Oefenen met Virtual Reality

Bewustwording van onveilige situaties in jouw organisatie kan om verschillende redenen een belangrijk onderwerp zijn. BHV.NL heeft een mooie, innovatieve oplossing om bewustwording op het gebied van bedrijfsveiligheid te vergroten: het inzetten van Virtual Reality.
Wat is Virtual Reality?
Letterlijk betekent Virtual Reality: virtuele werkelijkheid. Met behulp van een soort skibril die aan de voorkant dicht zit, stap je als het ware in een andere werkelijkheid. Je kunt bijvoorbeeld in een trainingsruimte in jouw bedrijf een VR-bril opzetten en op die manier een virtuele wandeling maken door jouw bedrijfspand. Door met jouw hoofd te bewegen kun je 360 graden om je heen kijken en alle hoeken en gaten in het pand in beeld krijgen. Dat biedt dus mogelijkheden om te oefenen zonder daadwerkelijk door het hele pand te hoeven gaan!
 
Introductie op bedrijfsveiligheid
Als bedrijfsveiligheid een nieuw onderwerp is in jouw organisatie, je pas hebt verbouwd of bent verhuisd of als je bedrijfsveiligheid naar een hoger niveau wilt tillen, speelt bewustwording op dat gebied een belangrijke rol. Ook als er nieuwe medewerkers in dienst komen, wil je hen laten leren over veiligheid in jouw organisatie. Virtueel en op afstand kan gebouwkennis opgedaan worden. Het is de eerste stap in de richting van een veiligere werkomgeving. Met Virtual Reality kun je zo’n eerste stap goed maken. Je gebruikt VR om onder begeleiding van een van onze deskundigen het bedrijfspand te verkennen en je bewust te worden van mogelijke gevaren. Of je kijkt waar alle veiligheidshulpmiddelen zich bevinden en hoe de vluchtwegen lopen.
 
Geïnteresseerd?
Als wij VR inzetten in jouw organisatie, doen we dat altijd op basis van jouw wensen. Alles wordt op maat ontwikkeld voor jouw organisatie. Heb je interesse en wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie? Wil je een demonstratie van wat VR voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan gerust contact op via onderstaand contactformulier of rechtstreeks met Simon Meerveld.

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.
BHV.NL maakt gebruik van cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Daarnaast vind je sneller wat je zoekt en bieden we jou relevante informatie. Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord. Klik hier voor de instellingen, meer informatie en onze privacyverklaring.
Cookies uitschakelen