Een jaar lang een calamiteitenkaart cadeau bij alle trainingen van BHV.NL

donderdag 1 augustus 2019
BHV.NL bestaat 25 jaar. En wie jarig is trakteert! Daarom ontvangt iedereen die dit jaar een training volgt vanaf september een calamiteitenkaart cadeau. Zo heeft iedere cursist voortaan de BHV basiskennis op zak!
Bekijk hier het cursusoverzicht van BHV.NL

Beperken van risico's

De calamiteitenkaart is een must have voor elke BHV’er; voor het onderhouden van de BHV kennis, maar ook voor onverwachte momenten. Ben je kwijt wat je moet doen wanneer zich een calamiteit voordoet? Stop de calamiteitenkaart in je portemonnee, broekzak of bureaulade en je hebt de kennis voortaan altijd bij de hand mocht het nodig zijn. Zo zie je in één opslag wat je moet doen of wie je moet bellen in geval van een noodsituatie!

Kennis die je voortaan altijd bij de hand hebt:

 • Eerste hulp verlenen: de belangrijkste stappen
 • Stappen bij een reanimatie
 • Wat te doen bij:
       - Brand
       - Verslikking
       - Brandwonden
       - Oogletsel
       - Flauwte
       - Gevaarlijke stoffen
       - Terroristische aanslag
 • Symbolen gevaarlijke stoffen
 • Belangrijke telefoonnummers

Digitaal exemplaar

We bieden de calamiteitenkaart ook digitaal aan. Wil je de calamiteitenkaart graag op je laptop of telefoon hebben of zelf kunnen printen en ophangen op je werkplek? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en download de calamiteitenkaart gratis!
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte (max. 6x per jaar) en vul je mailadres in. Of volg ons via social media:

Lees meer

 • Webinar aangescherpte richtlijnen covid-19
  Webinar aangescherpte richtlijnen covid-19
  Er komen bij ons dan ook veel vragen binnen over de invloed van covid-19 op onze trainingen en de bedrijfsnoodorganisatie in het algemeen. Daarom organiseren wij op 16 juni 2020 van 10.00 tot 11.00 uur een webinar waarin we alle vragen beantwoorden.
 • Protocol EHBO-, BHV- en reanimatiecursussen gereed!
  Protocol EHBO-, BHV- en reanimatiecursussen gereed!
  Het protocol om EHBO-, BHV- en reanimatiecursussen te kunnen geven in de nieuwe anderhalvemetermaatschappij is gereed. Het protocol is opgesteld door De Nederlandse Reanimatie Raad (NRR), het NIBHV, het Oranje Kruis, het Rode Kruis en de Branchevereniging Bedrijfshulpverlening Nederland (BVBN).
 • We mogen weer trainen!
  We mogen weer trainen!
  Bij BHV.NL® volgen we de richtlijnen van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu). Ontdek hoe wij ervoor zorgen dat we weer veilig kunnen trainen.
 • Vanaf september ook op zaterdag trainen mogelijk!
  Vanaf september ook op zaterdag trainen mogelijk!
  Vanaf september hebben wij ook trainingen op zaterdagen gepland. Plan je cursus zo snel mogelijk in zodat je zeker weet dat je kan trainen wanneer het jou uitkomt.
 • Veelgestelde vragen tijdens het coronavirus
  Veelgestelde vragen tijdens het coronavirus
  We mogen weer trainen! We snappen dat dit bij onze klanten en cursisten veel vragen oproept over hoe wij onze trainingen gaan organiseren. Daarom geven we hieronder antwoord op de meest gestelde vragen met betrekking tot de getroffen maatregelen voor onze trainingen. 
 • NIEUW: BHV herhalingsprogramma 20/21
  NIEUW: BHV herhalingsprogramma 20/21
  Normaal gesproken lanceren wij ieder jaar in september een nieuw BHV herhalingsprogramma. Dit jaar doen we het even helemaal anders en kunnen onze klanten en cursisten al vanaf juni kennismaken met het nieuwe lesprogramma voor de herhalingscursus BHV. ​
 • Brancheprotocol in de maak voor het geven van EHBO en BHV cursussen
  Brancheprotocol in de maak voor het geven van EHBO en BHV cursussen
  ​BHV.NL is aangesloten bij Branchevereniging Bedrijfshulpverlening Nederland (BVBN), de landelijke vertegenwoordiger van Opleiding- en Adviesbedrijven op het gebied van BHV en brandveiligheid in het maatschappelijk verkeer. Met zijn allen maken we nederland een stukje veiliger.
 • BHV.NL behaalt derde jaar op rij fantastische scores van 96,2% en 89,1% in Cedeo klanttevredenheidsonderzoek
  BHV.NL behaalt derde jaar op rij fantastische scores van 96,2% en 89,1% in Cedeo klanttevredenheidsonderzoek
 • EEN VEILIG 2020 MET BHV.NL!
  EEN VEILIG 2020 MET BHV.NL!
  Ook in 2020 wil je jouw collega's én bezoekers een veilige(re) omgeving bieden. Wij helpen je graag op weg om het jaar goed te beginnen!

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.
BHV.NL maakt gebruik van cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Daarnaast vind je sneller wat je zoekt en bieden we jou relevante informatie. Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord. Klik hier voor de instellingen, meer informatie en onze privacyverklaring.
Cookies uitschakelen