Herhaling BHV met mobiel trainingscentrum (incompany)

In de herhalingscursus met mobiel trainingscentrum worden kennis en vaardigheden uit de basiscursus BHV opgefrist. Dit doen we in een exclusieve, praktijkgerichte en interactieve cursus van 1 dag. Bij deze cursus wordt de module brand en ontruiming in het mobiel trainingscentrum verzorgd.

Tijdsinvestering

  • 1 cursusdag van 08.30 uur tot 16.00 uur

Wat er aan bod komt in de cursus

De deelnemers leren op verantwoorde wijze:
  • diverse beginnende branden bestrijden;
  • levensreddend handelen;
  • reanimeren (met AED);
  • communiceren tijdens een calamiteit; 
  • ontruimen en evacueren.

Voor wie is deze cursus geschikt?

Voor alle bedrijfshulpverleners die aan herhalen van theorie en praktijk toe zijn en exclusief en uitgebreid willen oefenen. 

​Mobiel trainingscentrum (MTC)

Het mobiel trainingscentrum is een grote oplegger van 14 meter. Hierin kun je het blussen van diverse soorten brand realistisch oefenen. Het achterste gedeelte van het MTC bevat een blusunit met meerdere brandhaarden. Er kan geoefend worden met de brandslanghaspel, de CO2-blusser, met sproeischuim en een blusdeken. Het voorste deel van het MTC bestaat uit een doolhof van gangen met toe- en afdraaiende deuren. Deze ruimte kan verwarmd worden en geheel onder rook worden gezet. Zo kun je ondervinden hoe het vluchten uit een brandend gebouw er aan toe gaat. Ook ervaar je wat de invloed van rook doet met je oriëntatievermogen.

Het MTC is een veelgevraagde aanvulling op een reguliere herhalingscursus BHV of bij een instructie kleine blusmiddelen. De modules brandbestrijding en ontruiming kunnen hiermee extra uitgebreid en realistisch worden geoefend.

Met deze cursus voldoe je weer aan de drie hoofdtaken zoals benoemd in de Arbowet en ontvang je een nieuw persoonlijk certificaat. 

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.