workshop reanimatie met AED

Jouw handen kunnen levens redden!
Elke week worden 300 Nederlanders getroffen door een hartstilstand. Thuis, op straat of op het werk. In totaal zijn er 15.000 tot 16.000 slachtoffers per jaar. Nu overleeft slechts 10 tot 20% van de slachtoffers. Door reanimatie en inzet van een AED kan dit percentage aanzienlijk omhoog.

Inhoud:
 

  • Diagnostiek
  • Anatomie
  • Reanimatie met AED

Volg een reanimatiecursus en maak ook het verschil!

Belangrijk is dat je weet wat te doen bij een hartstilstand: reanimatie binnen 6 minuten redt levens!
Naast het direct (laten) bellen van het alarmnummer 112 moet je direct starten met reanimatie. Indien voorhanden moet je binnen 6 minuten met een AED (Automatische Externe Defibrillator) het hart een of meerdere krachtige stroomstoten toedienen om het normale hartritme terug te brengen.
Tijdens een reanimatiecursus leer je in een paar uur hoe je moet handelen. Je volgt praktische oefeningen op een oefenpop en oefent met een AED.
workshop reanimatie met AED
Voor wie bestemd?
De training is bedoeld voor iedereen die wil leren reanimeren bij een circulatiestilstand om zo de overlevingskansen van het slachtoffer te vergroten.
workshop reanimatie met AED
Cursus is inclusief
  • cursusboek;
  • cursusmateriaal;
  • BHV-draagpas in creditcardformaat
workshop reanimatie met AED
Cursustijd
De training duurt ongeveer 3 uur.
De kosten zijn € 650,- (excl. BTW) per groep. Dit is inclusief cursusmateriaal, een bewijs van deelname en de lesuren van de instructeur. Geen 'verrassingen' achteraf! 's Avonds en in het weekend geldt een toeslag van 15%

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.
BHV.NL maakt gebruik van cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Daarnaast vind je sneller wat je zoekt en bieden we jou relevante informatie. Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord. Klik hier voor de instellingen, meer informatie en onze privacyverklaring.
Cookies uitschakelen