We blijven veilig trainen!

woensdag 14 oktober 2020
Nu het coronavirus in Nederland is opgelaaid, zijn er extra, strengere maatregelen genomen om te voorkomen dat het virus verder verspreidt. De Nederlandse Reanimatie Raad, NIBHV, Het Oranje Kruis, het Rode Kruis en de Branchevereniging Bedrijfshulpverlening Nederland zijn overeengekomen dat binnen de richtlijnen van het RIVM en de toegestane samenkomst van 30 personen, cursussen en opleidingen door kunnen gaan. Daarom blijven we bij BHV.NL op dezelfde veilige manier trainen, volgens het veiligheidsprotocol dat we eerder hebben opgesteld. Want juist in deze tijd is het belangrijk om een goede bedrijfsnoodorganisatie te hebben en je bedrijfshulpverleners goed te trainen. Juist op het bieden van hulp onder de huidige COVID-19 omstandigheden en de impact ervan op je hulpverlening. Bekijk hieronder de door ons genomen maatregelen en trainingsmogelijkheden. 
9798 beoordelingen 98% van onze klanten beveelt ons aan!
Feedback Company
Onze trainingen gaan door! We trainen veilig volgens ons veiligheidsprotocol. Wil je toch verplaatsen of annuleren? Dan zijn daar, afhankelijk van de termijn, kosten aan verbonden. Bekijk onze verplaatsings- en annuleringsvoorwaarden.
 

Wat gaan onze cursisten hiervan merken?


In het kort:
 • Per deelnemer 6 m² ruimte beschikbaar
 • Gezondheidsverklaring van iedere deelnemer. Bekijk deze hier.
 • Extra veiligheids- en hygiënemaatregelen
 • Voor iedereen een veiligheidspakketje (wegwerphandschoenen, verbandmiddelen) dat na de cursus wordt weggegooid.
>> Bekijk en download hier het volledige veiligheidsprotocol van alle maatregelen die we hebben getroffen.
>> Lees hier hoe en wanneer je mag reanimeren tijdens de covid-19 pandemie

Bekijk onze veelgestelde vragen pagina met alle vragen met betrekking tot onze trainingen tijdens het coronavirus. 
Aanleggen van verbanden op oefenarm- en been
Oefenopstelling met 1,5m afstand

​Extra cursussen op zaterdag gepland

September tot en met november zijn onze drukste maanden van het jaar. Door het grote aantal verplaatsingen verwachten we dit jaar extra drukte in deze normaal al drukke periode. Daarom hebben we op onze toplocaties verspreid door Nederland extra cursussen op zaterdag gepland gepland om te voldoen aan de grote vraag. 

​Mijn certificaat is (bijna) verlopen. Wat nu?

Voor de klanten en cursisten die al hadden moeten trainen, hebben we een soepelere verloopregeling. Jouw/jullie certificaat mag maximaal 3 maanden verlopen zijn. Zorg dus dat je zo snel mogelijk je cursus volgt zodat je niet opnieuw weer een basis BHV cursus moet gaan volgen.

Incompany cursussen

Ook voor onze incompany cursussen volgen wij het veiligheidsprotocol. Om de veiligheid van zowel jouw medewerkers, als onze instructeur te garanderen hebben wij bovendien een aantal voorwaarden opgesteld waaraan jullie cursusruimte dient te voldoen. Daarnaast gaan wij ervan uit dat alle cursisten die bij ons een training volgen voldoen aan onze gezondheidsverklaring. Zorg er dus voor dat jouw medewerkers die bij ons een cursus volgen de gezondheidsverklaring zien en zichzelf gezond verklaren.

Let op! Wij verwachten in het najaar, mede door het grote aantal verplaatsingen, extreme drukte. Dit geldt ook voor de inzet van LOTUS-slachtoffers tijdens een training. Om ervoor te zorgen dat jouw BHV’ers straks weer kunnen trainen wanneer het jullie het beste uitkomt, is het belangrijk om op tijd te beginnen met plannen!

