WORKSHOP PORTOFOONGEBRUIK

Communiceren is een essentieel onderdeel van bedrijfsveiligheid. in deze workshop leren we jouw medewerkers hoe zij hierbij effectief gebruik kunnen maken van een portofoon. De interne procedures van jouw organisatie gebruiken we als leidraad.

Inhoud: 
 

  • ​algemene regels voor het portofoonverkeer
  • ​het bedienen van een portofoon
  • (interne) procedures bij het gebruik van een portofoon
  • ​praktische oefeningen​
Workshop portofoongebruik
Voor wie bestemd?
Voor alle medewerkers van jouw BHV-organisatie die gebruik maken van portofoons.
Workshop portofoongebruik
Duur van de workshop
De workshop duurt 2 uur. Vanaf 2 deelnemers tot maximaal 12 deelnemers verzorgen wij deze workshop op jouw locatie.
Workshop portofoongebruik
Kosten
€ 580,- (excl. BTW) per groep. Dit is inclusief cursusmateriaal, een bewijs van deelname en de lesuren van de instructeur. 's Avonds en in het weekend geldt een toeslag van 15%
Workshop portofoongebruik
Goed te combineren met:
  • Workshop crisismanagement
Workshop crisismanagement

BHVASSIST

In plaats van communiceren per portofoon, kun je ook kiezen voor het systeem BHVassist. Je installeert als onderdeel daarvan een app op je mobiele telefoon en die gebruik je om te alarmeren en communiceren. Daarnaast gebruik je het systeem om te registreren en rapporteren. Wil je meer weten over deze vernieuwende manier van communiceren bij calamiteiten, lees dan eens verder.

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.
BHV.NL maakt gebruik van cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Daarnaast vind je sneller wat je zoekt en bieden we jou relevante informatie. Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord. Klik hier voor de instellingen, meer informatie en onze privacyverklaring.
Cookies uitschakelen