Laat je inspireren voor een veilig 2024

dinsdag 19 december 2023
Maken jullie als organisatie van bedrijfsveiligheid het goede voornemen in 2024? Wij inspireren je graag met de veiligheidsaanpak van andere organisaties over bijvoorbeeld het organiseren van een BHV-dag, activiteiten rondom de Week van de Veiligheid, het opbouwen van de bedrijfsnoodorganisatie en het omgaan met ongewenst gedrag.  

Doe inspiratie op!

Wil jij inspiratie opdoen voor jouw veiligheidsaanpak dit jaar? Laat je dan inspireren door de veiligheidsaanpak van ander organisaties op onze Laat je inspireren-pagina. Op deze pagina hebben we verschillende klantverhalen voor je op een rij gezet.

Zo vind je op deze pagina bijvoorbeeld het verhaal van Avans die verschillende activiteiten organiseerde tijdens de landelijke ‘Week van de Veiligheid’. Met als doel: de noodprocedures bekender maken onder personeel en studenten, én studenten een reanimatiecursus aanbieden. Maar ook het verhaal van Viking Life-Saving Equipment - die letterlijk een wake-up call kreeg toen het alarm afging – en de verhalen van andere organisaties zijn hier voor je gebundeld. 

Hele jaar veiligheidsinspiratie

Wil je in 2024 geen veiligheidsinspiratie missen en op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van bedrijfshulpverlening en bedrijfsveiligheid? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Dan ontvang je maximaal 6 keer per jaar alle nieuwtjes direct in jouw mailbox!

Team BHV.NL wenst je een een veilig en gezond 2024!

Lees meer

 • BHV.NL is BVBN-erkend opleider
  BHV.NL is BVBN-erkend opleider
  In Nederland speelt de Branchevereniging voor Bedrijfshulpverlening Nederland (BVBN) een belangrijke rol in het bevorderen van de kwaliteit van BHV-opleidingen en fungeert als een erkenningsregeling voor gekwalificeerde opleiders in bedrijfsveiligheid. BHV.NL is een BVBN-erkend opleider. 
 • BHV.NL geeft 30 gratis veiligheidscursussen weg aan sportclubs!
  BHV.NL geeft 30 gratis veiligheidscursussen weg aan sportclubs!
  Dit jaar bestaat BHV.NL 30 jaar en om dit te vieren geven we 30 gratis veiligheidscursussen cadeau aan sportclubs en verenigingen. Zo zorgen wij samen voor de veiligheid van jouw sportclub. Wil jouw sportclub gratis door ons getraind worden? Meld je direct aan!
 • Nieuw vanaf april: BHV-basis met leerplatform Veiligheidsimpuls
  Nieuw vanaf april: BHV-basis met leerplatform Veiligheidsimpuls
  In april 2024 lanceert BHV.NL een vernieuwende leermethode voor BHV-opleidingen. Het afgelopen jaar hebben we achter de schermen hard gewerkt aan de ontwikkeling van een BHV-leerreis en een bijbehorend nieuw leerplatform: Veiligheidsimpuls. 
 • De urgentie van veilig werken: feiten, cijfers en tips
  De urgentie van veilig werken: feiten en cijfers
  Hoe vaak komen arbeidsongevallen nu voor in Nederland? De Nederlandse arbeidsinspectie heeft dit het afgelopen jaar weer gemonitord. We nemen je in vogelvlucht mee door de cijfers.
   
 • Vandaag is het de Dag van de BHV!
  Vandaag is het de Dag van de BHV!
  De eerste maandag van november is Dag van de BHV. Een dag voor organisaties om bedrijfshulpverleners in het zonnetje te zetten en bedrijfshulpverlening onder de aandacht te brengen. BHV.NL is partner van de Dag van de BHV, en daar zijn we trots op! Zet jij de BHV’ers in jouw organisatie ook in het zonnetje vandaag?
 • BHV herhalingsprogramma 23/24
  BHV Herhalingsprogramma 23/24 vernieuwd met nieuwe scenario’s
  Elk jaar in september vernieuwen wij het BHV herhalingsprogramma. In dit nieuwsartikel lees je wat je kunt verwachten van onze BHV herhalingscursus die ook dit jaar weer in een nieuw en innovatief jasje is gestoken.
 • Opfrisweken: wat weet jij (nog) over BHV?
  Opfrisweken: wat weet jij (nog) over BHV?
  Jaarlijks je kennis blijven bijhouden en vergroten is, zeker op gebied van veiligheid, erg van belang. Hierom lanceren wij opnieuw, vanaf 19 juni tot en met eind augustus, onze opfrisweken. Tijdens deze maanden lichten wij verschillende onderwerpen uit, om je kennis en zekerheid in handelen te vergroten.
 • Meerjarenplan Nederlandse Arbeidsinspectie 2023 - 2026
  Meerjarenplan Nederlandse Arbeidsinspectie 2023 - 2026
  ​Iedere vier jaar is het zover. Dan schetst de Nederlandse Arbeidsinspectie haar ambities, programma’s en activiteiten voor de komende jaren. Nu is het tijd voor het Meerjarenplan 2023-2026.
 • DE PLANNEN VAN DE NEDERLANDSE ARBEIDSINSPECTIE VOOR 2023
  De plannen van de Nederlandse Arbeidsinspectie voor 2023
  ​Gezonde, veilige en eerlijke werkomstandigheden; dat is het thema waarop wij ons bij BHV.NL focussen én waarop de Nederlandse Arbeidsinspectie zich richt.

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.