> Direct naar het veiligheidsprotocol
> Direct naar de gezondheidsverklaring
> Direct naar onze checklist incompany cursussen
> Direct naar de poster met tips over hoe te handelen 

 

Lees meer

 • Vernieuwd programma voor de cursus co÷rdinator BHV basis
  Vernieuwd programma voor de cursus co÷rdinator BHV basis
  Onze afdeling productontwikkeling- en innovatie kijkt regelmatig met een kritische blik naar onze eigen cursusprogramma’s. Is de inhoud van de training nog actueel en sluit deze aan bij de verwachtingen van een bepaalde rol? Soms zien we dan dat een aanpassing van een programma gewenst is. Daarom vernieuwen we de cursus coördinator BHV basis.
 • Veelgestelde vragen tijdens het coronavirus
  Veelgestelde vragen tijdens het coronavirus
  We blijven veilig trainen! We begrijpen dat het bij onze klanten en cursisten veel vragen oproept over hoe wij onze trainingen organiseren. Daarom geven we hieronder antwoord op de meest gestelde vragen met betrekking tot de getroffen maatregelen voor onze trainingen. 
 • Week van de RI&E 2020
  Week van de RI&E 2020
  Iets later dan gepland, maar ook dit jaar is er weer een Week van de RI&E. 21 t/m 25 september staat in het teken van het onder de aandacht brengen van de Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) onder ondernemers. 
 • BHV.NL neemt het Groningse Precare over
  BHV.NL neemt het Groningse Precare over
  Februari dit jaar heeft BHV.NL het Groningse Precare overgenomen. Nu is het moment daar dat Precare verder gaat onder de naam BHV.NL.
 • NIEUW BIJ BHV.NL: D╔ VEILIGHEIDSGAME!
  NIEUW BIJ BHV.NL: D╔ VEILIGHEIDSGAME!
  Met trots presenteren we, als eerste in Nederland, de Veiligheidsgame waarbij je door middel van gamification de veiligheid van jouw organisatie vergroot.
 • Vernieuwd programma voor de cursus ploegleider met e-learning
  Vernieuwd programma voor de cursus ploegleider met e-learning
  We hebben het lesprogramma van de cursus Ploegleider Basis met e-learning aangepast. Waarom onze afdeling productontwikkeling deze training heeft aangepast en wat er zoal nieuw is in deze cursus, lees je hieronder.
 • Daarom BHV.NL!
  Daarom BHV.NL!
  Stapje voor stapje gaan we allemaal weer opstarten en mogen we weer trainen! Dat is fijn, want juist nu is veiligheid extra belangrijk. En bedrijfsveiligheid staat of valt met de inzet en het handelen van de BHV’ers en de samenwerking van jullie veiligheidsorganisatie. 
 • Protocol EHBO-, BHV- en reanimatiecursussen gereed!
  Protocol EHBO-, BHV- en reanimatiecursussen gereed!
  Het protocol om EHBO-, BHV- en reanimatiecursussen te kunnen geven in de nieuwe anderhalvemetermaatschappij is gereed. Het protocol is opgesteld door De Nederlandse Reanimatie Raad (NRR), het NIBHV, het Oranje Kruis, het Rode Kruis en de Branchevereniging Bedrijfshulpverlening Nederland (BVBN).
 • Vanaf september ook op zaterdag trainen mogelijk!
  Vanaf september ook op zaterdag trainen mogelijk!
  Vanaf september hebben wij ook trainingen op zaterdagen gepland. Plan je cursus zo snel mogelijk in zodat je zeker weet dat je kan trainen wanneer het jou uitkomt.

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.
BHV.NL maakt gebruik van cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Daarnaast vind je sneller wat je zoekt en bieden we jou relevante informatie. Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord. Klik hier voor de instellingen, meer informatie en onze privacyverklaring.
Cookies uitschakelen