BHV.NL is jarig

woensdag 3 juli 2024
Hoera, BHV.NL is 30 jaar! Al 30 jaar maken wij ons sterk voor de veiligheid van organisaties in Nederland, en daar zijn we trots op! Om deze mijlpaal te vieren hebben wij dit jaar verschillende leuke acties. 
 • Voor bedrijven: Wil je de BHV-kennis van medewerkers bijspijkeren deze zomer? Of ze nieuwe kennis laten opdoen? Train in juli of augustus bij BHV.NL met voordeel op jullie eigen locatie! Kies uit één van de actietrainingen. Allemaal natuurlijk onder begeleiding van één van onze 45 ervaren trainers.  
  Lees meer over de zomeractie
   
 • Voor cursisten: Wij geven het hele jaar gratis een calamiteitenkaart cadeau aan iedere deelnemer van onze trainingen. Zo heeft iedere cursist voortaan de BHV basiskennis op zak!
  Lees meer over calamiteitenkaart
   
 • Voor BHV’ers: Wat weet jij (nog) over BHV? Op deze pagina lichten wij verschillende onderwerpen uit zodat je je kennis kunt opfrissen. Wil je echt goed kunnen handelen tijdens een calamiteit? Schrijf je dan in voor een cursus en leer te handelen met zekerheid. 
  Lees meer over de opfrisweken
   
 • Voor sportclubs: Wij geven 15 gratis veiligheidscursussen cadeau aan sportclubs die binnen trainen*. We hebben een cursus samengesteld voor sportclubs, bestaande uit: reanimatie, EHBO ((sport)blessures, verstikking, verslikking, verband aanleggen). 
  Lees meer over de clubactie 
   
 • Voor iedereen: Niet alleen de BHV’er maakt het verschil bij een calamiteit of bedreigende situatie. Ook de niet-BHV’er die er vroeg bij is kan het verschil maken. Weten jouw medewerkers/collega’s hoe ze de tijd kunnen overbruggen totdat de hulpverlening er is? En hoe ze met een paar inzichten en handelingen het verschil kunnen maken voor een collega die gevaar loopt? Deze Veiligheidsbewustzijn incompany training maakt jullie organisatie nog veiliger en leert collega’s om cruciale eerste hulp te verlenen. 
  Lees meer over Veiligheidsbewustzijn


   

Lees meer

 • Een jaar lang een calamiteitenkaart cadeau bij alle trainingen van BHV.NL
  Een jaar lang een calamiteitenkaart cadeau bij alle trainingen van BHV.NL
  BHV.NL bestaat 30 jaar. En wie jarig is trakteert! Daarom delen we vanaf juli 2024 een jaar lang onze calamiteitenkaart uit tijdens onze trainingen. Zo heeft iedere cursist voortaan de BHV basiskennis op zak!
 • BHV.NL is BVBN-erkend opleider
  BHV.NL is BVBN-erkend opleider
  In Nederland speelt de Branchevereniging voor Bedrijfshulpverlening Nederland (BVBN) een belangrijke rol in het bevorderen van de kwaliteit van BHV-opleidingen en fungeert als een erkenningsregeling voor gekwalificeerde opleiders in bedrijfsveiligheid. BHV.NL is een BVBN-erkend opleider. 
 • BHV.NL geeft 30 gratis veiligheidscursussen weg aan sportclubs!
  BHV.NL geeft 30 gratis veiligheidscursussen weg aan sportclubs!
  Dit jaar bestaat BHV.NL 30 jaar en om dit te vieren geven we 30 gratis veiligheidscursussen cadeau aan sportclubs en verenigingen. Zo zorgen wij samen voor de veiligheid van jouw sportclub. Wil jouw sportclub gratis door ons getraind worden? Meld je direct aan!
 • Nieuw vanaf april: BHV-basis met leerplatform Veiligheidsimpuls
  Nieuw vanaf april: BHV-basis met leerplatform Veiligheidsimpuls
  In april 2024 lanceert BHV.NL een vernieuwende leermethode voor BHV-opleidingen. Het afgelopen jaar hebben we achter de schermen hard gewerkt aan de ontwikkeling van een BHV-leerreis en een bijbehorend nieuw leerplatform: Veiligheidsimpuls. 
 • Laat je inspireren voor 2024
  Laat je inspireren voor een veilig 2024
  Maken jullie als organisatie van bedrijfsveiligheid het goede voornemen in 2024?
 • De urgentie van veilig werken: feiten, cijfers en tips
  De urgentie van veilig werken: feiten en cijfers
  Hoe vaak komen arbeidsongevallen nu voor in Nederland? De Nederlandse arbeidsinspectie heeft dit het afgelopen jaar weer gemonitord. We nemen je in vogelvlucht mee door de cijfers.
   
 • Vandaag is het de Dag van de BHV!
  Vandaag is het de Dag van de BHV!
  De eerste maandag van november is Dag van de BHV. Een dag voor organisaties om bedrijfshulpverleners in het zonnetje te zetten en bedrijfshulpverlening onder de aandacht te brengen. BHV.NL is partner van de Dag van de BHV, en daar zijn we trots op! Zet jij de BHV’ers in jouw organisatie ook in het zonnetje vandaag?
 • BHV herhalingsprogramma 23/24
  BHV Herhalingsprogramma 23/24 vernieuwd met nieuwe scenario’s
  Elk jaar in september vernieuwen wij het BHV herhalingsprogramma. In dit nieuwsartikel lees je wat je kunt verwachten van onze BHV herhalingscursus die ook dit jaar weer in een nieuw en innovatief jasje is gestoken.
 • Opfrisweken: wat weet jij (nog) over BHV?
  Opfrisweken: wat weet jij (nog) over BHV?
  Jaarlijks je kennis blijven bijhouden en vergroten is, zeker op gebied van veiligheid, erg van belang. Hierom lanceren wij opnieuw, vanaf 19 juni tot en met eind augustus, onze opfrisweken. Tijdens deze maanden lichten wij verschillende onderwerpen uit, om je kennis en zekerheid in handelen te vergroten.

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.