BHV.NL neemt het Groningse Precare over

maandag 14 september 2020
PRECARE WORDT BHV.NL

Februari dit jaar heeft BHV.NL het Groningse Precare overgenomen. Nu is het moment daar dat Precare verder gaat onder de naam BHV.NL. Deze overname heeft niet alleen voordelen voor de cursisten en klanten van Precare, maar ook voor BHV.NL. Met deze overname breidt BHV.NL verder uit met meer medewerkers, cursuslocaties én een BHV oefencentrum in noorden van het land. 
 

Vertrouwde gezichten, kwaliteit van BHV.NL

We vertrouwen erop dat de overname en naamsverandering positief zullen uitpakken. Huidige klanten van Precare kunnen dezelfde service en kwaliteit verwachten van de vertrouwde gezichten en contactpersonen, maar dan in een ander jasje. BHV.NL is een totaal leverancier op het gebied van bedrijfsveiligheid. Ruim 25 jaar brengen wij onze kijk op het organiseren van bedrijfsveiligheid over met op maat gemaakt advies en door opleiden. De cursussen worden volledig afgestemd op de risico’s en ambities van iedere organisatie, of stellen we samen met de klant samen door middel van modulair trainen. En ieder jaar ontwikkelen we weer een nieuw BHV herhalingsprogramma, zodat we onze cursisten blijven uitdagen. Daarnaast kun je bij BHV.NL terecht voor veiligheidstrainingen op het gebied van ongewenst gedrag, preventie en crisismanagement.

Extra oefenlocaties én BHV oefencentrum

Met de overname van Precare krijgt BHV.NL er niet alleen meer medewerkers en een cursuslocatie in Groningen bij, maar ook een eigen BHV oefencentrum. Het oefencentrum beschikt over drie theorielokalen, een blusruimte binnen en een overdekte blusruimte buiten. Je kunt er verschillende brandscenario's en een ontuirming oefenen en ervaren hoe verschillende blusobjecten werken. Ook kun je het BHV oefencentrum en de leslokalen huren en zijn de ruimtes geschikt voor het geven van workshops of als vergaderruimte.

MEER INFORMATIE

Bekijk hier alle informatie over Precare. Heb je interesse in het huren van het BHV oefencentrum? Kijk hier voor meer informatie en de mogelijkheden. 

Heb je nog vragen met betrekking tot deze overname en wat de gevolgen hiervan zijn voor jullie trainingen? Neem dan contact met ons op via 024 – 373 0977 of info@bhv.nl.

Lees meer

 • NIEUW BIJ BHV.NL: DÉ VEILIGHEIDSGAME!
  NIEUW BIJ BHV.NL: DÉ VEILIGHEIDSGAME!
  Met trots presenteren we, als eerste in Nederland, de Veiligheidsgame waarbij je door middel van gamification de veiligheid van jouw organisatie vergroot.
 • We trainen veilig!
  We trainen veilig!
  Bij BHV.NL® volgen we de richtlijnen van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu). Ontdek hoe wij ervoor zorgen dat we weer veilig kunnen trainen.
 • Vernieuwd programma voor de cursus ploegleider met e-learning
  Vernieuwd programma voor de cursus ploegleider met e-learning
  We hebben het lesprogramma van de cursus Ploegleider Basis met e-learning aangepast. Waarom onze afdeling productontwikkeling deze training heeft aangepast en wat er zoal nieuw is in deze cursus, lees je hieronder.
 • Daarom BHV.NL!
  Daarom BHV.NL!
  Stapje voor stapje gaan we allemaal weer opstarten en mogen we weer trainen! Dat is fijn, want juist nu is veiligheid extra belangrijk. En bedrijfsveiligheid staat of valt met de inzet en het handelen van de BHV’ers en de samenwerking van jullie veiligheidsorganisatie. 
 • Protocol EHBO-, BHV- en reanimatiecursussen gereed!
  Protocol EHBO-, BHV- en reanimatiecursussen gereed!
  Het protocol om EHBO-, BHV- en reanimatiecursussen te kunnen geven in de nieuwe anderhalvemetermaatschappij is gereed. Het protocol is opgesteld door De Nederlandse Reanimatie Raad (NRR), het NIBHV, het Oranje Kruis, het Rode Kruis en de Branchevereniging Bedrijfshulpverlening Nederland (BVBN).
 • Vanaf september ook op zaterdag trainen mogelijk!
  Vanaf september ook op zaterdag trainen mogelijk!
  Vanaf september hebben wij ook trainingen op zaterdagen gepland. Plan je cursus zo snel mogelijk in zodat je zeker weet dat je kan trainen wanneer het jou uitkomt.
 • Veelgestelde vragen tijdens het coronavirus
  Veelgestelde vragen tijdens het coronavirus
  We mogen weer trainen! We snappen dat dit bij onze klanten en cursisten veel vragen oproept over hoe wij onze trainingen gaan organiseren. Daarom geven we hieronder antwoord op de meest gestelde vragen met betrekking tot de getroffen maatregelen voor onze trainingen. 
 • NIEUW: BHV herhalingsprogramma 20/21
  NIEUW: BHV herhalingsprogramma 20/21
  Normaal gesproken lanceren wij ieder jaar in september een nieuw BHV herhalingsprogramma. Dit jaar konden onze klanten en cursisten al vanaf juni kennismaken met het nieuwe lesprogramma voor de herhalingscursus BHV. ​
 • Brancheprotocol in de maak voor het geven van EHBO en BHV cursussen
  Brancheprotocol in de maak voor het geven van EHBO en BHV cursussen
  ​BHV.NL is aangesloten bij Branchevereniging Bedrijfshulpverlening Nederland (BVBN), de landelijke vertegenwoordiger van Opleiding- en Adviesbedrijven op het gebied van BHV en brandveiligheid in het maatschappelijk verkeer. Met zijn allen maken we nederland een stukje veiliger.

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.
BHV.NL maakt gebruik van cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Daarnaast vind je sneller wat je zoekt en bieden we jou relevante informatie. Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord. Klik hier voor de instellingen, meer informatie en onze privacyverklaring.
Cookies uitschakelen