Workshop instructie ontruimers

Tijdens een calamiteit hebben de BHV-ers vaak hun handen vol werk. Ontruimers kunen hierbij een goede ondersteuning geven. Dit kunnen medewerkers zijn die verder geen BHV-taken hebben.

Inhoud cursus

  • theoretisch oefenen met bedrijfsnoodplan
  • theoretisch oefenen met een ontruimingsplan
  • rondgang door het pand om preventieve voorzieningen onder de aandacht te brengen
     

Tijdens de workshop wordt gewerkt met het aanwezige bedrijfsnoodplan of ontruimingsplan.
Workshop instructie ontruimers
Voor wie bestemd?
Voor alle medewerkers van uw organisatie die de taak van ontruimer vervullen tijdens een calamiteit.
Workshop instructie ontruimers
Duur van de workshop
De workshop duurt 2 uur, cursustijden In overleg. Vanaf 6 deelnemers tot maximaal 12 deelnemers verzorgen wij deze workshop op jouw locatie.
Workshop instructie ontruimers
Kosten
€ 580,- (excl. BTW) per groep. Dit is inclusief cursusmateriaal, een bewijs van deelname en de lesuren van de instructeur. Geen 'verrassingen' achteraf! 's Avonds en in het weekend geldt een toeslag van 15%

Modulair trainen

Door middel van modulair trainen kunnen we een cursus volledig laten aansluiten bij de risico’s van jouw organisatie. Je kiest namelijk zelf de onderwerpen/modules die voor jouw organisatie relevant zijn en daarmee stellen we de cursusdag samen. Zo bepaal je dus zelf de inhoud van de training en kun je erop vertrouwen dat de training altijd aansluit bij de werkpraktijk van jouw medewerkers.

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.
BHV.NL maakt gebruik van cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Daarnaast vind je sneller wat je zoekt en bieden we jou relevante informatie. Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord. Klik hier voor de instellingen, meer informatie en onze privacyverklaring.
Cookies uitschakelen