ArbeidshygiŽne

Je hebt een vraag over arbeidshygiëne, bijvoorbeeld over werkomstandigheden in de kantooromgeving. Hier zijn vaak binnenklimaat- of ventilatieproblemen. Ook het beoordelen van blootstelling aan gevaarlijke stoffen levert vaak vragen op. Of je wilt een onderzoek naar de kans op gehoorbeschadiging door lawaai.

Hoe gaan we te werk?

Bij een arbeidshygiënisch onderzoek wordt het probleem opgepakt door een gecertificeerde arbeidshygiënist. Deze maakt vooraf een onderzoeksplan dat met je besproken wordt. 
Bij het onderzoek zelf worden vaak metingen uitgevoerd. We voeren gesprekken met medewerkers en management en beoordelen de situatie visueel ter plaatse.
De resultaten van een arbeidshygiënisch onderzoek worden getoetst aan normen en richtlijnen. Daarna ontvang je een schriftelijke rapportage van onze bevindingen, inclusief een verbeteradvies.

GeÔnteresseerd?

De medewerkers van onze afdeling Advies kunnen je alles vertellen over arbeidshygiëne. Je kunt hen bereiken via telefoonnummer 024 373 09 77. Uiteraard kun je hieronder ook direct een offerte aanvragen.

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.