Waarom naar het oefencentrum?

Je kunt je kennis en vaardigheden op het gebied van bedrijfshulpverlening op verschillende manieren ontwikkelen, bijspijkeren of opfrissen. Maar om het geheel écht een hoog realiteitsgehalte te geven, ga je naar het veiligheidscentrum Spinel in Dordrecht. Wij vertellen je graag wat de meerwaarde is van het oefencentrum.
Voordelen:
  • Hoog realiteitsgehalte
  • Vele oefenscenario’s mogelijk
  • Zowel openlijncursussen als incompany cursussen
Meer mogelijkheden dan reguliere oefenlocaties
Het oefencentrum is voorzien van tal van trainingsfaciliteiten, waaronder een multifunctioneel centrum. Dit drie verdiepingen tellende gebouw biedt uitstekend de gelegenheid om een keur aan scenario's bij brand te oefenen. Daarbij is het gebouw gasgestookt, hetgeen veel schoner is dan houtgestookt. Er kunnen diverse branden geblust worden met de daarvoor geschikte blusmiddelen. Het oefenen met blussen is dus uitgebreider dan wanneer je een cursus op een andere locatie volgt. 

Extra hoog realiteitsgehalte
Door de uitgebreide mogelijkheden in het oefencentrum krijgt je cursus een nóg hoger realiteitsgehalte. Met de vele oefenobjecten bootsen we de werkelijke situatie perfect na. Oefenen met communicatie bij een inzet bijvoorbeeld, zoals met behulp van de portofoon, kun je op het oefencentrum op een realistische manier oefenen. Ten opzichte van de reguliere oefenlocaties hebben we ook meer materiaal tot onze beschikking om mee te oefenen. Door de vele mogelijkheden is een aantal cursussen uitgebreider van opzet en duren deze ook iets langer dan de reguliere cursussen.

Mogelijkheden op het oefencentrum

Een groot aantal van onze cursussen kun je volgen op het veiligheidscentrum in Dordrecht. Hieronder een overzicht.

 
oefencentrum
BHV Herhaling op oefencentrum
Uitgebreide herhalingscursus BHV. We maken optimaal gebruik van de extra brandblusmogelijkheden die Spinel heeft.
 
oefencentrum
BHV PLOEGLEIDER (BASIS) OP OEFENCENTRUM
Extra lange cursus BHV Ploegleider. Realistisch oefenen van jouw taak als ploegleider aan de hand van een scenario-oefening.
 
oefencentrum
BHV PLOEGLEIDER (HERHALING) OP OEFENCENTRUM
Extra uitgebreide herhalingscursus Ploegleider BHV die vooral draait om doen! Hoe pas je jouw kennis en vaardigheden toe in de praktijk?
 
BHV ploegleider
Ploegleider E-learning (basis) op het oefencentrum
Wil je sneller je BHV Ploegleider certificaat behalen? Kies voor de ideale combinatie van online leren en een praktijkdag! De praktijkcursus volg je op Spinel Veiligheidscentrum te Dordrecht waar we het cursusniveau naar een hoog realiteitsgehalte brengen.
 
oefencentrum
Maatwerk met gebruik van oefencentrum
Heb je specifieke wensen ten aanzien van een cursus, dan biedt maatwerk de oplossing. Ook dát kan in Dordrecht georganiseerd worden.
 
oefencentrum
Incompany cursus met gebruik van het oefencentrum
Heb je zes of meer medewerkers op te leiden, dan is een incompany cursus interessant. Ook hiervoor kun je terecht in Dordrecht.
 

Waarom een herhalingscursus?

Wil je zeker weten dat jouw kennis en vaardigheden voldoende op peil zijn en blijven om het verschil te kunnen maken? Dan is herhalen het devies. Hier lees je waarom.

Waarom BHV.NL?

Bij BHV.NL hebben wij oog voor wat jij nodig hebt om de veiligheid en bedrijfscontinuïteit in jouw organisatie te waarborgen. Hoe kun jíj veiligheid beter organiseren? Al ruim twintig jaar staan onze ervaren instructeurs en gespecialiseerde adviseurs voor je klaar om deze vraag te beantwoorden.

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.