PwC Nederland bouwt aan sterke bedrijfshulpverlening met operationele hulp van BHV.NL

Internationaal assurance- en advieskantoor PwC Nederland (voorheen PricewaterhouseCoopers) staat met haar dienstverlening dagelijks klaar voor overheden, (semi-) publieke en maatschappelijke organisaties en beurgenoteerde en private ondernemingen. Dat doen ze met zorg met ruim 5.000 medewerkers in Nederland. Maar naast zorgen voor klanten, vindt PwC zorgen voor medewerkers ook erg belangrijk. Daaronder valt natuurlijk ook de veiligheid.

Maar veiligheid waarborgen voor 5.000 medewerkers is geen gemakkelijke klus. Met 13 verschillende locaties, waarvan een aantal gedeelde kantoren, zijn er een verschillende uitdagingen waarmee PwC rekening moet houden. Het geheim van PwC? Een gedegen aanpak en voldoende trainen. Daardoor staat de bedrijfsveiligheid van PwC als een huis. Hoe ze dat precies aanpakken lees je in deze whitepaper.

Nieuwsgierig geworden?

Ben jij benieuwd naar wat BHV.NL voor jouw organisatie kan betekenen op het gebied van veiligheid?
Neem dan gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvend voorstel aan.

Nieuwsgierg naar hoe andere organisaties hun veiligheid organiseren?
Laat je inspireren door de veiligheidsaanpak van andere organisaties! 
 

Lees meer

 • Vakantiepark De Krim
  Vakantiepark De Krim biedt haar gasten een veilige vakantie dankzij BHV.NL
  Vakantiepark De Krim op Texel verwelkomt iedere zomer vele gasten op hun vakantiepark in De Cocksdorp. En dus ook in het bijbehorende zwembad, waar plaats is voor 400 gasten. De medewerkers dragen daar een grote verantwoordelijkheid voor de veiligheid van de gasten. In een zwembad komen vele mensen samen en is de kans op calamiteiten hoger dan gemiddeld. Want wat als iemand verdrinkt en je ziet het niet? Dat wil het vakantiepark koste wat kost voorkomen.
 • Avans hogeschool
  Avans Hogeschool en BHV.NL organiseren succesvolle 'Week van de Veiligheid'
  Met dertien verschillende locaties, zo’n 34.000 studenten en 3.800 medewerkers is een goede BHV-organisatie voor Avans Hogeschool essentieel. Niet voor niets verzorgt BHV.NL sinds 2019 alle BHV-trainingen voor de 320 BHV’ers van Avans. Maar wat bleek toen ze nog een stap verder gingen, en aan de slag gingen met het Veiligheidsambitieplan? De bekendheid van de veiligheidsprocedures bleek onder studenten en medewerkers onvoldoende. Tijd om daar verandering in te brengen.
 • Viking Life-saving Equipment
  Viking Life-Saving Equipment werkt niet alleen aan de veiligheid van anderen, maar ook aan die van zichzelf
  Viking Life-saving Equipment – een wereldwijd opererende organisatie op het gebied van nautische veiligheidsproducten – werkt dagelijks aan de veiligheid van mensen aan boord. Maar toen na een flinke groei én een verhuizing naar een groter pand het alarm afging in de Nederlandse vestiging, bleek dat er veel te doen was als het om de eigen bedrijfsveiligheid ging. De bedrijfsnoodorganisatie bleek niet op het gewenste niveau. Daar moest verandering in komen, vond Viking.
 • PROVINCIE GRONINGEN WEET GASTVRIJHEID EN BEDRIJFSVEILIGHEID SLIM TE COMBINEREN
  Provincie Groningen weet gastvrijheid en bedrijfsveiligheid slim te combineren
  Provincie Groningen heeft momenteel een inwonersaantal van 587.000. Al deze inwoners kunnen terecht bij de provincie Groningen. Het is daarom belangrijk dat zij gastvrij worden ontvangen. Daarnaast is het belangrijk dat de veiligheid van alle aanwezigen bij de provincie Groningen gewaarborgd wordt. Veiligheid staat immers voorop.
 • TU Delft kiest voor het brede opleidingsaanbod en het online portaal van BHV.NL
  TU Delft kiest voor het brede opleidingsaanbod en het online portaal van BHV.NL
  Op het terrein van de Technische Universiteit Delft lopen op drukke dagen zomaar 26.000 studenten en 6.000 medewerkers rond. Je kunt je voorstellen dat BHV’ers hier onmisbaar zijn. Maar hoe krijg je dat goed georganiseerd?
 • TRAININGEN BHV.NL DAGEN MEDEWERKERS VANDERSANDEN STEEDS WEER UIT
  TRAININGEN BHV.NL DAGEN MEDEWERKERS VANDERSANDEN STEEDS WEER UIT
  Bij Vandersanden maken medewerkers gebruik van zware machines. Het is belangrijk dat daar veilig mee wordt gewerkt. Routines maken het werk extra gevaarlijk. Benieuwd naar hoe deze uitdagingen op een praktijkgerichte en innovatieve manier worden aangepakt?
 • Zuyd Hogeschool leidt studenten op volgens EHBO-richtlijnen Rode Kruis
  Zuyd Hogeschool leidt studenten op volgens EHBO-richtlijnen Rode Kruis
  Uit onderzoek bleek dat studenten gezondheidszorg en welzijn EHBO-trainingen misten in hun curricula. Docenten van Zuyd Hogeschool volgden daarom de opleiding tot EHBO-instructeur met Rode Kruis-licentie en geven hun kennis nu door aan studenten. Laat je inspireren! 
 • Zorggroep Ter Weel: Echt oefenen maakt het verschil
  Zorggroep Ter Weel: Echt oefenen maakt het verschil
  Na de brand bij Ter Weel in 2016 was het duidelijk: dit nooit meer. Er was behoefte aan een speciale training waarin alleen maar geoefend wordt, in situaties die zo realistisch mogelijk zijn. BHV.NL ontwikkelde een training waarin de druk op de ploegleiders zo hoog wordt opgevoerd dat je het bijna zou kunnen vergelijken met de hectiek van een echte noodsituatie. 
 • Zorggroep Ter Weel: Training wordt praktijkervaring
  Zorggroep Ter Weel: Training wordt praktijkervaring
  In 2016 vond bij Zorggroep Ter Weel een afschuwelijke brand plaats waarbij drie bewoners de dood vonden. Die gebeurtenis heeft onvoorstelbaar veel impact gehad. Behalve heel veel verdriet was er ook verbijstering: hoe heeft dit kunnen gebeuren?

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.