WORKSHOP VERKEERSONGELUKKEN

Als je getuige bent van een verkeersongeluk, wil je graag hulp kunnen verlenen in plaats van toekijken. Jouw handelen kan zelfs het verschil maken bij het slachtoffer. In de speciale workshop verkeersongelukken leer je wat je kunt doen en wat je juist moet laten als iemand gewond raakt in het verkeer. Daarbij ga je onder begeleiding van onze ervaren en professionele instructeur praktijkgericht oefenen.

Inhoud:

 
  • preventief handelen bij verkeersongevallen
  • handelen bij letsel 
  • Rautekgreep uit een autostoel
  • helmafname en handgreep van Zäch
workshop verkeersongelukken
Voor wie bestemd?
Voor alle medewerkers van je organisatie die tijdens hun werk belast kunnen worden met acute hulpverlening in het verkeer. Natuurlijk is iedereen die hulp wil kunnen verlenen bij een verkeersongeval welkom om deel te nemen.
workshop verkeersongelukken
Duur van de workshop:
De workshop duurt 2 uur. Vanaf 6 deelnemers tot maximaal 12 deelnemers verzorgen wij deze workshop op jouw locatie.
workshop verkeersongelukken
Kosten
€ 580,- (excl. BTW) per groep. Hierbij komen de kosten voor het lesboekje á € 15,- per persoon. De kosten zijn inclusief een bewijs van deelname en de lesuren van de instructeur. 's Avonds en in het weekend geldt een toeslag van 15%
workshop verkeersongelukken
Goed te combineren met:
  • Cursus EHBO/BHV voor chauffeurs
EHBO/BHV voor chauffeurs

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.
BHV.NL maakt gebruik van cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Daarnaast vind je sneller wat je zoekt en bieden we jou relevante informatie. Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord. Klik hier voor de instellingen, meer informatie en onze privacyverklaring.
Cookies uitschakelen