We mogen weer trainen!

vrijdag 15 mei 2020
Een versoepeling van de coronamaatregelen betekent dat we weer mogen trainen. Maar je kunt je voorstellen dat de nieuwe richtlijnen van het RIVM van grote invloed zijn op de manier waarop wij onze trainingen geven. Daarom hebben we een aantal maatregelen getroffen en een veiligheidsprotocol opgesteld, zodat we weer veilig kunnen trainen. Dit gebeurt op basis van het branchebrede protocol (opgesteld door het Rode Kruis, Het Oranje Kruis, NIBHV, NRR en BVBN) dat medio mei beschikbaar wordt. 

Wat gaan onze cursisten hiervan merken?

In het kort:
 • Aangepaste groepsgrootte van maximaal 9 deelnemers
 • Gezondheidsverklaring van iedere deelnemer. Bekijk deze hier.
 • Extra veiligheids- en hygiënemaatregelen
 • Voor iedereen een veiligheidspakketje (wegwerphandschoenen, verbandmiddelen) dat na de cursus wordt weggegooid.
Bekijk en download hier het volledige veiligheidsprotocol van alle maatregelen die we hebben getroffen.

​Extra cursusdata in de zomerperiode!

Omdat we extra drukte verwachten vanwege de verschuiving van veel cursussen door de COVID-19 pandemie, zorgen we in de zomermaanden voor extra trainingsmogelijkheden. Zo kunnen we iedereen de mogelijkheid bieden om een training te volgen en zijn/haar certificaat te verlengen. Dus plan tijdig zodat je verzekerd bent van een cursus op een datum die jou het beste uitkomt. 

​Extra cursussen op zaterdag gepland

September tot en met november zijn onze drukste maanden van het jaar. Door het grote aantal verplaatsingen verwachten we dit jaar extra drukte in deze normaal al drukke periode. Daarom hebben we op onze toplocaties verspreid door Nederland extra cursussen op zaterdag gepland gepland om te voldoen aan de grote vraag. 

​Mijn certificaat is (bijna) verlopen. Wat nu?

Voor de klanten en cursisten die al hadden moeten trainen, hebben we een soepelere verloopregeling. Jouw/jullie certificaat mag maximaal 3 maanden verlopen zijn. Zorg dus dat je zo snel mogelijk je cursus volgt zodat je niet opnieuw weer een basis BHV cursus moet gaan volgen.

Incompany cursussen vanaf 20 mei

20 mei starten we met het geven van incompany cursussen voor groepen tot 9 personen (inclusief instructeur)! Ook voor deze cursussen volgen wij het veiligheidsprotocol. Om de veiligheid van zowel  jouw medewerkers, als onze instructeur te garanderen hebben wij bovendien een aantal voorwaarden opgesteld waaraan jullie cursusruimte dient te voldoen. Daarnaast gaan wij ervan uit dat alle cursisten die bij ons een training volgen voldoen aan onze gezondheidsverklaring. Zorg er dus voor dat jouw medewerkers die bij ons een cursus volgen de gezondheidsverklaring zien en zichzelf gezond verklaren.

Let op! Wij verwachten in het najaar, mede door het grote aantal verplaatsingen, extreme drukte. Dit geldt ook voor de inzet van LOTUS-slachtoffers tijdens een training. Om ervoor te zorgen dat jouw BHV’ers straks weer kunnen trainen wanneer het jullie het beste uitkomt, is het belangrijk om op tijd te beginnen met plannen!

> Direct naar het veiligheidsprotocol
> Direct naar de gezondheidsverklaring
> Direct naar onze checklist incompany cursussen

 

Lees meer

 • Webinar aangescherpte richtlijnen covid-19
  Webinar aangescherpte richtlijnen covid-19
  Er komen bij ons dan ook veel vragen binnen over de invloed van covid-19 op onze trainingen en de bedrijfsnoodorganisatie in het algemeen. Daarom organiseren wij op 16 juni 2020 van 10.00 tot 11.00 uur een webinar waarin we alle vragen beantwoorden.
 • Protocol EHBO-, BHV- en reanimatiecursussen gereed!
  Protocol EHBO-, BHV- en reanimatiecursussen gereed!
  Het protocol om EHBO-, BHV- en reanimatiecursussen te kunnen geven in de nieuwe anderhalvemetermaatschappij is gereed. Het protocol is opgesteld door De Nederlandse Reanimatie Raad (NRR), het NIBHV, het Oranje Kruis, het Rode Kruis en de Branchevereniging Bedrijfshulpverlening Nederland (BVBN).
 • Vanaf september ook op zaterdag trainen mogelijk!
  Vanaf september ook op zaterdag trainen mogelijk!
  Vanaf september hebben wij ook trainingen op zaterdagen gepland. Plan je cursus zo snel mogelijk in zodat je zeker weet dat je kan trainen wanneer het jou uitkomt.
 • Veelgestelde vragen tijdens het coronavirus
  Veelgestelde vragen tijdens het coronavirus
  We mogen weer trainen! We snappen dat dit bij onze klanten en cursisten veel vragen oproept over hoe wij onze trainingen gaan organiseren. Daarom geven we hieronder antwoord op de meest gestelde vragen met betrekking tot de getroffen maatregelen voor onze trainingen. 
 • NIEUW: BHV herhalingsprogramma 20/21
  NIEUW: BHV herhalingsprogramma 20/21
  Normaal gesproken lanceren wij ieder jaar in september een nieuw BHV herhalingsprogramma. Dit jaar doen we het even helemaal anders en kunnen onze klanten en cursisten al vanaf juni kennismaken met het nieuwe lesprogramma voor de herhalingscursus BHV. ​
 • Brancheprotocol in de maak voor het geven van EHBO en BHV cursussen
  Brancheprotocol in de maak voor het geven van EHBO en BHV cursussen
  ​BHV.NL is aangesloten bij Branchevereniging Bedrijfshulpverlening Nederland (BVBN), de landelijke vertegenwoordiger van Opleiding- en Adviesbedrijven op het gebied van BHV en brandveiligheid in het maatschappelijk verkeer. Met zijn allen maken we nederland een stukje veiliger.
 • BHV.NL behaalt derde jaar op rij fantastische scores van 96,2% en 89,1% in Cedeo klanttevredenheidsonderzoek
  BHV.NL behaalt derde jaar op rij fantastische scores van 96,2% en 89,1% in Cedeo klanttevredenheidsonderzoek
 • EEN VEILIG 2020 MET BHV.NL!
  EEN VEILIG 2020 MET BHV.NL!
  Ook in 2020 wil je jouw collega's én bezoekers een veilige(re) omgeving bieden. Wij helpen je graag op weg om het jaar goed te beginnen!
 • Een jaar lang een calamiteitenkaart cadeau bij alle trainingen van BHV.NL
  Een jaar lang een calamiteitenkaart cadeau bij alle trainingen van BHV.NL
  BHV.NL bestaat 25 jaar. En wie jarig is trakteert! Daarom ontvangt iedereen die dit jaar een training volgt vanaf september een calamiteitenkaart cadeau. Zo heeft iedere cursist voortaan de BHV basiskennis op zak!

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.
BHV.NL maakt gebruik van cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Daarnaast vind je sneller wat je zoekt en bieden we jou relevante informatie. Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord. Klik hier voor de instellingen, meer informatie en onze privacyverklaring.
Cookies uitschakelen