Vandaag is het de Dag van de BHV!

maandag 7 november 2022
Vandaag is het 7 november, de Dag van de BHV! Een dag voor organisaties om bedrijfshulpverleners in het zonnetje te zetten en bedrijfshulpverlening onder de aandacht te brengen. BHV.NL heeft zich deze zomer als partner aangesloten bij dit mooie initiatief van Stichting Dag van de BHV, en daar zijn we trots op! Zet jij de BHV’ers in jouw organisatie ook in het zonnetje vandaag?
“Als opleider van bedrijfshulpverleners ademen we bij BHV.NL al 28 jaar bedrijfsveiligheid. Onze trainers zetten zich iedere dag in om kundige en zelfverzekerde BHV’ers op te leiden. We vinden veiligheid belangrijk en dragen het initiatief om mensen die zich hiervoor inzetten in het zonnetje te zetten dan ook een warm hart toe. Bedrijfshulpverleners zijn niet alleen van grote waarde voor bedrijven, maar voor de gehele maatschappij. Dankzij bedrijven bestaat er in Nederland – naast de professionele hulpverlening – een groot netwerk aan hulpverleners die te hulp kunnen schieten bij kleine incidenten én als professionals onderweg zijn. In dat laatste geval redden die kostbare minuten levens. Bij BHV.NL vinden we het belangrijk dat we ons binnen organisaties én in Nederland regelmatig beseffen hoe veel geluk we hebben dat deze mensen zich hiervoor willen inzetten.” Aldus Hans de Bruyn, directeur bij BHV.NL.

In het magazine van de Dag van de BHV staat een interview, waar ook vanuit BHV.NL de waardering voor BHV'ers wordt uitgedragen. In dit artikel lees je wat het belang is van een (goed opgeleide) BHV'er en wat het belang is van het thema van dit jaar. 


De Dag van de BHV
 

De Dag van de BHV heeft dit jaar als thema ‘Werk, thuis, op straat: hoe veilig ben jij?’ Wil je als organisatie ook meedoen én jouw BHV’ers in het zonnetje zetten vandaag? Via de website www.dagvandebhv.nl kan je jouw organisatie aanmelden en kosteloos een toolkit downloaden. Daarnaast vind je in het artikel 'Vijf tips om jouw BHV'ers extra te waarderen' tips waarmee je jouw BHV'ers in het zonnetje kan zetten, mocht je nog last minute inspiratie zoeken.

Lees meer

  • BHV.NL scoort opnieuw hoog in CEDEO-klanttevredenheidsonderzoek
    BHV.NL scoort opnieuw hoog in CEDEO-klanttevredenheidsonderzoek
    Eén keer in de twee jaar vragen wij CEDEO om een klanttevredenheidsonderzoek uit te voeren. Bij BHV.NL vinden we het belangrijk om dat wat we beloven ook waar te kunnen maken. Door onze klanten te vragen naar hun ervaringen, kunnen wij er onder andere voor zorgen dat wij de deskundigheid en kwaliteit kunnen blijven leveren die we beloven.  In dit artikel vertellen wij je meer over de resultaten van dit onderzoek.  
     
  • 15 buitensportverenigingen winnen veiligheidscursus
    15 buitensportclubs krijgen veiligheidscursus cadeau
    BHV.NL is in juli 30 jaar geworden! Om dit te vieren geven wij dit jaar 30 veiligheidscursussen weg aan sportclubs en verenigingen. De winnende clubs krijgen een veiligheidscursus cadeau speciaal samengesteld voor sportclubs, bestaande uit: reanimatie en EHBO ((sport)blessures, verstikking, verslikking en het aanleggen van een verband). Zo zorgen wij samen dat er veilig gesport kan worden.
  • BHV.NL is jarig
    BHV.NL is jarig
    Hoera, BHV.NL is 30 jaar! Al 30 jaar maken wij ons sterk voor de veiligheid van organisaties in Nederland, en daar zijn we trots op! Om deze mijlpaal te vieren hebben wij dit jaar verschillende leuke acties. 
  • Een jaar lang een calamiteitenkaart cadeau bij alle trainingen van BHV.NL
    Een jaar lang een calamiteitenkaart cadeau bij alle trainingen van BHV.NL
    BHV.NL bestaat 30 jaar. En wie jarig is trakteert! Daarom delen we vanaf juli 2024 een jaar lang onze calamiteitenkaart uit tijdens onze trainingen. Zo heeft iedere cursist voortaan de BHV basiskennis op zak!
  • BHV.NL is BVBN-erkend opleider
    BHV.NL is BVBN-erkend opleider
    In Nederland speelt de Branchevereniging voor Bedrijfshulpverlening Nederland (BVBN) een belangrijke rol in het bevorderen van de kwaliteit van BHV-opleidingen en fungeert als een erkenningsregeling voor gekwalificeerde opleiders in bedrijfsveiligheid. BHV.NL is een BVBN-erkend opleider. 
  • BHV.NL geeft 30 gratis veiligheidscursussen weg aan sportclubs!
    BHV.NL geeft 30 gratis veiligheidscursussen weg aan sportclubs!
    Dit jaar bestaat BHV.NL 30 jaar en om dit te vieren geven we 30 gratis veiligheidscursussen cadeau aan sportclubs en verenigingen. Zo zorgen wij samen voor de veiligheid van jouw sportclub. Wil jouw sportclub gratis door ons getraind worden? Meld je direct aan!
  • Nieuw vanaf april: BHV-basis met leerplatform Veiligheidsimpuls
    Nieuw vanaf april: BHV-basis met leerplatform Veiligheidsimpuls
    In april 2024 lanceert BHV.NL een vernieuwende leermethode voor BHV-opleidingen. Het afgelopen jaar hebben we achter de schermen hard gewerkt aan de ontwikkeling van een BHV-leerreis en een bijbehorend nieuw leerplatform: Veiligheidsimpuls. 
  • Laat je inspireren voor 2024
    Laat je inspireren voor een veilig 2024
    Maken jullie als organisatie van bedrijfsveiligheid het goede voornemen in 2024?
  • De urgentie van veilig werken: feiten, cijfers en tips
    De urgentie van veilig werken: feiten en cijfers
    Hoe vaak komen arbeidsongevallen nu voor in Nederland? De Nederlandse arbeidsinspectie heeft dit het afgelopen jaar weer gemonitord. We nemen je in vogelvlucht mee door de cijfers.
     

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.