Workshop Drank- & Drugsincidenten

BHV-ers kunnen in aanraking komen met uiteenlopende incidenten. Hierbij is het mogelijk dat zij te maken krijgen met personen die onder invloed zijn van drank of drugs. Tijdens deze workshop gaan we in op de verschillende middelen die voorkomen in het uitgaanscircuit. De uitwerking die de middelen hebben op personen die gebruikt hebben zorgt ervoor dat een hulpverlener de zorg aan moet passen.

Inhoud: 

  • Middelenkennis
  • Verandering van gedrag
  • Acute incidenten
  • Eerste hulpverlening
Workshop Drank- & Drugsincidenten
Voor wie bestemd?
Iedereen die in contact komt met personen die mogelijk onder invloed zijn van drank of drugs of daar meer over willen weten. Bijvoorbeeld personen die werkzaam zijn in publieke functies, onderwijs, horeca, etc.
Workshop Drank- & Drugsincidenten
Duur van de workshop
De workshop duurt 3 uur. Vanaf 6 deelnemers tot maximaal 12 deelnemers verzorgen wij deze workshop op jouw locatie.
Workshop Drank- & Drugsincidenten
Kosten
€ 580,- (excl. BTW) per groep. Dit is inclusief cursusmateriaal, een bewijs van deelname en de lesuren van de instructeur. 's Avonds en in het weekend geldt een toeslag van 15%
Workshop Drank- & Drugsincidenten
Goed te combineren met:
  • Herhaling BHV, vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden.
 

BHVASSIST

In plaats van communiceren per portofoon, kun je ook kiezen voor het systeem BHVassist. Je installeert als onderdeel daarvan een app op je mobiele telefoon en die gebruik je om te alarmeren en communiceren. Daarnaast gebruik je het systeem om te registreren en rapporteren. Wil je meer weten over deze vernieuwende manier van communiceren bij calamiteiten, lees dan eens verder.

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.
BHV.NL maakt gebruik van cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Daarnaast vind je sneller wat je zoekt en bieden we jou relevante informatie. Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord. Klik hier voor de instellingen, meer informatie en onze privacyverklaring.
Cookies uitschakelen