig laten aansluiten bij de risico’s van jouw organisatie. Je kiest namelijk zelf de onderwerpen/modules die voor jouw organisatie relevant zijn en daarmee stellen we de cursusdag samen. Zo bepaal je dus zelf de inhoud van de training en kun je erop vertrouwen dat de training altijd aansluit bij de werkpraktijk van jouw medewerkers.

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.
BHV.NL maakt gebruik van cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Daarnaast vind je sneller wat je zoekt en bieden we jou relevante informatie. Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord. Klik hier voor de instellingen, meer informatie en onze privacyverklaring.
Cookies uitschakelen