BHV.NL volgt richtlijnen RIVM voor coronavirus

woensdag 13 januari 2021
Het aantal coronabesmettingen neemt licht af. Maar we zijn er nog lang niet. Daarom heeft het kabinet besloten dat Nederland ten minste tot en met 9 februari 2021 in lockdown blijft. Bij BHV.NL volgen we de richtlijnen van het RIVM en ons brancheprotocol. Dit betekent dat we helaas hebben moet besluiten dat alle open lijn (individueel te volgen) cursussen tot en met 9 februari 2021 niet door kunnen gaan. Heb je in deze periode een incompany training gepland? Neem dan contact op met jouw contactpersoon. Lees hieronder de maatregelen voor onze cursussen.

Open lijn cursussen

Al onze cursuslocaties hebben vanwege de lockdown hun deuren moeten sluiten. Dit betekent dat alle open lijn (individueel te volgen) cursussen gepland in de periode van 15 december 2020 tot en met 9 februari 2021 helaas niet door kunnen gaan. We gaan ervoor zorgen dat alle cursisten kosteloos kunnen verplaatsen naar een nieuwe datum na 9 februari 2021. Graag ontvangen we via onderstaande button de nieuwe cursusdatum- en locatie van jouw voorkeur. 
Mijn certificaat is (bijna) verlopen. Wat nu? 
Voor het verlopen van certificaat blijven we de drie maanden termijn hanteren. Dit betekent dat jouw certificaat maximaal 3 maanden verlopen mag zijn. Vallen deze drie maanden binnen de periode van de huidige lockdown (15 dec t/m 9 feb), dan wordt deze regeling met maximaal drie maanden verlengd vanaf het einde van de lockdown.

>> Naar de veelgestelde vragen over covid-19 en onze cursussen

Incompany cursussen

Heb je een incompany training gepland in de periode van 15 december t/m 9 februari 2021? Neem dan contact op met jouw contactpersoon. Samen bekijken we of het op jouw locatie noodzakelijk is om te trainen om de veiligheid van de nog wel aanwezige medewerkers te garanderen en de bedrijfscontinuiteit te borgen. 

>> Wat is de invloed van covid-19 op de RI&E?


Direct naar het veiligheidsprotocol
Direct naar de gezondheidsverklaring
Direct naar onze checklist incompany cursussen
Direct naar de poster met tips over hoe te handelen 
 

Trainen na 9 februari?

Wil je een training plannen na 9 februari 2021? Schrijf je in voor een cursusdatum na 9 februari of vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Aanscherping coronamaatregelen voor BHV-, EHBO-, reanimatie- en veiligheidscursussen

Lees hier het nieuwsbericht van de Branchevereniging Bedrijfshulpverlening Nederland (BVBN), Het Rode Kruis, Het Oranje Kruis, de NIBHV en de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR)

Lees meer

 • Tijdelijke aanpassing Arbeidsomstandighedenbesluit vanwege bestrijding coronavirus (SARS-CoV-2)
  Tijdelijke aanpassing Arbeidsomstandighedenbesluit vanwege bestrijding coronavirus (SARS-CoV-2)
  Aanvullende maatregelen arbeidsomstandighedenbesluit om kans op besmetting met het coronavirus te voorkomen en beperken.
 • Een veilig 2021 met BHV.NL!
  Een veilig 2021 met BHV.NL!
  Ook in 2021 wil je jouw collega's én bezoekers een veilige(re) omgeving bieden. Wij helpen je graag op weg!
 • Veelgestelde vragen tijdens het coronavirus
  Veelgestelde vragen tijdens het coronavirus
  Dinsdag 12 januari 2021 is door minister-president Mark Rutte afgekondigd dat de lockdown verlengd wordt tot en met 9 februari 2021. Al onze open lijn (individueel te volgen) cursussen van 15 december tot 9 februari 2021 kunnen kosteloos verplaatst worden naar een andere datum na deze periode. BHV.NL neemt contact op met iedereen die in deze periode staat ingeschreven voor een cursus. Onze incompany trainingen voor organisaties die operationeel blijven gaan (in overleg met de klant) door.
 • Nieuw VCA cursusaanbod dat voorziet in ieders leerbehoefte
  Nieuw VCA cursusaanbod dat voorziet in ieders leerbehoefte
  We breiden ons VCA cursusaanbod uit. Waarom? Omdat iedere cursist een andere leerbehoefte heeft en we daar met onze cursussen op in willen spelen. 
 • BHV.NL geselecteerd voor de FD Gazellen Awards 2020
  BHV.NL geselecteerd voor de FD Gazellen Awards 2020
  Trots dat wij dit jaar genomineerd zijn voor de FD Gazellen Awards. Met 772 andere bedrijven zijn wij genomineerd als één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. .
 • Vernieuwd programma voor de cursus co÷rdinator BHV basis
  Vernieuwd programma voor de cursus co÷rdinator BHV basis
  Onze afdeling productontwikkeling- en innovatie kijkt regelmatig met een kritische blik naar onze eigen cursusprogramma’s. Is de inhoud van de training nog actueel en sluit deze aan bij de verwachtingen van een bepaalde rol? Soms zien we dan dat een aanpassing van een programma gewenst is. Daarom vernieuwen we de cursus coördinator BHV basis.
 • Week van de RI&E 2020
  Week van de RI&E 2020
  Iets later dan gepland, maar ook dit jaar is er weer een Week van de RI&E. 21 t/m 25 september staat in het teken van het onder de aandacht brengen van de Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) onder ondernemers. 
 • BHV.NL neemt het Groningse Precare over
  BHV.NL neemt het Groningse Precare over
  Februari dit jaar heeft BHV.NL het Groningse Precare overgenomen. Nu is het moment daar dat Precare verder gaat onder de naam BHV.NL.
 • NIEUW BIJ BHV.NL: D╔ VEILIGHEIDSGAME!
  NIEUW BIJ BHV.NL: D╔ VEILIGHEIDSGAME!
  Met trots presenteren we, als eerste in Nederland, de Veiligheidsgame waarbij je door middel van gamification de veiligheid van jouw organisatie vergroot.

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.
BHV.NL maakt gebruik van cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Daarnaast vind je sneller wat je zoekt en bieden we jou relevante informatie. Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord. Klik hier voor de instellingen, meer informatie en onze privacyverklaring.
Cookies uitschakelen