Train voordelig in juli en augustus

Wil je de BHV-kennis van medewerkers bijspijkeren deze zomer? Of ze nieuwe kennis laten opdoen? Train in juli of augustus bij BHV.NL met voordeel op jullie eigen locatie! Kies uit één van de actietrainingen. Allemaal natuurlijk onder begeleiding van één van onze 45 ervaren trainers. 
 

Je kan kiezen uit:

 • Een BHV basiscursus met Veiligheidsimpuls, 4-5 personen voor €845,-
  Op jullie eigen locatie (normaal vanaf 6 personen voordelig op eigen locatie).
  OF
 • Een BHV herhalingscursus, 4-5 personen voor €750,- 
  Op jullie eigen locatie (normaal vanaf 6 personen voordelig op eigen locatie).
  OF
 • Cursus Veiligheidsbewustzijn voor niet BHV’ers voor €699,-
  Vanaf 4-16 personen op eigen locatie.
  OF
 • Gratis een module Omgaan met ongewenst gedrag bij een BHV herhaling
  Bij een training voor 6 of meer personen (maximaal 12 cursisten) op eigen locatie.
Meer informatie over de trainingen: BHV basis met Veiligheidsimpuls | BHV Herhalingscursus | Cursus Veiligheidsbewustzijn voor niet BHV'ers | Omgaan met ongewenst gedrag module

Reserveer snel een training, zodat je verzekerd bent van de datum van jouw keuze. Vermeld bij het aanvragen van de offerte dat je gebruik wil maken van de zomeractie 2024. Op deze zomeractie zijn onze actievoorwaarden van toepassing. 
Reserveer een training
in juli of augustus

Veiligheidstrainingen.nl actie

Naast deze zomeractie op het gebied van BHV-cursussen hebben we ook een actie op Veiligheidstrainingen.nl - onderdeel van BHV.NL. Daar kun je tegen een actieprijs de incompany cursussen 'Omgaan met ongewenst gedrag en agressie', 'Winkeldiefstalpreventie' en 'Aanspreken op regels en procedures' volgen.   

Meerwaarde van de module omgaan met ongewenst gedrag

Wanneer jouw medewerkers direct contact hebben met mensen - klanten, cliënten, patiënten, studenten of leerlingen - kan het voorkomen dat ze te maken krijgen met ongewenst, grensoverschrijdend of agressief gedrag. Het kan bijvoorbeeld gaan om verbale bedreiging, intimidatie of discriminatie. De module omgaan met ongewenst gedrag helpt jouw medewerkers om lastige situaties het hoofd te bieden en leert ze de-escalerend te handelen. 

Meerwaarde Veiligheidsbewustzijn voor niet bhv’ers

Ook in de zomer wil je de veiligheid van jouw organisatie geregeld hebben, ondanks of juist vanwege de lage bezetting. Zorg ervoor dat medewerkers weten hoe te handelen in geval van nood. Met deze workshop bied je niet BHV'ers handvatten voor de cruciale eerste hulpverlening. Zo leren ze, in de tijd totdat de hulpverlening ter plekke is, het verschil te maken. Lees meer over de cursus Veiligheidsbewustzijn voor niet bhv'ers.  

Actievoorwaarden

 • Deze actie geldt voor organisaties die één van de bovenstaande incompany trainingen plannen en uitvoeren in juli of augustus 2024.
 • De actieprijzen zijn exclusief BTW, administratiekosten (29 euro per groep), eventuele arrangements- en andere bijkomende kosten.
 • De module Omgaan met ongewenst gedrag kan alleen aansluitend op de BHV-herhalingscursus ingezet worden.
 • Door gebruik te maken van deze actie ga je akkoord met deze actievoorwaarden en onze algemene voorwaarden.
 • Deze acties is niet geldig in combinatie met andere acties, prijsafspraken en/of kortingen.
 • Vermeld bij telefonisch contact of het aanvragen van een offerte via de dat je gebruik wil maken van de zomeractie 2024.

Erkende kwaliteit


info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.