Een jaar lang een calamiteitenkaart cadeau bij alle trainingen van BHV.NL

woensdag 26 juni 2024
BHV.NL bestaat 30 jaar. En wie jarig is trakteert! Daarom delen we vanaf juli 2024 een jaar lang onze calamiteitenkaart uit tijdens onze trainingen. Zo heeft iedere cursist voortaan de BHV basiskennis op zak! Bekijk hier het cursusoverzicht van BHV.NL

Beperken van risico's

De calamiteitenkaart is een must have voor elke BHV’er; voor het onderhouden van de BHV kennis, maar ook voor onverwachte momenten. Ben je kwijt wat je moet doen wanneer zich een calamiteit voordoet? Stop de calamiteitenkaart in je portemonnee, broekzak of bureaulade en je hebt de kennis voortaan altijd bij de hand mocht het nodig zijn. Zo zie je in één opslag wat je moet doen of wie je moet bellen in geval van een noodsituatie!

Kennis die je voortaan altijd bij de hand hebt:

 • Eerste hulp verlenen: de belangrijkste stappen
 • Stappen bij een reanimatie
 • Wat te doen bij:
       - Brand
       - Verslikking
       - Brandwonden
       - Oogletsel
       - Flauwte
       - Gevaarlijke stoffen
 • Symbolen gevaarlijke stoffen
 • Belangrijke telefoonnummers

Digitaal exemplaar

We bieden de calamiteitenkaart ook digitaal aan. Wil je de calamiteitenkaart graag op je laptop of telefoon hebben of zelf kunnen printen en ophangen op je werkplek? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en download de calamiteitenkaart gratis!
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte (max. 6x per jaar) en vul je mailadres in. Of volg ons via social media:

Lees meer

 • BHV.NL is jarig
  BHV.NL is jarig
  Hoera, BHV.NL is 30 jaar! Al 30 jaar maken wij ons sterk voor de veiligheid van organisaties in Nederland, en daar zijn we trots op! Om deze mijlpaal te vieren hebben wij dit jaar verschillende leuke acties. 
 • BHV.NL is BVBN-erkend opleider
  BHV.NL is BVBN-erkend opleider
  In Nederland speelt de Branchevereniging voor Bedrijfshulpverlening Nederland (BVBN) een belangrijke rol in het bevorderen van de kwaliteit van BHV-opleidingen en fungeert als een erkenningsregeling voor gekwalificeerde opleiders in bedrijfsveiligheid. BHV.NL is een BVBN-erkend opleider. 
 • BHV.NL geeft 30 gratis veiligheidscursussen weg aan sportclubs!
  BHV.NL geeft 30 gratis veiligheidscursussen weg aan sportclubs!
  Dit jaar bestaat BHV.NL 30 jaar en om dit te vieren geven we 30 gratis veiligheidscursussen cadeau aan sportclubs en verenigingen. Zo zorgen wij samen voor de veiligheid van jouw sportclub. Wil jouw sportclub gratis door ons getraind worden? Meld je direct aan!
 • Nieuw vanaf april: BHV-basis met leerplatform Veiligheidsimpuls
  Nieuw vanaf april: BHV-basis met leerplatform Veiligheidsimpuls
  In april 2024 lanceert BHV.NL een vernieuwende leermethode voor BHV-opleidingen. Het afgelopen jaar hebben we achter de schermen hard gewerkt aan de ontwikkeling van een BHV-leerreis en een bijbehorend nieuw leerplatform: Veiligheidsimpuls. 
 • Laat je inspireren voor 2024
  Laat je inspireren voor een veilig 2024
  Maken jullie als organisatie van bedrijfsveiligheid het goede voornemen in 2024?
 • De urgentie van veilig werken: feiten, cijfers en tips
  De urgentie van veilig werken: feiten en cijfers
  Hoe vaak komen arbeidsongevallen nu voor in Nederland? De Nederlandse arbeidsinspectie heeft dit het afgelopen jaar weer gemonitord. We nemen je in vogelvlucht mee door de cijfers.
   
 • Vandaag is het de Dag van de BHV!
  Vandaag is het de Dag van de BHV!
  De eerste maandag van november is Dag van de BHV. Een dag voor organisaties om bedrijfshulpverleners in het zonnetje te zetten en bedrijfshulpverlening onder de aandacht te brengen. BHV.NL is partner van de Dag van de BHV, en daar zijn we trots op! Zet jij de BHV’ers in jouw organisatie ook in het zonnetje vandaag?
 • BHV herhalingsprogramma 23/24
  BHV Herhalingsprogramma 23/24 vernieuwd met nieuwe scenario’s
  Elk jaar in september vernieuwen wij het BHV herhalingsprogramma. In dit nieuwsartikel lees je wat je kunt verwachten van onze BHV herhalingscursus die ook dit jaar weer in een nieuw en innovatief jasje is gestoken.
 • Opfrisweken: wat weet jij (nog) over BHV?
  Opfrisweken: wat weet jij (nog) over BHV?
  Jaarlijks je kennis blijven bijhouden en vergroten is, zeker op gebied van veiligheid, erg van belang. Hierom lanceren wij opnieuw, vanaf 19 juni tot en met eind augustus, onze opfrisweken. Tijdens deze maanden lichten wij verschillende onderwerpen uit, om je kennis en zekerheid in handelen te vergroten.

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.