BHV Herhalingsprogramma 23/24 vernieuwd met nieuwe scenario’s

woensdag 30 augustus 2023
Het is september en dat betekent dat het tijd is voor de lancering van ons geheel vernieuwde BHV Herhalingsprogramma 23/24. Wat vorig jaar begon als een nieuwe aanpak, namelijk scenariogericht trainen, heeft zo'n positieve impact gehad dat we er dit jaar mee doorgaan. Laten we je meenemen door wat je te wachten staat als je je kennis en vaardigheden aanscherpt via onze BHV herhalingscursus.

Belang van een BHV Cursus

Bij BHV.NL draait alles om jouw veiligheid en zekerheid in handelen. Het is niet alleen van belang te weten wat te doen, maar ook om de moed te hebben om in actie te komen wanneer het er echt toe doet. Wij willen dat elke cursist met vertrouwen kan optreden bij noodgevallen, en dit bereiken we door middel van onze scenario-gebaseerde trainingen. We willen je laten ervaren wat het betekent om met zekerheid te handelen. 

Scenariogericht trainen: nieuwe scenario’s

Dit jaar hebben we onze BHV herhalingscursus vernieuwd met gloednieuwe scenario's. We leggen de nadruk op de 'inzet' fase, een van de vijf fases van BHV. Dit gaat over welke stappen je moet nemen en wanneer, zoals blussen bij een brand, ontruimen of het inschakelen van professionele hulp. Tijdens de cursus heb je ook ruimte om deze scenario's met je medecursisten te bespreken. Dit houdt niet alleen je kennis scherp, maar zorgt er ook voor dat je kalm blijft tijdens een echte noodsituatie. We besteden bovendien extra aandacht aan jouw persoonlijke veiligheid als BHV'er en waarom dit zo cruciaal is.

Blijf scherp: het belang van jaarlijks herhalen

Oefening kunst baart. Hoe meer je oefent, hoe beter je wordt. Je kennis en vaardigheden kunnen vervagen als je ze niet regelmatig onderhoudt. En laten we eerlijk zijn, onzekerheid kan in de weg staan als het er echt op aankomt. We willen voorkomen dat dit gebeurt, omdat jouw zelfvertrouwen en bekwaamheid van levensbelang kunnen zijn. Veiligheidsrichtlijnen worden bovendien regelmatig bijgewerkt, dus het bijhouden van je kennis is essentieel.

Jaarlijks een nieuw programma

Door het jaarlijks verfrissen van het herhalingsprogramma zorgen wij voor afwisselende en vernieuwende leermethodieken. Op deze manier blijven we cursisten continu prikkelen en uitdagen. Daarnaast laten we cursisten gezamenlijk nadenken over hun leerdoelen en laten ze veel samenwerken in groepjes, waarbij ze voornamelijk praktisch bezig zijn. Door cursisten op deze manier te laten werken, wordt er op een effectieve manier geleerd en blijft het geleerde ook hangen.
 

Volg nu een herhalingscursus

Wil jij jouw BHV kennis opfrissen? Een opfriscursus BHV zorgt ervoor dat je weet wat je moet doen wanneer elke seconde telt. Jouw rol kan immers het verschil maken in een noodsit. Fris je kennis op met onze vernieuwde BHV herhalingscursus.
 

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Wacht niet te lang: vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor een groepstraining voor oktober en november
Veel van onze cursussen zitten voor het najaar al bijna vol. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar in oktober en november. 
 

Lees meer

  • BHV.NL scoort opnieuw hoog in CEDEO-klanttevredenheidsonderzoek
    BHV.NL scoort opnieuw hoog in CEDEO-klanttevredenheidsonderzoek
    Eén keer in de twee jaar vragen wij CEDEO om een klanttevredenheidsonderzoek uit te voeren. Bij BHV.NL vinden we het belangrijk om dat wat we beloven ook waar te kunnen maken. Door onze klanten te vragen naar hun ervaringen, kunnen wij er onder andere voor zorgen dat wij de deskundigheid en kwaliteit kunnen blijven leveren die we beloven.  In dit artikel vertellen wij je meer over de resultaten van dit onderzoek.  
     
  • 15 buitensportverenigingen winnen veiligheidscursus
    15 buitensportclubs krijgen veiligheidscursus cadeau
    BHV.NL is in juli 30 jaar geworden! Om dit te vieren geven wij dit jaar 30 veiligheidscursussen weg aan sportclubs en verenigingen. De winnende clubs krijgen een veiligheidscursus cadeau speciaal samengesteld voor sportclubs, bestaande uit: reanimatie en EHBO ((sport)blessures, verstikking, verslikking en het aanleggen van een verband). Zo zorgen wij samen dat er veilig gesport kan worden.
  • BHV.NL is jarig
    BHV.NL is jarig
    Hoera, BHV.NL is 30 jaar! Al 30 jaar maken wij ons sterk voor de veiligheid van organisaties in Nederland, en daar zijn we trots op! Om deze mijlpaal te vieren hebben wij dit jaar verschillende leuke acties. 
  • Een jaar lang een calamiteitenkaart cadeau bij alle trainingen van BHV.NL
    Een jaar lang een calamiteitenkaart cadeau bij alle trainingen van BHV.NL
    BHV.NL bestaat 30 jaar. En wie jarig is trakteert! Daarom delen we vanaf juli 2024 een jaar lang onze calamiteitenkaart uit tijdens onze trainingen. Zo heeft iedere cursist voortaan de BHV basiskennis op zak!
  • BHV.NL is BVBN-erkend opleider
    BHV.NL is BVBN-erkend opleider
    In Nederland speelt de Branchevereniging voor Bedrijfshulpverlening Nederland (BVBN) een belangrijke rol in het bevorderen van de kwaliteit van BHV-opleidingen en fungeert als een erkenningsregeling voor gekwalificeerde opleiders in bedrijfsveiligheid. BHV.NL is een BVBN-erkend opleider. 
  • BHV.NL geeft 30 gratis veiligheidscursussen weg aan sportclubs!
    BHV.NL geeft 30 gratis veiligheidscursussen weg aan sportclubs!
    Dit jaar bestaat BHV.NL 30 jaar en om dit te vieren geven we 30 gratis veiligheidscursussen cadeau aan sportclubs en verenigingen. Zo zorgen wij samen voor de veiligheid van jouw sportclub. Wil jouw sportclub gratis door ons getraind worden? Meld je direct aan!
  • Nieuw vanaf april: BHV-basis met leerplatform Veiligheidsimpuls
    Nieuw vanaf april: BHV-basis met leerplatform Veiligheidsimpuls
    In april 2024 lanceert BHV.NL een vernieuwende leermethode voor BHV-opleidingen. Het afgelopen jaar hebben we achter de schermen hard gewerkt aan de ontwikkeling van een BHV-leerreis en een bijbehorend nieuw leerplatform: Veiligheidsimpuls. 
  • Laat je inspireren voor 2024
    Laat je inspireren voor een veilig 2024
    Maken jullie als organisatie van bedrijfsveiligheid het goede voornemen in 2024?
  • De urgentie van veilig werken: feiten, cijfers en tips
    De urgentie van veilig werken: feiten en cijfers
    Hoe vaak komen arbeidsongevallen nu voor in Nederland? De Nederlandse arbeidsinspectie heeft dit het afgelopen jaar weer gemonitord. We nemen je in vogelvlucht mee door de cijfers.
     

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.