Een leven lang leren? Dan accrediteren!

Steeds meer bedrijven en organisaties onderschrijven het belang van een leven lang leren. Dat geldt ook voor ons bij BHV.NL. Want als je er goed over nadenkt, is een leven lang leren natuurlijk volkomen normaal: het kan toch niet zo zijn dat je stopt met leren als je van school komt? Wie van ons wil zich laten behandelen door een arts of verzorgen door een verpleegkundige die al jaren niets nieuws meer hebben geleerd? Nou dan!
Veruit de meeste branches waarin het ‘leven lang leren’ concept ingevoerd is, werken met PE-punten. PE staat voor Permanente Educatie, zoals een leven lang leren ook wel genoemd wordt. Om hun kennis en vaardigheden, en daarmee hun kwaliteit en waarde, op peil te houden, moeten professionals een minimaal aantal PE-punten per jaar behalen. PE-punten worden toegekend aan trainingen die door onafhankelijke accreditatie-bureaus zijn gekeurd en goed bevonden. Zo kan de kwaliteit van deze trainingen 100% gegarandeerd worden. 

Goed te weten dat er inmiddels ook een aantal trainingen van BHV.NL geaccrediteerd is en dat er PE-punten mee kunnen worden verdiend: onze twee-daagse Basis BHV, Blended Basis BHV, Herhaling BHV, Ontruimingsoefeningen en de Workshop Reanimatie + AED bijvoorbeeld. Daar zijn diverse accreditatiebureaus bij betrokken, waaronder: Accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&V, Register Zorgprofessionals, Doktersassistenten (CADD van de NVDA) en het Accreditatie Bureau Algemene Nascholing (ABAN)
Wij zijn blij met deze accreditaties omdat ze tegemoetkomen aan de vraag van veel van onze klanten. En omdat wij hiermee ook de erkenning hebben gekregen dat onze trainingen voldoen aan de hoge standaarden van de accreditatiebureaus en kwaliteitsregisters.
Accreditatiebureau Geaccrediteerde cursussen
Accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&V en
Register Zorgprofessionals
Doktersassistenten (CADD van de NVDA)
Accreditatie Bureau Algemene Nascholing (ABAN)
Staat de opleiding die of het accreditatiebureau dat voor jou relevant is er niet bij, neem dan contact met ons op. Wij spreken de mogelijkheden om hem te laten accrediteren graag met je door. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan of neem direct telefonisch contact met ons op via 024 373 09 77.

Lees meer

 • Reanimatie en hulpverlening tijdens de Corona COVID-19 pandemie
  Reanimatie en hulpverlening tijdens de Corona COVID-19 pandemie
  Steeds meer hulpverleners vragen zich af hoe ze in deze tijd tijdens de COVID-19 crisis nog hulp kunnen verlenen. Lees snel verder.
 • De rol van preventiemedewerker
  De rol van preventiemedewerker
  In het kader van onze nieuwe cursus preventiemedewerker, gaan we wat dieper in op de rol van preventiemedewerker. Want weet jij wat er allemaal wordt verwacht van een preventiemedewerker? 
 • Rollen en taken binnen de bedrijfsnoodorganisatie
  Rollen en taken binnen de bedrijfsnoodorganisatie
  Een van je verantwoordelijkheden als organisatie is het inrichten van je bedrijfsnoodorganisatie. Met een adequaat ingerichte bedrijfsnoodorganisatie, afgestemd op de veiligheidsrisico's in jouw organisatie, ben je voorbereid op het moment dat zich tijdens werkzaamheden een calamiteit voordoet. Daardoor zijn de veiligheid en bedrijfscontinuïteit geborgd. Hierbij komen er verschillende vragen boven. Wat is een bedrijfsnoodorganisatie bijvoorbeeld, hoe ziet die eruit? Welke rollen zijn er en welke taken horen daarbij? Maar ook: hoe hou je de bedrijfsnoodorganisatie op peil? En hoe kan BHV.NL je daar dan bij helpen?
 • Modulair trainen: een betaalbare cursus op maat voor jouw organisatie
  Modulair trainen: een betaalbare cursus op maat voor jouw organisatie
  Alleen die modules volgen die voor jouw organisatie van belang zijn. Modulair trainen bij BHV.NL is niet duurder, maar wel effectiever.
 • Is een RI&E verplicht voor mijn bedrijf?
  Is een RI&E verplicht voor mijn bedrijf?
  Het antwoord op die vraag is duidelijk: ja, een RI&E is verplicht. Sinds 1 januari 1994 is de RI&E verplicht (Risico Inventarisatie & Evaluatie) voor alle werkgevers vanaf 1 FTE. 
 • Elke levensfase vraagt om andere hulpverlening
  Elke levensfase vraagt om andere hulpverlening
  Elke levensfase vraagt om andere hulpverlening. Op zowel emotioneel, communicatief en sociaal vlak. Ontdek welke aandachtspunten er zijn en waar je rekening mee moet houden.
 • taken en verantwoordelijkheden van een BHV'er
  taken en verantwoordelijkheden van een BHV'er
  Een goed georganiseerde bedrijfsnoodorganisatie is sterk afhankelijk van de kennis en kunde van de BHV’ers in een organisatie. 
 • scenario's waar je als BHV'er op voorbereid bent
  scenario's waar je als BHV'er op voorbereid bent
  BHV’er ben je niet alleen op je werk voor de veiligheid van je collega’s, maar ook privé is het relevant om BHV-kennis te hebben en te weten hoe je moet handelen. Want je wilt toch niet machteloos moeten toekijken als iemand in jouw omgeving iets overkomt? 
 • De reden waarom je BHV'er wil worden!
  De reden waarom je BHV'er wil worden!
  Bedrijven zijn verplicht om de veiligheid te waarborgen en bedrijfshulpverlening goed geregeld te hebben. Om deze reden is een organisatie altijd blij met een medewerker die BHV’er wil worden want dan voldoet zij aan de wettelijke verplichting. Maar 

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.
BHV.NL maakt gebruik van cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Daarnaast vind je sneller wat je zoekt en bieden we jou relevante informatie. Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord. Klik hier voor de instellingen, meer informatie en onze privacyverklaring.
Cookies uitschakelen