Een leven lang leren? Dan accrediteren!

Steeds meer bedrijven en organisaties onderschrijven het belang van een leven lang leren. Dat geldt ook voor ons bij BHV.NL. Want als je er goed over nadenkt, is een leven lang leren natuurlijk volkomen normaal: het kan toch niet zo zijn dat je stopt met leren als je van school komt? Wie van ons wil zich laten behandelen door een arts of verzorgen door een verpleegkundige die al jaren niets nieuws meer hebben geleerd? Nou dan!
Veruit de meeste branches waarin het ‘leven lang leren’ concept ingevoerd is, werken met PE-punten. PE staat voor Permanente Educatie, zoals een leven lang leren ook wel genoemd wordt. Om hun kennis en vaardigheden, en daarmee hun kwaliteit en waarde, op peil te houden, moeten professionals een minimaal aantal PE-punten per jaar behalen. PE-punten worden toegekend aan trainingen die door onafhankelijke accreditatie-bureaus zijn gekeurd en goed bevonden. Zo kan de kwaliteit van deze trainingen 100% gegarandeerd worden. 

Goed te weten dat er inmiddels ook een aantal trainingen van BHV.NL geaccrediteerd is en dat er PE-punten mee kunnen worden verdiend: onze twee-daagse Basis BHV, Blended Basis BHV, Herhaling BHV, Ontruimingsoefeningen en de Workshop Reanimatie + AED bijvoorbeeld. Daar zijn diverse accreditatiebureaus bij betrokken, waaronder: Accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&V, Register Zorgprofessionals, Doktersassistenten (CADD van de NVDA) en het Accreditatie Bureau Algemene Nascholing (ABAN)
Wij zijn blij met deze accreditaties omdat ze tegemoetkomen aan de vraag van veel van onze klanten. En omdat wij hiermee ook de erkenning hebben gekregen dat onze trainingen voldoen aan de hoge standaarden van de accreditatiebureaus en kwaliteitsregisters.
Accreditatiebureau Geaccrediteerde cursussen
Accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&V en
Register Zorgprofessionals
Doktersassistenten (CADD van de NVDA)
Accreditatie Bureau Algemene Nascholing (ABAN)
Staat de opleiding die of het accreditatiebureau dat voor jou relevant is er niet bij, neem dan contact met ons op. Wij spreken de mogelijkheden om hem te laten accrediteren graag met je door. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan of neem direct telefonisch contact met ons op via 024 373 09 77.

Lees meer

 • Aangescherpte richtlijnen reanimatie en hulpverlening tijdens de Corona COVID-19 pandemie
  Aangescherpte richtlijnen reanimatie en hulpverlening tijdens de Corona COVID-19 pandemie
  Steeds meer hulpverleners vragen zich af hoe ze in deze tijd tijdens de COVID-19 crisis nog hulp kunnen verlenen. Lees snel verder.
 • Tips voor het organiseren van een toolboxmeeting
  Tips voor het organiseren van een toolboxmeeting
  Het succes van een goede toolboxmeeting zit in het bespreekbaar maken van werksituaties die impact hebben op de veiligheid en gezondheid van iedereen op de werkvloer. Een toolbox begin je met het bewust maken van onveilig werken en sluit je af met concrete afspraken die iedereen naleeft om veilig en gezond te werken. 
 • Wat is een toolboxmeeting?
  Wat is een toolboxmeeting?
  Met het inzetten van een toolboxmeeting kun je het veiligheidsbewustzijn binnen je organisatie en de veiligheid op de werkplek vergroten. Maar wat is nou precies een toolboxmeeting en wanneer en waarom zet je het in?  
 • Tips voor het verhogen van het veiligheidsbewustzijn op de werkvloer
  Tips voor het verhogen van het veiligheidsbewustzijn op de werkvloer
  Als BHV-team ben je bewust van veiligheid op de werkvloer. Maar hoe krijg je veiligheid onder de aandacht van iedereen op de werkvloer? Bekijk hieronder onze tips en kijk wat past bij en werkt binnen jullie organisatie.
 • Veiligheid maak je samen met de nieuwe Veiligheidsgame van BHV.NL
  Veiligheid maak je samen met de nieuwe Veiligheidsgame van BHV.NL
  Bedrijven die veiligheid hoog in het vaandel hebben staan weten: veiligheid maak je samen. Het is niet alleen de verantwoordelijkheid van bhv’ers en leidinggevenden. Iedere werknemer draagt zijn steentje bij. Daarom introduceert BHV.NL de Veiligheidsgame, een leuke en effectieve manier om het veiligheidsbewustzijn onder werknemers te vergroten.
 • taken en verantwoordelijkheden van een BHV'er
  taken en verantwoordelijkheden van een BHV'er
  Een goed georganiseerde bedrijfsnoodorganisatie is sterk afhankelijk van de kennis en kunde van de BHV’ers in een organisatie. 
 • De reden waarom je BHV'er wil worden!
  De reden waarom je BHV'er wil worden!
  Bedrijven zijn verplicht om de veiligheid te waarborgen en bedrijfshulpverlening goed geregeld te hebben. Om deze reden is een organisatie altijd blij met een medewerker die BHV’er wil worden want dan voldoet zij aan de wettelijke verplichting. Maar 
 • De werking van het BHV-team
  De werking van het BHV-team
  BHV’ers zijn opgeleid om te handelen in geval van calamiteiten, maar opleiden alleen is niet voldoende. Hoe zorg je nou voor een goed werkend, op elkaar ingespeeld en actief en betrokken BHV-team? 
 • BHV: dat wil je toch geregeld hebben?
  BHV: dat wil je toch geregeld hebben?
  Wij vinden het de normaalste zaak van de wereld dat veiligheid voor je werknemers, bezoekers en klanten goed geregeld is, omdat wij hier dagelijks mee bezig zijn. Helaas merken wij dat er nog veel onduidelijkheid is over welke verplichtingen je als organisatie hebt.

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.
BHV.NL maakt gebruik van cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Daarnaast vind je sneller wat je zoekt en bieden we jou relevante informatie. Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord. Klik hier voor de instellingen, meer informatie en onze privacyverklaring.
Cookies uitschakelen