BHV.NL: voor zekerheid in handelen!

Het is niet alleen voor jou, maar ook voor je bezoekers, klanten, patiënten of leerlingen belangrijk dat jouw BHV’ers kunnen én durven handelen als het er op aankomt. Daarom hebben wij onze eigen visie op leren ontwikkeld, waarmee wij onze cursisten met zekerheid leren handelen. Onze visie op leren is gebaseerd op 3 pijlers:
1. Het stimuleren van zelfvertrouwen
Binnen onze cursussen schenken wij veel aandacht aan het ontwikkelen en stimuleren van zelfvertrouwen. Dit doen we door gebruik te maken van verschillende werkvormen, zoals het maken en uitvoeren van opdrachten, scenario-oefeningen, demonstraties, het gebruik van taakkaarten en zelfs gamification. Zo zorgen we ervoor dat jouw medewerkers hun kennis ook daadwerkelijk durven toepassen in de praktijk!
 
2. Afspraak is afspraak
Je kunt altijd op ons rekenen. Bij BHV.NL weet je namelijk precies wat je mag verwachten. Samen stellen we een lesplan op waarin we stapsgewijs vastleggen wat we in de cursus gaan doen. Voorafgaand aan de cursus voeren we nog een laatste veiligheidscheck uit om de veiligheid van zowel de docent, als de cursist te borgen. 
 
3. Het leerproces van de cursist centraal stellen
Bedrijfsveiligheid staat of valt met de inzet van de BHV’er: zijn handelen, kennis en kunde zijn essentieel. Daarom staat bij BHV.NL de cursist centraal. We kijken wat hij nodig heeft om in noodsituaties efficiënt te kunnen en durven handelen. Dat betekent dat we veel meer doen dan alleen klassikaal trainen. We maken steeds de koppeling naar de werkpraktijk van de cursist en kiezen voor actieve werkvormen. Mensen leren immers het beste door doen. 
   
Benieuwd naar wat BHV.NL voor jouw
organisatie kan betekenen?  

TOETSEN & BEOORDELEN BIJ BHV.NL

Zodra jouw BHV’ers hun certificaat krijgen kan jij erop vertrouwen dat zij kunnen handelen als dat nodig is. Wij beoordelen op een competentiegerichte manier en volgens de richtlijnen van het Rode Kruis, Oranje Kruis, NRR, NEN8112 en het Basisboek Bedrijfshulpverlening. De manier waarop wij toetsen wordt bepaald aan de hand van jullie lesprogramma.
> Lees alles over onze manier van toetsen en beoordelen
TIP! Vergroot de inzetbaarheid van jouw BHV’ers door:

Nieuw: modulair trainen!

Al onze cursussen laten we zoveel mogelijk aansluiten op de belevingswereld van jouw medewerkers. Maar wist je dat onze herhalingstrainingen modulair zijn opgebouwd? Samen bepalen we de modules die in deze training aan bod komen. Zo kun jij erop vertrouwen dat de training altijd aansluit bij werkpraktijk van jouw medewerkers.
> Lees meer over modulair trainen

Oplossingen voor jouw organisatie

Wil jij meer weten of ben je benieuwd wat BHV.NL voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 024 - 373 09 77 of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan. 

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.
BHV.NL maakt gebruik van cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Daarnaast vind je sneller wat je zoekt en bieden we jou relevante informatie. Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord. Klik hier voor de instellingen, meer informatie en onze privacyverklaring.
Cookies uitschakelen