Workshop brandmeldinstallatie

We leren je alles over het bedienen en uitlezen van een brandmeldinstallatie. Daarvoor combineren we onze eigen kennis en ervaring en de informatie uit de handleiding van jouw eigen brandmeldinstallatie. Na deze cursus kun je een alarmmelding op de installatie snel en adequaat afhandelen.

Inhoud cursus

  • uitleg over de werking van de brandmeldinstallatie
  • uitleg over het uitlezen van de verschillende meldingen
  • uitleg over het gebruik van de brandmeldinstallatie

Tijdens de workshop wordt de handleiding van de brandmeldinstallatie gebruikt.
Workshop brandmeldinstallatie
Voor wie bestemd?
Voor alle medewerkers van je organisatie die een brandmeldinstallatie moeten kunnen bedienen en kunnen uitlezen.
Workshop brandmeldinstallatie
Duur van de workshop
De workshop duurt 2 uur, cursustijden In overleg. Vanaf 6 deelnemers tot maximaal 12 deelnemers verzorgen wij deze workshop op jouw locatie.
Workshop brandmeldinstallatie
Kosten
€ 580,- (excl. BTW) per groep. Dit is inclusief cursusmateriaal, een bewijs van deelname en de lesuren van de instructeur. 's Avonds en in het weekend geldt een toeslag van 15%
Workshop brandmeldinstallatie
Goed te combineren met:
  • Ontruimingsoefening
    De workshop BMI is goed voorafgaand aan een ontruimingsoefening in te zetten.
 

BHVASSIST

In plaats van communiceren per portofoon, kun je ook kiezen voor het systeem BHVassist. Je installeert als onderdeel daarvan een app op je mobiele telefoon en die gebruik je om te alarmeren en communiceren. Daarnaast gebruik je het systeem om te registreren en rapporteren. Wil je meer weten over deze vernieuwende manier van communiceren bij calamiteiten, lees dan eens verder.

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.
BHV.NL maakt gebruik van cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Daarnaast vind je sneller wat je zoekt en bieden we jou relevante informatie. Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord. Klik hier voor de instellingen, meer informatie en onze privacyverklaring.
Cookies uitschakelen