Trots op exclusieve samenwerking met Kennisnetwerk Destinatie Nederland

vrijdag 1 maart 2019
Eind 2018 hebben we Kennisnetwerk Destinatie Nederland een aanbod mogen doen op het gebied van bedrijfsveiligheidstrainingen en goed nieuws: inmiddels mogen we onszelf preferred supplier voor Kennisnetwerk Destinatie Nederland noemen!
“Wij zijn met BHV.NL een samenwerking aangegaan omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit die BHV.NL biedt in haar opleidingen en trainingen op het gebied van bedrijfshulpverlening en preventie . Ook is het aanbod van BHV.NL verspreid over het land te volgen waardoor er voor medewerkers van de organisaties altijd een trainingslocatie in de buurt is”  - Wendy Sieger-Kintzen, Kennisnetwerk Destinatie Nederland.

Competente hulpverleners

Dagelijks ontvangen VVV-medewerkers bezoekers uit binnen- en buitenland. Dit betekent soms dat medewerkers te maken krijgen met een taalbarrière. Omdat zowel managers als medewerkers de verantwoordelijkheid dragen een veilige omgeving voor alle bezoekers te creëren, vraagt dit om het goed organiseren van de bedrijfsveiligheid en het opleiden van competente hulpverleners.

Zelf aanmelden

Medewerkers van de bij VVV Nederland aangesloten Destinatie- en Citymarketing organisaties kunnen zich via een webmodule eenvoudig zelf en tegen een aantrekkelijk tarief bij ons inschrijven voor diverse trainingen, waaronder BHV en EHBO. Deze trainingen kunnen zij zowel in het hele land via de open lijn, als incompany volgen. Naast de reguliere BHV- en EHBO-cursussen heeft BHV.NL ook een Safety Basics-programma: een programma dat ideaal is om alle vrijwilligers een beknopte basis over hulpverlening bij te brengen.

Over Kennisnetwerk Destinatie Nederland

Kennisnetwerk Destinatie Nederland is een initiatief van VVV Nederland en bestaat uit een netwerk van 80 Destinatie- en Citymarketingorganisaties in Nederland met 142 fysieke VVV Vestigingen en bijna 300 VVV Informatiepunten en zuilen bij derden. 

Lees meer

 • Protocol EHBO-, BHV- en reanimatiecursussen gereed!
  Protocol EHBO-, BHV- en reanimatiecursussen gereed!
  Het protocol om EHBO-, BHV- en reanimatiecursussen te kunnen geven in de nieuwe anderhalvemetermaatschappij is gereed. Het protocol is opgesteld door De Nederlandse Reanimatie Raad (NRR), het NIBHV, het Oranje Kruis, het Rode Kruis en de Branchevereniging Bedrijfshulpverlening Nederland (BVBN).
 • We mogen weer trainen!
  We mogen weer trainen!
  Bij BHV.NL® volgen we de richtlijnen van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu). Ontdek hoe wij ervoor zorgen dat we weer veilig kunnen trainen.
 • Vanaf september ook op zaterdag trainen mogelijk!
  Vanaf september ook op zaterdag trainen mogelijk!
  Vanaf september hebben wij ook trainingen op zaterdagen gepland. Plan je cursus zo snel mogelijk in zodat je zeker weet dat je kan trainen wanneer het jou uitkomt.
 • Veelgestelde vragen tijdens het coronavirus
  Veelgestelde vragen tijdens het coronavirus
  We mogen weer trainen! We snappen dat dit bij onze klanten en cursisten veel vragen oproept over hoe wij onze trainingen gaan organiseren. Daarom geven we hieronder antwoord op de meest gestelde vragen met betrekking tot de getroffen maatregelen voor onze trainingen. 
 • NIEUW: BHV herhalingsprogramma 20/21
  NIEUW: BHV herhalingsprogramma 20/21
  Normaal gesproken lanceren wij ieder jaar in september een nieuw BHV herhalingsprogramma. Dit jaar doen we het even helemaal anders en kunnen onze klanten en cursisten al vanaf juni kennismaken met het nieuwe lesprogramma voor de herhalingscursus BHV. ​
 • Brancheprotocol in de maak voor het geven van EHBO en BHV cursussen
  Brancheprotocol in de maak voor het geven van EHBO en BHV cursussen
  ​BHV.NL is aangesloten bij Branchevereniging Bedrijfshulpverlening Nederland (BVBN), de landelijke vertegenwoordiger van Opleiding- en Adviesbedrijven op het gebied van BHV en brandveiligheid in het maatschappelijk verkeer. Met zijn allen maken we nederland een stukje veiliger.
 • BHV.NL behaalt derde jaar op rij fantastische scores van 96,2% en 89,1% in Cedeo klanttevredenheidsonderzoek
  BHV.NL behaalt derde jaar op rij fantastische scores van 96,2% en 89,1% in Cedeo klanttevredenheidsonderzoek
 • EEN VEILIG 2020 MET BHV.NL!
  EEN VEILIG 2020 MET BHV.NL!
  Ook in 2020 wil je jouw collega's én bezoekers een veilige(re) omgeving bieden. Wij helpen je graag op weg om het jaar goed te beginnen!
 • Een jaar lang een calamiteitenkaart cadeau bij alle trainingen van BHV.NL
  Een jaar lang een calamiteitenkaart cadeau bij alle trainingen van BHV.NL
  BHV.NL bestaat 25 jaar. En wie jarig is trakteert! Daarom ontvangt iedereen die dit jaar een training volgt vanaf september een calamiteitenkaart cadeau. Zo heeft iedere cursist voortaan de BHV basiskennis op zak!

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.
BHV.NL maakt gebruik van cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Daarnaast vind je sneller wat je zoekt en bieden we jou relevante informatie. Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord. Klik hier voor de instellingen, meer informatie en onze privacyverklaring.
Cookies uitschakelen