Namens precare welkom bij BHV.NL

Beste bezoeker / gewaardeerde klant, 

Graag heten we je van harte welkom bij BHV.NL. Sinds 13 september 2020 is Precare verder gegaan onder de naam BHV.NL. De vertrouwde gezichten zijn gebleven, net als dezelfde service en kwaliteit die je van Precare gewend bent. Maar voortaan maak je gebruik van alle voordelen die BHV.NL te bieden heeft.


VOORDELEN

Cursuslocatie Groningen
In het trainingscentrum in Noord-Nederland (Groningen) verzorgen wij zowel open lijn als incompany cursussen voor het opleiden van professionele hulpverleners. BHV.NL heeft een landelijke dekking dus je kunt daarnaast op een van onze andere 70 locaties door heel Nederland terecht.
 
BHV oefencentrum
Op een veilige en realistische manier kennismaken met een echte brand? Plan dan een incompany training met gebruik van het oefencentrum!
Oefen een ontruiming met simulatietechnieken en zie en ervaar hoe een brand zich ontwikkeld.
 
Daarom BHV.NL
Al meer dan 25 jaar helpt BHV.NL organisaties om veilig te kunnen werken. Wij verzorgen een breed scala aan veiligheidscursussen en ondersteunen je graag om te voldoen aan de door de overheid gestelde wet- en regelgeving. Daarom BHV.NL
 

Wat ben je verplicht?

Juist in deze onvoorspelbare tijden is het belangrijk de veiligheid van jouw organisatie op orde te hebben. Veel werkgevers worstelen met het vraagstuk waar zij conform de Arbowet allemaal aan moeten voldoen en hoe zij de veiligheid van hun organisatie kunnen optimaliseren. Ben je er de laatste tijd bijvoorbeeld achter gekomen dat het lastig is de bezetting van je BHV-organisatie op orde te houden? Of dat het toch wel erg belangrijk is om op een juiste wijze om te kunnen gaan met mensen die ongepast en ongewenst gedrag vertonen of de huisregels niet naleven? Wij helpen je graag bij het realiseren van jouw veiligheidsambities! 

Weet jij hoe het ervoor staat met de veiligheid van jouw organisatie? En weet jij al waar juist kansen liggen als het gaat om de veiligheid van jouw organisatie te optimaliseren? Met onze veiligheidschecklist weet jij precies hoe jouw organisatie ervoor staat!

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.