BHV.NL organiseert weer een gratis online cursus

woensdag 8 mei 2019
Dit jaar organiseren we weer een MOOC (Massive Open Online course), een online cursus waar jij gratis aan kan deelnemen. Deze staat in het teken van “Een leven lang BHV”, want BHV’er ben je altijd en overal. 
Het is helaas niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze gratis online cursus. 

Een online BHV cursus volgen?

Wil je graag online BHV-kennis opdoen of juist je kennis en vaardigheden opfrissen? Bekijk dan eens onze nieuwe, volledig online te volgen BHV cursussen. Voor zowel de BHV basis als de herhalingscursus hebben we nu een online variant. 
>> BHV basis online
>> BHV herhaling online
Als het gaat om hulpverlening brengt elke levensfase andere risico's met zich mee. Je ontwikkeling als BHV'er staat daarom nooit stil want je kunt met allerlei verschillende mensen te maken krijgen. Van jong tot oud en alle risico’s die daarbij horen. Het reanimeren van een kind, omgaan met groepsgedrag, collega’s die onveilig werken of hulpverlening aan een niet-zelfredzame oudere, het vraagt allemaal om een andere aanpak. Ben jij hierop voorbereid?

Kennis en inzichten

De cursus is opgedeeld in drie thema's. Elke week verschijnt er een nieuw thema waarin je samen met andere deelnemers met onderwerpen aan de slag gaat. Door deel te nemen aan de MOOC doe je in drie weken tijd nieuwe kennis en inzichten op over hulpverlening aan baby’s, kinderen, volwassenen en ouderen. Daarnaast biedt de MOOC je de mogelijkheid om in contact te komen met andere deelnemers en kennis en ervaringen uit te wisselen. Zo leer je ook nog eens van elkaar! Je leert interactief waar en wanneer het jouw uitkomt en deelname is gratis! 

Rollen en taken binnen de bedrijfsnoodorganisatie

Weet jij welke rollen er allemaal zijn binnen de bedrijfsnoodorganisatie en wie waar verantwoordelijk voor is? Of misschien wil je weten welke doorgroeimogelijkheden er zijn voor jouw rol als BHV'er?  Lees op deze pagina alles over de rollen en taken binnen de bedrijfsnoodorganisatie en test je kennis! 

Lees meer

  • Nieuw vanaf april: BHV-basis met leerplatform Veiligheidsimpuls
    Nieuw vanaf april: BHV-basis met leerplatform Veiligheidsimpuls
    In april 2024 lanceert BHV.NL een vernieuwende leermethode voor BHV-opleidingen. Het afgelopen jaar hebben we achter de schermen hard gewerkt aan de ontwikkeling van een BHV-leerreis en een bijbehorend nieuw leerplatform: Veiligheidsimpuls. 
  • Laat je inspireren voor 2024
    Laat je inspireren voor een veilig 2024
    Maken jullie als organisatie van bedrijfsveiligheid het goede voornemen in 2024?
  • De urgentie van veilig werken: feiten, cijfers en tips
    De urgentie van veilig werken: feiten en cijfers
    Hoe vaak komen arbeidsongevallen nu voor in Nederland? De Nederlandse arbeidsinspectie heeft dit het afgelopen jaar weer gemonitord. We nemen je in vogelvlucht mee door de cijfers.
     
  • Vandaag is het de Dag van de BHV!
    Vandaag is het de Dag van de BHV!
    De eerste maandag van november is Dag van de BHV. Een dag voor organisaties om bedrijfshulpverleners in het zonnetje te zetten en bedrijfshulpverlening onder de aandacht te brengen. BHV.NL is partner van de Dag van de BHV, en daar zijn we trots op! Zet jij de BHV’ers in jouw organisatie ook in het zonnetje vandaag?
  • BHV herhalingsprogramma 23/24
    BHV Herhalingsprogramma 23/24 vernieuwd met nieuwe scenario’s
    Elk jaar in september vernieuwen wij het BHV herhalingsprogramma. In dit nieuwsartikel lees je wat je kunt verwachten van onze BHV herhalingscursus die ook dit jaar weer in een nieuw en innovatief jasje is gestoken.
  • Opfrisweken: wat weet jij (nog) over BHV?
    Opfrisweken: wat weet jij (nog) over BHV?
    Jaarlijks je kennis blijven bijhouden en vergroten is, zeker op gebied van veiligheid, erg van belang. Hierom lanceren wij opnieuw, vanaf 19 juni tot en met eind augustus, onze opfrisweken. Tijdens deze maanden lichten wij verschillende onderwerpen uit, om je kennis en zekerheid in handelen te vergroten.
  • Meerjarenplan Nederlandse Arbeidsinspectie 2023 - 2026
    Meerjarenplan Nederlandse Arbeidsinspectie 2023 - 2026
    ​Iedere vier jaar is het zover. Dan schetst de Nederlandse Arbeidsinspectie haar ambities, programma’s en activiteiten voor de komende jaren. Nu is het tijd voor het Meerjarenplan 2023-2026.
  • DE PLANNEN VAN DE NEDERLANDSE ARBEIDSINSPECTIE VOOR 2023
    De plannen van de Nederlandse Arbeidsinspectie voor 2023
    ​Gezonde, veilige en eerlijke werkomstandigheden; dat is het thema waarop wij ons bij BHV.NL focussen én waarop de Nederlandse Arbeidsinspectie zich richt.
  • Laat je inspireren voor een veilig 2023 | BHV.NL
    Laat je inspireren voor een veilig 2023
    Laat je inspireren voor een veilig 2023 door de veiligheidsaanpak van andere organisaties! 

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.