Even de balans opmaken..

Met de BHV veiligheidscheck!


Het bizarre jaar 2020 is al voor een groot deel voorbij. Tijd om de balans op te maken en aan de plannen voor 2021 te gaan werken. Ook als het gaat om veiligheid is het goed alvast na te gaan denken waar je in 2021 op in gaat zetten. Wat zijn jouw veiligheidsambities voor 2021? Ben je er in de coronaperiode bijvoorbeeld achter gekomen dat het lastig is de bezetting van je BHV-organisatie op orde te houden? Of dat het toch wel erg belangrijk is om op een juiste wijze om te kunnen gaan met mensen die ongepast en ongewenst gedrag vertonen of de huisregels niet naleven? Wij helpen je graag bij het realiseren van jouw veiligheidsambities voor volgend jaar!

 

Hoe veilig is jouw organisatie?

Heb jij jouw veiligheidsambities duidelijk in kaart of weet je eigenlijk nog niet zo goed waar voor jouw organisatie kansen liggen?

TIP! Voor je doelen gaat stellen is het goed te bepalen waar je nu staat. Is de basis eigenlijk nog wel op orde? Met onze checklist weet je precies hoe jouw veiligheidsorganisatie er voor staat!
 
Vul je gegevens in en download onze veiligheidschecklist!BHV: Dat wil je toch geregeld hebben?Hoe overtuig je het management?

​NIEUW: de BHV Veiligheidsgame!


Als eerste in Nederland, biedt BHV.NL jouw organisatie de Veiligheidsgame aan. Door middel van gamification vergroot jij met deze game de veiligheid van jouw organisatie. En het leukste is: al jouw medewerkers kunnen meespelen! Meer weten?


 


ONZE NIEUWSTE OPLOSSINGEN
 

   > MODULAIR TRAINEN
   > CURSUS PREVENTIEMEDEWERKER (vernieuwd!)
   > CURSUS PLOEGLEIDER (vernieuwd!)
   > DIVERSE MASTERCLASSES
   > VEILIGHEIDSGAME

 


 

Wat ben jij allemaal verplicht?

Denk je ook aan ongewenst gedrag?

Wist je dat je als werkgever ook op het vlak van agressief, ongepast en ongewenst gedrag verplicht bent maatregelen te treffen om onveilige situaties te voorkomen? En dat dit ook geldt voor tijdelijke krachten en vrijwilligers?

Lees meer op Veiligheidstrainingen.nl 

Daarom BHV.NL!

Bij BHV.NL stellen we niet alleen de risico’s, maar ook de veiligheidsambities van jouw organisatie centraal. Samen bepalen we wat er nodig is om het gewenste veiligheidsniveau te behalen. Wij hebben diverse oplossingen die jou helpen deze ambitie te realiseren. In al onze cursussen maken we gebruik van verschillende werkvormen, zoals het maken en uitvoeren van opdrachten, het gebruik van taakkaarten, scenario-oefeningen, ontruimingsoefeningen, continu leren en trainingsacteurs. Zo zorgen we ervoor jouw medewerkers hun kennis daadwerkelijk durven toepassen in de praktijk en dus met zekerheid kunnen handelen!
afbeelding

Branchegericht werken


Al meer dan 25 jaar ondersteunen wij organisaties op het gebied van bedrijfsveiligheid. Daardoor hebben we enorm veel ervaring in verschillende branches. Onze teams van branchespecialisten hebben al onze dienstverlening, producten en programma’s aangepast op jouw branche. Qua inhoud en voorbeelden, maar ook op de manier waarop we de stof behandelen.

> Ontdek onze branchespecifieke oplossingen

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.
BHV.NL maakt gebruik van cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Daarnaast vind je sneller wat je zoekt en bieden we jou relevante informatie. Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord. Klik hier voor de instellingen, meer informatie en onze privacyverklaring.
Cookies uitschakelen