BHV.NL beperkt bedrijfsrisico's tot het minimum met de overname van Risicomanagement Nederland

woensdag 13 juni 2018
RISICOMANAGEMENT NEDERLAND GAAT DOOR ONDER DE NAAM VEILIGHEIDSTRAININGEN.NL

Een overval, diefstal, agressie of pesten op het werk, het brengt grote risico’s met zich mee. Risico’s waar je geen grip op hebt, maar waar je jezelf of je organisatie wel goed op kan voorbereiden. Om deze reden neemt BHV.NL Risicomanagement Nederland over. BHV.NL weet namelijk als geen ander het belang van veiligheid en hoe dit goed te organiseren.
BHV.NL profileert zich steeds meer als totaalopleider voor veiligheidstrainingen. Als missie heeft BHV.NL dan ook het veiliger maken van Nederland door een goed, kwalitatief en effectief aanbod van trainingen. “De overname van Risico Management Nederland is een mooie aanvulling op ons bestaande portfolio. Hierbij kunnen we vertrouwen op de jarenlange kennis van Risicomanagement Nederland op het gebied van veiligheidstrainingen en de kennis en kunde van hun professionals”, aldus Hans de Bruyn, directeur BHV.NL.

Maatschappelijke gevolgen

Risico’s in openbare gelegenheden nemen steeds ergere vormen aan. Deze risico’s brengen ook steeds vaker grote gezondheidsrisico’s mee en brengen veilig werken in gedrang. Te denken aan beroepsziekten waaronder psychische aandoeningen als burn-outklachten en depressies. Vanuit Arbo is er daarom steeds meer aandacht voor preventie. Volgens Hans de Bruyn wordt agressie en ongewenst gedrag ook bij klanten een steeds vaker voorkomend en relevanter probleem. BHV.NL wil haar klanten daarom zo goed mogelijk faciliteren met trainingen om hen weerbaarder te maken in het omgaan met ongewenst gedrag en grip te krijgen op het ontstaan van ongewenste en onverwachte situaties. Met VEILIGHEIDSTRAININGEN.NL brengt BHV.NL voortaan oplossingen en adviezen om het probleem te lijf te gaan.  

VEILIGHEIDSTRAININGEN.NL

Veiligheidstrainingen.nl adviseert en verzorgt tal van veiligheids- en preventietrainingen voor diverse branches door heel Nederland. Veiligheidstrainingen.nl richt zich met de dienstverlening primair op het managen van hedendaagse criminele- en veiligheidsrisico’s die de continuïteit van jouw onderneming kunnen bedreigen. Te denken aan omgaan met ongewenst gedrag en agressie, conflictbeheersingoverval- en diefstalpreventie en crisismanagement.

Lees meer

  • Laat je inspireren voor 2024
    Laat je inspireren voor een veilig 2024
    Maken jullie als organisatie van bedrijfsveiligheid het goede voornemen in 2024?
  • De urgentie van veilig werken: feiten, cijfers en tips
    De urgentie van veilig werken: feiten en cijfers
    Hoe vaak komen arbeidsongevallen nu voor in Nederland? De Nederlandse arbeidsinspectie heeft dit het afgelopen jaar weer gemonitord. We nemen je in vogelvlucht mee door de cijfers.
     
  • Vandaag is het de Dag van de BHV!
    Vandaag is het de Dag van de BHV!
    De eerste maandag van november is Dag van de BHV. Een dag voor organisaties om bedrijfshulpverleners in het zonnetje te zetten en bedrijfshulpverlening onder de aandacht te brengen. BHV.NL is partner van de Dag van de BHV, en daar zijn we trots op! Zet jij de BHV’ers in jouw organisatie ook in het zonnetje vandaag?
  • BHV herhalingsprogramma 23/24
    BHV Herhalingsprogramma 23/24 vernieuwd met nieuwe scenario’s
    Elk jaar in september vernieuwen wij het BHV herhalingsprogramma. In dit nieuwsartikel lees je wat je kunt verwachten van onze BHV herhalingscursus die ook dit jaar weer in een nieuw en innovatief jasje is gestoken.
  • Opfrisweken: wat weet jij (nog) over BHV?
    Opfrisweken: wat weet jij (nog) over BHV?
    Jaarlijks je kennis blijven bijhouden en vergroten is, zeker op gebied van veiligheid, erg van belang. Hierom lanceren wij opnieuw, vanaf 19 juni tot en met eind augustus, onze opfrisweken. Tijdens deze maanden lichten wij verschillende onderwerpen uit, om je kennis en zekerheid in handelen te vergroten.
  • Meerjarenplan Nederlandse Arbeidsinspectie 2023 - 2026
    Meerjarenplan Nederlandse Arbeidsinspectie 2023 - 2026
    ​Iedere vier jaar is het zover. Dan schetst de Nederlandse Arbeidsinspectie haar ambities, programma’s en activiteiten voor de komende jaren. Nu is het tijd voor het Meerjarenplan 2023-2026.
  • DE PLANNEN VAN DE NEDERLANDSE ARBEIDSINSPECTIE VOOR 2023
    De plannen van de Nederlandse Arbeidsinspectie voor 2023
    ​Gezonde, veilige en eerlijke werkomstandigheden; dat is het thema waarop wij ons bij BHV.NL focussen én waarop de Nederlandse Arbeidsinspectie zich richt.
  • Laat je inspireren voor een veilig 2023 | BHV.NL
    Laat je inspireren voor een veilig 2023
    Laat je inspireren voor een veilig 2023 door de veiligheidsaanpak van andere organisaties! 
  • BHV.NL gaat partnership aan met de Dag van de BHV
    Vandaag is het de Dag van de BHV!
    De eerste maandag van november is Dag van de BHV. Een dag voor organisaties om bedrijfshulpverleners in het zonnetje te zetten en bedrijfshulpverlening onder de aandacht te brengen. BHV.NL sluit zich als partner aan bij dit mooie initiatief van Stichting Dag van de BHV, en daar zijn we trots op!

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.