BHV.NL neemt het Groningse Precare over

maandag 14 september 2020
PRECARE WORDT BHV.NL

Februari dit jaar heeft BHV.NL het Groningse Precare overgenomen. Nu is het moment daar dat Precare verder gaat onder de naam BHV.NL. Deze overname heeft niet alleen voordelen voor de cursisten en klanten van Precare, maar ook voor BHV.NL. Met deze overname breidt BHV.NL verder uit met meer medewerkers, cursuslocaties én een BHV oefencentrum in noorden van het land. 
 

Vertrouwde gezichten, kwaliteit van BHV.NL

We vertrouwen erop dat de overname en naamsverandering positief zullen uitpakken. Huidige klanten van Precare kunnen dezelfde service en kwaliteit verwachten van de vertrouwde gezichten en contactpersonen, maar dan in een ander jasje. BHV.NL is een totaal leverancier op het gebied van bedrijfsveiligheid. Ruim 25 jaar brengen wij onze kijk op het organiseren van bedrijfsveiligheid over met op maat gemaakt advies en door opleiden. De cursussen worden volledig afgestemd op de risico’s en ambities van iedere organisatie, of stellen we samen met de klant samen door middel van modulair trainen. En ieder jaar ontwikkelen we weer een nieuw BHV herhalingsprogramma, zodat we onze cursisten blijven uitdagen. Daarnaast kun je bij BHV.NL terecht voor veiligheidstrainingen op het gebied van ongewenst gedrag, preventie en crisismanagement.

Extra oefenlocaties én BHV oefencentrum

Met de overname van Precare krijgt BHV.NL er niet alleen meer medewerkers en een cursuslocatie in Groningen bij, maar ook een eigen BHV oefencentrum. Het oefencentrum beschikt over drie theorielokalen, een blusruimte binnen en een overdekte blusruimte buiten. Je kunt er verschillende brandscenario's en een ontuirming oefenen en ervaren hoe verschillende blusobjecten werken. Ook kun je het BHV oefencentrum en de leslokalen huren en zijn de ruimtes geschikt voor het geven van workshops of als vergaderruimte.

MEER INFORMATIE

Bekijk hier alle informatie over Precare. Heb je interesse in het huren van het BHV oefencentrum? Kijk hier voor meer informatie en de mogelijkheden. 

Heb je nog vragen met betrekking tot deze overname en wat de gevolgen hiervan zijn voor jullie trainingen? Neem dan contact met ons op via 024 – 373 0977 of info@bhv.nl.

Lees meer

 • We blijven veilig trainen!
  We blijven veilig trainen!
  Het aantal coronabesmettingen neemt af, maar de gedeeltelijke lockdown gaat verder. We blijven ons daarom houden aan de aangepaste maatregelen. Bij BHV.NL volgen we de richtlijnen van het RIVM en blijven we op dezelfde veilige manier trainen, volgens het veiligheidsprotocol dat we eerder hebben opgesteld. Want juist in deze tijd is het belangrijk om een goede bedrijfsnoodorganisatie te hebben en je bedrijfshulpverleners goed te trainen.
 • BHV.NL geselecteerd voor de FD Gazellen Awards 2020
  BHV.NL geselecteerd voor de FD Gazellen Awards 2020
  Trots dat wij dit jaar genomineerd zijn voor de FD Gazellen Awards. Met 772 andere bedrijven zijn wij genomineerd als één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. .
 • Veelgestelde vragen tijdens het coronavirus
  Veelgestelde vragen tijdens het coronavirus
  We blijven veilig trainen! We begrijpen dat het bij onze klanten en cursisten veel vragen oproept over hoe wij onze trainingen organiseren. Daarom geven we hieronder antwoord op de meest gestelde vragen met betrekking tot de getroffen maatregelen voor onze trainingen. 
 • Vernieuwd programma voor de cursus coördinator BHV basis
  Vernieuwd programma voor de cursus coördinator BHV basis
  Onze afdeling productontwikkeling- en innovatie kijkt regelmatig met een kritische blik naar onze eigen cursusprogramma’s. Is de inhoud van de training nog actueel en sluit deze aan bij de verwachtingen van een bepaalde rol? Soms zien we dan dat een aanpassing van een programma gewenst is. Daarom vernieuwen we de cursus coördinator BHV basis.
 • Week van de RI&E 2020
  Week van de RI&E 2020
  Iets later dan gepland, maar ook dit jaar is er weer een Week van de RI&E. 21 t/m 25 september staat in het teken van het onder de aandacht brengen van de Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) onder ondernemers. 
 • NIEUW BIJ BHV.NL: DÉ VEILIGHEIDSGAME!
  NIEUW BIJ BHV.NL: DÉ VEILIGHEIDSGAME!
  Met trots presenteren we, als eerste in Nederland, de Veiligheidsgame waarbij je door middel van gamification de veiligheid van jouw organisatie vergroot.
 • Vernieuwd programma voor de cursus ploegleider met e-learning
  Vernieuwd programma voor de cursus ploegleider met e-learning
  We hebben het lesprogramma van de cursus Ploegleider Basis met e-learning aangepast. Waarom onze afdeling productontwikkeling deze training heeft aangepast en wat er zoal nieuw is in deze cursus, lees je hieronder.
 • Daarom BHV.NL!
  Daarom BHV.NL!
  Stapje voor stapje gaan we allemaal weer opstarten en mogen we weer trainen! Dat is fijn, want juist nu is veiligheid extra belangrijk. En bedrijfsveiligheid staat of valt met de inzet en het handelen van de BHV’ers en de samenwerking van jullie veiligheidsorganisatie. 
 • Protocol EHBO-, BHV- en reanimatiecursussen gereed!
  Protocol EHBO-, BHV- en reanimatiecursussen gereed!
  Het protocol om EHBO-, BHV- en reanimatiecursussen te kunnen geven in de nieuwe anderhalvemetermaatschappij is gereed. Het protocol is opgesteld door De Nederlandse Reanimatie Raad (NRR), het NIBHV, het Oranje Kruis, het Rode Kruis en de Branchevereniging Bedrijfshulpverlening Nederland (BVBN).

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.
BHV.NL maakt gebruik van cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Daarnaast vind je sneller wat je zoekt en bieden we jou relevante informatie. Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord. Klik hier voor de instellingen, meer informatie en onze privacyverklaring.
Cookies uitschakelen