Continu leren

Voor het functioneren van jouw veiligheidsorganisatie is het belangrijk dat de kennis van jouw BHV’ers, EHBO’ers en/of medewerkers met VCA-diploma actueel blijft. Het up to date houden van deze kennis, dat is waar het bij continu leren om draait. Met ons continu leren platform maken we leren persoonlijk en altijd en overal beschikbaar! We bieden namelijk leerstof aan die op dat moment actueel en relevant is. Aan de hand van persoonlijke resultaten wordt extra uitleg of verdieping aangeboden. Bekijk hieronder de mogelijkheden op het gebied van continu leren. 

Het continu leren aanbod

Continu leren
BHVcontinu
Het kennisniveau van de BHV’ers up-to-date, zonder dat daar veel tijd in gaat zitten? Leren waar en wanneer het jou uitkomt, dat kan met BHVcontinu, het alternatief voor langdurige e-learning modules of dikke studieboeken.
 
Continu leren
VCAcontinu
Haal je VCA basis of VCA-VOL certificaat door het oefenen van de theorie in VCAcontinu! Binnen een periode van drie maanden beantwoord je waar en wanneer het jou uitkomt vragen in de app. 
 
Continu leren
EHBOcontinu
Je EHBO-kennis op peil houden en leren wanneer het jou uitkomt? Dan kan met EHBOcontinu. Binnen een periode van drie maanden oefen je met vragen in de Microlearning app.
 

De voordelen van continu leren

  • Je leert waar en wanneer je wilt. In slechts 90 seconden leer je al iets nieuws 
  • Hoog leerrendement door korte herhalingen
  • Feedback bij elk antwoord
  • Persoonlijk aanbod van kennisitems op basis van leerdoelen 
  • Automatische input voor het praktische trainingsprogramma
  • Het maakt maatwerk mogelijk: door specifieke vragen en opdrachten afgestemd op jouw branche, organisatie of zelfs locatie
  • Je kunt collega's uitdagen voor een kennisduel en elkaar motiveren om kennis op peil te houden

Veelgestelde vragen

Wat is continu leren?

Continu leren betekent leren waar en wanneer het jou uitkomt via ons online platform. Je bepaalt zelf hoe vaak en hoeveel tijd je ermee bezig bent. Door dagelijks een paar minuten te besteden en vragen te beantwoorden, blijft kennis up-to-date. 

 

Voor wie is continu leren bedoeld?

Continu leren is er voor iedereen die zijn BHV-, EHBO- of VCA-kennis op peil wil houden en graag leert via een online platform. 

Wat is het voordeel van continu leren?

De kracht van continu leren zit in het herhalen van de theorie, waardoor deze beter blijft hangen en zorgt voor een hoog leerrendement. In slechts een paar minuten per dag leer je als iets nieuws. Daarnaast ga je ermee aan de slag waar en wanneer het jou uitkomt. 
 

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.