Workshop brandmeldinstallatie

We leren je alles over het bedienen en uitlezen van een brandmeldinstallatie. Daarvoor combineren we onze eigen kennis en ervaring en de informatie uit de handleiding van jouw eigen brandmeldinstallatie. Na deze cursus kun je een alarmmelding op de installatie snel en adequaat afhandelen. De workshop is los in te zetten, maar ook als onderdeel van modulair trainen. Deze workshop is bijvoorbeeld goed in te zetten voor een ontruimingsoefening.
Combineer met andere modules
Stel je eigen training samen en train op de risico's die spelen in jouw organisatie

Voor wie is deze workshop bestemd?

Voor alle medewerkers van je organisatie die een brandmeldinstallatie moeten kunnen bedienen en kunnen uitlezen. Vanaf 6 deelnemers tot maximaal 12 deelnemers verzorgen wij deze workshop op jouw locatie.

Inhoud cursus

  • uitleg over de werking van de brandmeldinstallatie
  • uitleg over het uitlezen van de verschillende meldingen
  • uitleg over het gebruik van de brandmeldinstallatie
Tijdens de workshop wordt de handleiding van de brandmeldinstallatie gebruikt.

Duur van de workshop

De workshop duurt 2 uur, cursustijden in overleg.

Modulair trainen

Deze workshop kunnen we inzetten als modulaire training. Door middel van modulair trainen kunnen we een cursus volledig laten aansluiten bij de risico’s van jouw organisatie. Je kiest namelijk zelf de onderwerpen/modules die voor jouw organisatie relevant zijn en daarmee stellen we de cursusdag samen. Zo bepaal je dus zelf de inhoud van de training en kun je erop vertrouwen dat de training altijd aansluit bij de werkpraktijk van jouw medewerkers.

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.