BHV incompany en maatwerkmogelijkheden

Zijn er binnen jouw organisatie meerdere collega’s of medewerkers die opgeleid moeten worden? Dan kan BHV.NL een incompany cursus verzorgen. Een optimale samenwerking begint met samen trainen. Bovendien levert dit je ook nog eens voordeel op in de cursuskosten per deelnemer. Door onze gunstige tariefstelling wordt het opleiden van je BHV'ers namelijk goedkoper naarmate er meer cursisten in de groep zitten. De cursus kan als maatwerktraining specifiek voor jouw organisatie ingevuld worden, maar het is ook mogelijk in het reguliere incompany aanbod maatwerkelementen toe te voegen. Zo krijg je altijd een cursus die voldoet aan de wensen van jouw organisatie. Hieronder vind je een overzicht van ons reguliere incompany cursusaanbod. Voor een specifieke maatwerkcursus kun je contact opnemen via het offerteformulier.

Voordelen BHV.NL
 

  • Vertrouwd in eigen collegiale setting
  • Toegespitst op je eigen organisatie
  • Geen reistijd en reiskosten
  • Ervaren docenten met praktijkervaring
  • Iedereen ontvangt een eigen persoonlijke BHV-pas

Incompany workshops

Een incompany workshop van 2 á 3 uur is een ideale aanvulling op een groepscursus of ontruimingsoefening. Tijdens een workshop trainen wij een groep medewerkers op een specifiek veiligheidsonderdeel. Het is ook mogelijk om meerdere workshops te combineren.
image

Oefenen en borgen

Om zeker te zijn van correct en met zekerheid durven handelen tijdens een calamiteit is het van groot belang om te oefenen en borgen. Dit geldt zowel voor het opfrissen (herhalen) van je kennis maar ook voor het oefenen van een ontruiming en/of scenario-oefening(en). Daarnaast is het mogelijk om op vaardigheden te toetsen met behulp van een competentiescan.

​KUNNEN WIJ JE HELPEN?

Een team van ervaren medewerkers staat voor je klaar! Zowel voor al je persoonlijke als je bedrijfsspecifieke veiligheidsvraagstukken hebben wij een passende oplossing. Je kunt ons op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur direct bereiken op: 024 373 09 77.

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.
BHV.NL maakt gebruik van cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Daarnaast vind je sneller wat je zoekt en bieden we jou relevante informatie. Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord. Klik hier voor de instellingen, meer informatie en onze privacyverklaring.
Cookies uitschakelen