NÓG REALISTISCHER OEFENEN: HET OEFENCENTRUM

Wil je het realiteitsgehalte van je cursus naar een hoger plan tillen, dan kun je terecht op het veiligheidscentrum Spinel in Dordrecht. Wij bieden daar zowel openlijncursussen als incompany cursussen aan. Lees hier alles over de mogelijkheden!
Voordelen:
  • Hoog realiteitsgehalte
  • Verschillende scenario’s mogelijk
  • Zowel openlijncursussen als incompany cursussen

Mogelijkheden op het oefencentrum

Een groot aantal van onze cursussen kun je volgen op het veiligheidscentrum Spinel in Dordrecht. Hieronder een overzicht.
oefencentrum
BHV Herhaling op oefencentrum
Uitgebreide herhalingscursus waarbij je oefent op de vele mooie en nieuwe oefenobjecten die Spinel biedt.
 
oefencentrum
BHV Ploegleider (Basis) op oefencentrum
Extra lange cursus BHV Ploegleider. Realistisch oefenen van jouw taak als ploegleider aan de hand van een scenario-oefening.
 
oefencentrum
BHV Ploegleider (Herhaling) op oefencentrum
Zeer uitgebreide herhalingscursus Ploegleider BHV die vooral draait om doen! Hoe pas je jouw kennis en vaardigheden toe in de praktijk?
 
oefencentrum
BHV Ploegleider E-learning (Basis) op oefencentrum
Wil je sneller je BHV Ploegleider certificaat behalen? Neem de theorie door in je eigen tijd en tempo. Kies voor de ideale combinatie van online leren en een praktijkdag! De praktijkcursus volg je op Spinel Veiligheidscentrum te Dordrecht.
 
oefencentrum
Maatwerk met gebruik van oefencentrum
Heb je specifieke wensen ten aanzien van een cursus, dan biedt maatwerk de oplossing. Ook dát kan in Dordrecht georganiseerd worden.
 
oefencentrum
Incompany cursus met gebruik van het oefencentrum
Heb je zes of meer medewerkers op te leiden, dan is een incompany cursus interessant. Ook hiervoor kun je terecht in Dordrecht.
 

Hoe pakken wij een ontruimingsoefening aan?

Ontruimingsoefeningen zijn opgebouwd in fases, oplopend in complexiteit en moeilijkheidsgraad. Wat dat inhoudt en hoe wij je daarin kunnen begeleiden, lees je hier.

Waarom een herhalingscursus?

Wil je zeker weten dat jouw kennis en vaardigheden voldoende op peil zijn en blijven om het verschil te kunnen maken? Dan is herhalen het devies. Hier lees je waarom.

Veiligheidsronde

Samen met een van onze professionals kun je een ronde maken door je pand om te inventariseren of veiligheid geborgd is door middel van de aanwezige hulpmiddelen.

Daarom BHV.NL!

Het is belangrijk dat niet alleen jij, maar ook je collega's, patiënten, leerlingen en/of bezoekers zich veilig voelen in jouw organisatie en dat jouw veiligheidsorganisatie in actie komt als het erop aan komt. Niet alleen in fysieke noodsituaties, maar ook bijvoorbeeld als discussies dreigen te escaleren en er sprake is van ongewenst, agressief gedrag. Bij BHV.NL hebben wij oog voor wat jij nodig hebt om de veiligheid en bedrijfscontinuïteit in jouw organisatie te waarborgen. Hoe kun jíj veiligheid beter organiseren? Al 25 jaar staan onze ervaren instructeurs en gespecialiseerde adviseurs voor je klaar om deze vraag te beantwoorden.
Bij BHV.NL hebben wij oog voor wat jij nodig hebt om de veiligheid en bedrijfscontinuïteit in jouw organisatie te waarborgen. Hoe kun jíj veiligheid beter organiseren? Al 25 jaar staan onze ervaren instructeurs en gespecialiseerde adviseurs voor je klaar om deze vraag te beantwoorden.

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.