BHV.NL neemt het Groningse Precare over

maandag 14 september 2020
PRECARE WORDT BHV.NL

Februari dit jaar heeft BHV.NL het Groningse Precare overgenomen. Nu is het moment daar dat Precare verder gaat onder de naam BHV.NL. Deze overname heeft niet alleen voordelen voor de cursisten en klanten van Precare, maar ook voor BHV.NL. Met deze overname breidt BHV.NL verder uit met meer medewerkers, cursuslocaties én een BHV oefencentrum in noorden van het land. 
 

Vertrouwde gezichten, kwaliteit van BHV.NL

We vertrouwen erop dat de overname en naamsverandering positief zullen uitpakken. Huidige klanten van Precare kunnen dezelfde service en kwaliteit verwachten van de vertrouwde gezichten en contactpersonen, maar dan in een ander jasje. BHV.NL is een totaal leverancier op het gebied van bedrijfsveiligheid. Ruim 25 jaar brengen wij onze kijk op het organiseren van bedrijfsveiligheid over met op maat gemaakt advies en door opleiden. De cursussen worden volledig afgestemd op de risico’s en ambities van iedere organisatie, of stellen we samen met de klant samen door middel van modulair trainen. En ieder jaar ontwikkelen we weer een nieuw BHV herhalingsprogramma, zodat we onze cursisten blijven uitdagen. Daarnaast kun je bij BHV.NL terecht voor veiligheidstrainingen op het gebied van ongewenst gedrag, preventie en crisismanagement.

Extra oefenlocaties én BHV oefencentrum

Met de overname van Precare krijgt BHV.NL er niet alleen meer medewerkers en een cursuslocatie in Groningen bij, maar ook een eigen BHV oefencentrum. Het oefencentrum beschikt over drie theorielokalen, een blusruimte binnen en een overdekte blusruimte buiten. Je kunt er verschillende brandscenario's en een ontuirming oefenen en ervaren hoe verschillende blusobjecten werken. Ook kun je het BHV oefencentrum en de leslokalen huren en zijn de ruimtes geschikt voor het geven van workshops of als vergaderruimte.

MEER INFORMATIE

Bekijk hier alle informatie over Precare. Heb je interesse in het huren van het BHV oefencentrum? Kijk hier voor meer informatie en de mogelijkheden. 

Heb je nog vragen met betrekking tot deze overname en wat de gevolgen hiervan zijn voor jullie trainingen? Neem dan contact met ons op via 024 – 373 0977 of info@bhv.nl.

Lees meer

 • Veelgestelde vragen tijdens het coronavirus
  Veelgestelde vragen tijdens het coronavirus
  We mogen weer trainen! Het kabinet heeft besloten om een uitzondering te maken voor trainingen en cursussen die gericht zijn op bedrijfsveiligheid. Én dat doen we natuurlijk veilig, volgens ons veiligheidsprotocol.
 • Trainen tijdens de coronapandemie
  Trainen tijdens de coronapandemie
  We mogen weer trainen! Daar zijn we heel blij mee. Én dat doen we geheel veilig volgens ons veiligheidsprotocol.
 • BHV.NL mag weer trainen door wijzigingsregeling Rijksoverheid
  BHV.NL mag weer trainen door wijzigingsregeling Rijksoverheid
  23 februari 2021 is het maatregelenpakket rondom COVID-19 verlengd. Toch zijn er enkele zaken veranderd die betrekking hebben op onze trainingen. Wij informeren je hier graag over.
 • BHV.NL lanceert online BHV cursus - Leren in je eigen tijd én op je eigen tempo
  BHV.NL lanceert online BHV cursus - Leren in je eigen tijd én op je eigen tempo
  Het valt vaak niet mee om in onze drukke schema’s tijd te vinden om een cursus te volgen. En dat is jammer, want te weinig tijd mag natuurlijk geen reden zijn om niet deel te nemen aan een cursus. Bovendien werken in deze tijd van coronamaatregelen veel mensen voorlopig nog thuis. Bij BHV.NL spelen we hier graag op in en daarom lanceren we de eerste BHV cursus die je helemaal online kunt volgen. Zowel voor de BHV basis als de BHV herhalingscursus. Zo kun je vanaf de bank of aan de keukentafel de vaardigheden en theorie leren die je nodig hebt om BHV’er te worden.
 • 250 arbeidsongevallen per dag in 2019. Hoe veilig is jouw organisatie?
  250 arbeidsongevallen per dag in 2019. Hoe veilig is jouw organisatie?
  Een ongeluk zit in een klein hoekje, zo blijkt maar weer uit de Nationale Enquête Arbeidsomstandigheden van het CBS. In 2019 vonden er 93.000 fysieke of psychische arbeidsongevallen plaats in Nederland met vier dagen verzuim als gevolg. Dat zijn ruim 250 arbeidsongevallen per dag! Niet alleen ondervinden werknemers de gezondheidsklachten hiervan, het verzuim zorgt ook voor werkdruk en onderbreking van de werkprocessen. Hoe zorg je ervoor dat er in jouw organisatie zo min mogelijk bedrijfsongevallen voorkomen?
 • Tijdelijke aanpassing Arbeidsomstandighedenbesluit vanwege bestrijding coronavirus (SARS-CoV-2)
  Tijdelijke aanpassing Arbeidsomstandighedenbesluit vanwege bestrijding coronavirus (SARS-CoV-2)
  Aanvullende maatregelen arbeidsomstandighedenbesluit om kans op besmetting met het coronavirus te voorkomen en beperken.
 • Een veilig 2021 met BHV.NL!
  Een veilig 2021 met BHV.NL!
  Ook in 2021 wil je jouw collega's én bezoekers een veilige(re) omgeving bieden. Wij helpen je graag op weg!
 • Nieuw VCA cursusaanbod dat voorziet in ieders leerbehoefte
  Nieuw VCA cursusaanbod dat voorziet in ieders leerbehoefte
  We breiden ons VCA cursusaanbod uit. Waarom? Omdat iedere cursist een andere leerbehoefte heeft en we daar met onze cursussen op in willen spelen. 
 • BHV.NL geselecteerd voor de FD Gazellen Awards 2020
  BHV.NL geselecteerd voor de FD Gazellen Awards 2020
  Trots dat wij dit jaar genomineerd zijn voor de FD Gazellen Awards. Met 772 andere bedrijven zijn wij genomineerd als één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. .

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.
BHV.NL maakt gebruik van cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Daarnaast vind je sneller wat je zoekt en bieden we jou relevante informatie. Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord. Klik hier voor de instellingen, meer informatie en onze privacyverklaring.
Cookies uitschakelen