Workshop BHVescape

In deze workshop ervaar je letterlijk aan den lijve dat bedrijfshulpverlening aankomt op teamwork, taakverdeling, communicatie, samenwerking en stressbestendigheid. Kennis doe je op in een klaslokaal, maar die kennis onder lastige omstandigheden in praktijk brengen, is echt heel wat anders. Dat oefen je in de BHV Escape room, in ons Mobiele Trainings Centrum waarmee we graag naar je toekomen.

BHVescape is uniek:

  • Alleen in de praktijk ervaar je dat samenwerken en goed communiceren essentieel zijn om in noodsituaties goed te handelen
  • De druk en gecompliceerdheid van de situatie kunnen worden aangepast aan het ervaringsniveau van jullie BHV’ers
  • Daarnaast worden de pdrachten aangepast aan jullie procedures: echt maatwerk dus
  • Het MTC komt naar jouw locatie
  • Serieus oefenen met een hoog plezier gehalte.

Inhoud

  • ​Uitleg over de Escaperoom
  • Zelf de Escaperoom in en proberen daar zo snel mogelijk weer uit te komen waarbij je je collega-BHV’ers en je BHV-kennis hard nodig hebt.

Voor wie bestemd?

Voor alle BHV’ers in je organisatie die hun BHV-kennis willen opfrissen en willen ervaren hoe zij in de praktijk en onder druk samenwerken.

Duur van de workshop

Het kost een groep van 5 mensen gemiddeld een uur om uit de escaperoom te ontsnappen. Met de uitleg vooraf en de evaluatie na afloop moet je per groep op zo’n 1,5 tot 2 uur rekenen. 

Kosten

BHVescape is maatwerk, omdat de opdrachten aangepast worden aan de bij jullie geldende procedures. Daarnaast zijn de kosten afhankelijk van het aantal groepen dat gebruik gaat maken van de Escape room. En van het feit of je BHVescape inzet in combinatie met een of meer andere trainingen van BHV.NL. We maken graag een afspraak met je om de mogelijkheden te bespreken. 

Goede aanvulling op

De workshop BHVescape is een heel goede manier om BHV-kennis in de praktijk en onder druk te toetsen. Als je voor de workshop denkt dat die kennis niet meer actueel is, of als dat tijdens de workshop zelf blijkt, raden wij je aan de workshop BHVescape te combineren met een dagdeel training. 

Meer weten?

Geïnteresseerd? Lees dan het enthousiaste verhaal van een van onze klanten. Of vraag hieronder een offerte aan.

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.
BHV.NL maakt gebruik van cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Daarnaast vind je sneller wat je zoekt en bieden we jou relevante informatie. Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord. Klik hier voor de instellingen, meer informatie en onze privacyverklaring.
Cookies uitschakelen