Cursussen

Je kunt bij BHV.NL terecht voor een breed aanbod aan cursussen, workshops en advies op het gebied van bedrijfsveiligheid en bedrijfshulpverlening. Op deze pagina zie je een overzicht van de verschillende categorieën cursussen die wij aanbieden.
Direct naar: BHV-cursussen | EHBO-cursussen | Cursussen Veilig werken
7244 beoordelingen 97% van onze klanten beveelt ons aan!
Feedback Company
BHV
bhv-cursussen
Als BHV’er kun jij het verschil maken tussen leven en dood! Het is dus van groot belang dat je goed opgeleid bent en dat je je kennis en vaardigheden op peil houdt. Wij bieden efficiënte BHV basis- en herhalingscursussen op meer dan 60 locaties, maar ook incompany. Voor een aantal branches hebben wij specifieke branchegerichte BHV-cursussen ontwikkeld. De mogelijkheden zie je hier.
Lees meer
EHBO
EHBO-cursussen
Een goed opgeleide EHBO’er weet wat hij moet doen of juist laten als zich iets voordoet waarbij iemand gewond raakt. Wil je doortastend kunnen handelen en verder lichamelijk letsel bij het slachtoffer voorkomen? Laat je dan opleiden tijdens een van onze praktijkgerichte EHBO-cursussen. Aangeboden in heel Nederland, dus je hoeft nooit ver te reizen. Kijk hier naar de mogelijkheden.
Lees meer
veilig werken
cursussen veilig werken
Hoewel onze naam wellicht anders doet vermoeden, kun je bij ons voor meer terecht dan alleen BHV. Zo kun je bij ons onder andere ook terecht voor diverse VCA-cursussen en de systeemonafhankelijke cursus voor beheerder brandmeldinstallatie. En altijd dichtbij! Hiervoor werken wij samen met nauwkeurig geselecteerde opleiders. Kijk hier naar de mogelijkheden.
Lees meer
Meer dan 60 locaties, altijd een bij jou in de buurt
Bekijk alle locaties

Groepscursus

Als je zes of meer medewerkers wilt opleiden, is een groepscursus interessant. Onze docenten komen de cursus dan op een door jou gewenste locatie verzorgen. Dat kan op de locatie van jouw organisatie zijn of een locatie geregeld door BHV.NL.
Incompany
incompanycursussen
Vrijwel al onze cursussen worden ook als incompany / groepscursus aangeboden. We vertellen je graag meer over onze incompany cursussen.
Lees meer
Maatwerk
Maatwerkmodules of maatwerkprogramma
Bij BHV.NL hebben wij 2 soorten maatwerk:
  • Standaard maatwerk: een cursus opgebouwd uit een aantal modules.
  • Maatwerk programma: een programma, volledig afgestemd op jouw organisatie
Lees meer

Kunnen wij je helpen?

Een team van ervaren medewerkers staat voor je klaar! Zowel voor al je persoonlijke als je bedrijfsspecifieke veiligheidsvraagstukken hebben wij een passende oplossing. Je kunt ons op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur direct bereiken op: 024 373 09 77.

Erkende kwaliteit


info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.
BHV.NL maakt gebruik van cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Daarnaast vind je sneller wat je zoekt en bieden we jou relevante informatie. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord. Klik hier voor de instellingen, meer informatie en onze privacyverklaring.