Horeca en vrijetijdsbesteding

Als horecagelegenheid bied je dagelijks toegang tot cultuur, ontspanning en vermaak en ontvang je grote aantallen bezoekers. Het is hierdoor essentieel om bedrijfsveiligheid goed te organiseren en daarmee een veilige plek te creëren voor medewerkers, vrijwilligers en bezoekers. Competente hulpverleners zijn hierbij onmisbaar! Zij maken het verschil tijdens een eventuele calamiteit. BHV.NL heeft ervaring in jouw branche en helpt je om een veilige omgeving te organiseren.
 • Café, Bar
 • Fastfood, Restaurant
 • Snackbar
 • Hotel
 • Poppodium
 • Festival

Cursusaanbod specifiek voor horeca en vrijetijdsbesteding

 
Specifieke veiligheidsrisico’s vragen om een specifiek cursusaanbod.
Via onderstaande blokken lees je hier meer over.

Bij jou op locatie  |  Locatie geregeld door BHV.NL  | Landelijk trainen  |  Oefencentrum
 
BHV-cursus
Nog sneller je BHV-certificaat behalen! Jij zorgt voor de locatie, wij voor de rest! BHV.NL introduceert blended learning, een mix van online leren (e-learning), praktijk- en contactonderwijs.
 
EHBDu
In geen branche is het risico op calamiteiten door drank- en/of drugsgebruik zo groot als in de horeca. In deze cursus leer je precies wat je moet doen, en wat juist niet, als zo’n incident aan de orde is.
 
Ongewenst gedrag en agressie
Doel van deze training is het aanleren of verbeteren van kennis en communicatieve vaardigheden om zekerder en effectiever op ongewenst (agressief) gedrag te kunnen reageren.
 
Workshop Drank- & Drugsincidenten
Deze workshop is speciaal voor hulpverleners die in aanraking kunnen komen met personen die onder invloed zijn van drank of drugs. Ideaal als aanvulling op de reguliere BHV cursus. Leer over de verschillende middelen in het uitgaanscircuit, de uitwerking en de aangepaste hulp die je kan verlenen.
 
Meer dan 60 locaties, altijd een bij jou in de buurt
Bekijk alle locaties

HOE VEILIG IS JOUW ORGANISATIE?


Ben jij op zoek naar inspiratie om de bedrijfsveiligheid van jouw organisatie te vergroten? Vraag dan gratis ons Helden magazine aan. Een magazine vol met innovaties, klantcases en een overzicht van onze product en dienstverlening. Alles op het gebied van bedrijfsveiligheid en bedrijfshulpverlening!

> Laat je inspireren!

Samenwerken loont!

Veiligheid en bedrijfshulpverlening zijn verantwoordelijkheden die je met elkaar deelt. Ongelukken, ongevallen, er kan brand uitbreken waardoor er direct ontruimd moet worden. Klanten kunnen onwel worden of misschien zelfs een hartinfarct krijgen. Het is dan letterlijk van levensbelang dat iedereen weet wat hij moet doen en wie hij moet alarmeren om ervoor te zorgen dat er zo snel mogelijk een of meer hulpverleners ter plaatse zijn. Door gezamenlijk in training te gaan, raak je zo op elkaar ingespeeld dat je elkaar in noodsituaties feiloos weet te vinden. 

TIP: Maak gebruik van het ledenvoordeel! Wanneer je gezamenlijk een training inkoopt, levert dat ook nog eens een behoorlijk prijsvoordeel op. Door onze gunstige tariefstelling wordt het opleiden van je BHV'ers namelijk goedkoper naarmate er meer cursisten in de groep zitten. Neem contact op met Manja voor meer informatie of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Bedrijfsoplossingen

Het goed organiseren van de bedrijfsveiligheid is best lastig. De invulling hiervan wordt deels bepaald door wetgeving en deels door jouw ambitie. BHV.NL heeft een uitgebreid dienstenpakket om jouw bedrijfsveiligheid te organiseren.
Jouw contactpersoon

Manja van Marwijk

Door de jaren heen heb ik in mijn werk bij BHV.NL veel kennis opgedaan. Daardoor is mijn interesse in horeca, cultuur en recreatie toegenomen en ben ik verder gegroeid in de onderwerpen die in deze branche spelen. Ik vind het fascinerend om te zien hoe gemakkelijk kleine incidenten ontstaan. Mensen zijn behulpzaam en willen graag helpen, maar zonder goede kennis of voorbereiding loopt het soms anders af dan de bedoeling was.
Manja van Marwijk

Onze klanten over BHV.NL

Contiweb over de samenwerking met BHV.NL
Contiweb over de samenwerking met BHV.NL
Joyce Beerens, Hoofd BHV bij Contiweb, over de samenwerking en haar ervaringen met BHV.NL
Lees meer
Er zijn altijd veel meer risico’s dan je denkt. Koninklijke Stichting Defensiemusea
Er zijn altijd veel meer risico’s dan je denkt. Koninklijke Stichting Defensiemusea
De veiligheid garanderen voor bezoekers van alle leeftijden (0 tot 88 jaar) met alle stadia van zelfredzaamheid, verschillende binnen- en buitenterreinen en al het materieel is een enorme uitdaging.
Lees meer

Onze klanten

Dagelijks houden wij ons bezig met het organiseren van veilige werkomgevingen. Dat doen wij met advies en door opleiden. Met o.a. onderstaande klanten delen wij onze passie voor bedrijfsveiligheid.
 • Heyday
 • OPTISPORT
 • ROC Nijmegen
 • CORDAAN
 • RANDSTAD
 • SANOMA
 • TAKKO
 • ZORGGROEP TERWEEL
 • WESTCORD HOTELS
 • PATHÉ

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.
BHV.NL maakt gebruik van cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Daarnaast vind je sneller wat je zoekt en bieden we jou relevante informatie. Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord. Klik hier voor de instellingen, meer informatie en onze privacyverklaring.
Cookies uitschakelen