Hoe draag jij bij aan veiligheid op de werkvloer? En ben je je daar bewust van? Veiligheid waarborg je samen en is van ons allemaal. Het is daarom belangrijk dat iedereen binnen jouw organisatie weet waarom veilig werken zo belangrijk is en hoe je dat dan doet. Door veiligheid te integreren in het dagelijks handelen van jou en jouw collega’s wordt het risico op ongelukken aanzienlijk verminderd. En als er dan toch iets gebeurt, is het belangrijk om te weten hoe je hier samen als organisatie, BHV-team en alle medewerkers mee om gaat.
Tijd dus om veiligheid onder de aandacht te brengen! Wij helpen je daarbij.
Continu leren met BHVcontinu, VCAcontinu of EHBOcontinu | BHV bewust

Continu lerenOok na het behalen van je BHV-certificaat blijft het belangrijk dat jouw kennis, of dat van de BHV’ers, EHBO’ers en medewerkers met VCA actueel blijft. Door continu te leren blijft kennis actueel en veiligheid onder de aandacht. Naast BHVcontinu is er nu ook EHBO- en VCAcontinu!
 

Regelmatig oefenen

Weten of de veiligheid van alle medewerkers goed georganiseerd is? Daar kom je maar op een manier achter:
organiseer een ontruimingsoefening!

Testen of jullie goed op elkaar zijn ingespeeld en werken aan jullie teambuilding? Met BHVescape ervaar je dat bedrijfshulpverlening aankomt op teamwork, taakverdeling, communicatie, samenwerking en stressbestendigheid.

Het belang van het registreren van (bijna) arbeidsongevallen

Ongevallen én bijna-ongevallen komen op de werkvloer veel voor, ook binnen jouw organisatie. Het is belangrijk om ze te registreren, zodat je ervan leert. Óok van de bijna of minder ernstige ongevallen. Of misschien wel juist. Want een bijna ongeval heeft dan misschien minder vervelende gevolgen, maar kan net zo veel informatie bevatten voor het verbeteren van de veiligheid binnen je organisatie. Lees meer 
 

VERANTWOORDELIJK VOOR DE VEILIGHEID BINNEN JOUW ORGANISATIE?

Tip: POSTERS OP DE WERKVLOER

Maak je organisatie en collega’s bewust van wie de BHV’ers zijn, wat hun rollen en taken zijn, hoe er intern gealarmeerd kan worden en waar iedereen op kan letten voor een veilige werkomgeving. Download onderstaande posters en hang ze op binnen jullie organisatie!

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.