Trots op exclusieve samenwerking met Kennisnetwerk Destinatie Nederland

vrijdag 1 maart 2019
Eind 2018 hebben we Kennisnetwerk Destinatie Nederland een aanbod mogen doen op het gebied van bedrijfsveiligheidstrainingen en goed nieuws: inmiddels mogen we onszelf preferred supplier voor Kennisnetwerk Destinatie Nederland noemen!
“Wij zijn met BHV.NL een samenwerking aangegaan omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit die BHV.NL biedt in haar opleidingen en trainingen op het gebied van bedrijfshulpverlening en preventie . Ook is het aanbod van BHV.NL verspreid over het land te volgen waardoor er voor medewerkers van de organisaties altijd een trainingslocatie in de buurt is”  - Wendy Sieger-Kintzen, Kennisnetwerk Destinatie Nederland.

Competente hulpverleners

Dagelijks ontvangen VVV-medewerkers bezoekers uit binnen- en buitenland. Dit betekent soms dat medewerkers te maken krijgen met een taalbarrière. Omdat zowel managers als medewerkers de verantwoordelijkheid dragen een veilige omgeving voor alle bezoekers te creëren, vraagt dit om het goed organiseren van de bedrijfsveiligheid en het opleiden van competente hulpverleners.

Zelf aanmelden

Medewerkers van de bij VVV Nederland aangesloten Destinatie- en Citymarketing organisaties kunnen zich via een webmodule eenvoudig zelf en tegen een aantrekkelijk tarief bij ons inschrijven voor diverse trainingen, waaronder BHV en EHBO. Deze trainingen kunnen zij zowel in het hele land via de open lijn, als incompany volgen. Naast de reguliere BHV- en EHBO-cursussen heeft BHV.NL ook een Safety Basics-programma: een programma dat ideaal is om alle vrijwilligers een beknopte basis over hulpverlening bij te brengen.

Over Kennisnetwerk Destinatie Nederland

Kennisnetwerk Destinatie Nederland is een initiatief van VVV Nederland en bestaat uit een netwerk van 80 Destinatie- en Citymarketingorganisaties in Nederland met 142 fysieke VVV Vestigingen en bijna 300 VVV Informatiepunten en zuilen bij derden. 

Lees meer

 • BHV.NL volgt richtlijnen RIVM voor Corona virus
  BHV.NL volgt richtlijnen RIVM voor Corona virus
  Bij BHV.NL® volgen we de richtlijnen van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu). Wij laten onze cursussen en trainingen niet langer doorgaan! 
 • BHV.NL behaalt derde jaar op rij fantastische scores van 96,2% en 89,1% in Cedeo klanttevredenheidsonderzoek
  BHV.NL behaalt derde jaar op rij fantastische scores van 96,2% en 89,1% in Cedeo klanttevredenheidsonderzoek
 • EEN VEILIG 2020 MET BHV.NL!
  EEN VEILIG 2020 MET BHV.NL!
  Ook in 2020 wil je jouw collega's én bezoekers een veilige(re) omgeving bieden. Wij helpen je graag op weg om het jaar goed te beginnen!
 • Vanaf september: nieuw herhalingsprogramma BHV 2019/2020
  Vanaf september: nieuw herhalingsprogramma BHV 2019/2020
  Ook deze zomer is er achter de schermen weer hard gewerkt aan een nieuw lesprogramma voor de herhalingstraining BHV. Want ieder jaar willen we onze klanten en cursisten een vernieuwend en uitdagend programma aanbieden dat aansluit bij hun wensen en behoeften.
 • Een jaar lang een calamiteitenkaart cadeau bij alle trainingen van BHV.NL
  Een jaar lang een calamiteitenkaart cadeau bij alle trainingen van BHV.NL
  BHV.NL bestaat 25 jaar. En wie jarig is trakteert! Daarom ontvangt iedereen die dit jaar een training volgt vanaf september een calamiteitenkaart cadeau. Zo heeft iedere cursist voortaan de BHV basiskennis op zak!
 • BHV.NL: al 25 jaar partner in het vergroten van bedrijfsveiligheid
  BHV.NL: al 25 jaar partner in het vergroten van bedrijfsveiligheid
  Dagelijks zetten wij ons in voor de veiligheid van (werkend) Nederland. Dit doen wij inmiddels 25 jaar en daar zijn we trots op! 
 • BHV.NL organiseert weer een gratis online cursus
  BHV.NL organiseert weer een gratis online cursus
  Dit jaar organiseren we weer een MOOC (Massive Open Online course), een online cursus waar jij gratis aan kan deelnemen. Deze staat in het teken van “Een leven lang BHV”, want BHV’er ben je altijd en overal. 
 • Stijging slachtoffers door arbeidsongevallen
  Stijging slachtoffers door arbeidsongevallen
  Werknemers raken steeds vaker betrokken bij ernstige ongevallen op het werk. Het aantal arbeidsongevallen met dodelijke afloop is in 2018 gestegen naar 71.
 • BHV.NL komt in actie tijdens de reanimatiemarathon voor 3fm serious request: Lifeline
  BHV.NL komt in actie tijdens de reanimatiemarathon voor 3fm serious request: Lifeline
  Op 21 december van 8.00 tot 20.00 uur vindt in de Gemeente Medemblik een reanimatiemarathon plaats voor 3fm Serious Request: Lifeline.

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.
BHV.NL maakt gebruik van cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Daarnaast vind je sneller wat je zoekt en bieden we jou relevante informatie. Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord. Klik hier voor de instellingen, meer informatie en onze privacyverklaring.
Cookies uitschakelen