Nieuw! Cursus omgaan met agressie en ander ongewenst gedrag nu ook individueel te volgen
maandag 20 december 2021
Intimidatie, agressie, discriminatie en kwetsende scheldpartijen. Allemaal vormen van grensoverschrijdend gedrag dat steeds vaker voorkomt. Gedrag waar je onwaarschijnlijk mee te maken krijgt, of je nou verpleger, leraar, callcentermedewerker, verkoper of receptioniste bent. Zelfs op kantoor is er steeds vaker sprake van ongewenst gedrag. Het is belangrijk dat je voorbereid bent en weet hoe je hiermee om moet gaan. Om dit voor iedereen mogelijk te maken is de cursus omgaan met ongewenst gedrag nu ook individueel te volgen.
Wist je dat.. je als werkgever ook op dit vlak verplicht bent om onveilige situaties te voorkomen? Dit geldt ook voor tijdelijke krachten en vrijwilligers?
Over de training
Eerst de ander aanspreken op zijn of haar gedrag en dan pas het probleem oplossen. Dat is de sleutel tot succesvol omgaan met ongewenst gedrag. Wil je ook ervaren hoe belangrijk dit is? In theorie klinkt het allemaal wel logisch. Maar écht ervaren is veel leerzamer. Tijdens de cursus spelen we samen met een acteur rollenspellen om zo de theorie eigen te maken. Je speelt herkenbare situaties na, oefent je gespreksvaardigheden, leert gedrag te beïnvloeden en gedragsverandering te begeleiden.

Meer weten?
Wil je meer weten over deze cursus? We hebben alle inhoudelijke informatie op een rijtje gezet. Of ben je benieuwd wat wij verder voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek.
Lees meer
-
Opfrisweken: wat weet jij (nog) over BHV?Jaarlijks je kennis blijven bijhouden en vergroten is, zeker op gebied van veiligheid, erg van belang. Hierom lanceren wij opnieuw, vanaf 20 juni tot en met eind augustus, onze opfrisweken. Tijdens deze maanden lichten wij verschillende onderwerpen uit, om je kennis en zekerheid in handelen te vergroten.
-
Arbeidsinspectie meldt 60 dodelijke arbeidsongevallen in 2021Een ongeluk zit in een klein hoekje, ook op de werkvloer. Helaas gebeuren er in Nederland iedere dag arbeidsongevallen waarbij medewerkers gewond raken of zelfs overlijden. Als werkgever ben je verplicht om de ernstige gevallen te melden bij de Nederlandse Arbeidsinspectie. In sommige gevallen wordt de situatie dan verder onderzocht. Ook registreert de Arbeidsinspectie het aantal ongelukken om te monitoren of dit cijfer stijgt of daalt. Het resultaat in 2021: een daling van het aantal gemelde arbeidsongevallen, terwijl het aantal dodelijke slachtoffers gelijk blijft. Dit toont opnieuw aan dat het van levensbelang is om bedrijfsveiligheid hoog op de agenda te zetten. Welke stap zet jij vandaag om veiliger te werken en (dodelijke) bedrijfsongevallen te voorkomen?
-
-
BHV.NL scoort opnieuw hoog in CEDEO klanttevredenheidsonderzoek, met 91,8% EN 96,4%Bij BHV.NL maken we onze beloften graag waar, zodat onze klanten tevreden zijn. Het liefst nog méér dan tevreden. Om er zeker van te zijn dat dat zo is, vragen we één keer per twee jaar aan Cedeo om een klanttevredenheidsonderzoek uit te voeren.
-
-
-
De focuspunten van de Nederlandse Arbeidsinspectie voor 2022Bij BHV.NL focussen we ons op gezonde en veilige werkomstandigheden. Net zoals de Nederlandse Arbeidsinspectie (voorheen SZW) dat doet. Naast dat het belangrijk is om veiligheid goed op orde te hebben voor de gezondheid van je eigen mensen, klanten en bezoekers is het ook slim: want zo kun je boetes voorkomen.
-
-