Laat je inspireren voor een veilig 2023

zondag 1 januari 2023
Weet jij al waar je op in wil zetten in 2023 op veiligheidsgebied? Het afgelopen jaar is meer dan ooit duidelijk geworden dat het belangrijk is om naast de fysieke veiligheid ook de sociale veiligheid van medewerkers te waarborgen. Wij inspireren je graag met de veiligheidsaanpak van andere organisaties over bijvoorbeeld het organiseren van de bedrijfsnoodorganisatie en het omgaan met ongewenst gedrag.  

Laat je inspireren

Wil jij inspiratie opdoen voor jouw veiligheidsaanpak van het komende jaar? Laat je inspireren door de veiligheidsaanpak van anderen op onze Laat je inspireren-pagina. Op deze pagina hebben we verschillende inspirerende klantverhalen voor je op een rij gezet.

Zo vind je op deze pagina bijvoorbeeld een video van de Landelijke BHV-dag die PwC Nederland voor haar BHV’ers organiseerde. Op deze dag kwamen alle BHV’ers van de 13 kantoren van PwC Nederland samen om te trainen en elkaar beter te leren kennen. Maar ook het verhaal van Scholengemeenschap Scalda en verhalen van andere organisaties zijn hier voor je gebundeld.

Doe de veiligheidscheck

Wanneer je nog niet duidelijk hebt of jouw organisatie voldoet aan alle verplichtingen op veiligheidsgebied, is het aan te raden om de gratis veiligheidscheck te doen. Met deze check zie je meteen of je voldoet aan de verplichtingen die je als organisatie hebt op het gebied van veiligheid.

Heb je liever dat er iemand met je meekijkt? We denken graag met je mee!

Het hele jaar door veiligheidsinspiratie

Wil je dit jaar geen veiligheidsinspiratie missen en op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van bedrijfshulpverlening en bedrijfsveiligheid? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Dan ontvang je maximaal 6 keer per jaar alle nieuwtjes direct in jouw mailbox!
 
Team BHV.NL wenst je een een veilig en gezond 2023!

Lees meer

  • BHV.NL scoort opnieuw hoog in CEDEO-klanttevredenheidsonderzoek
    BHV.NL scoort opnieuw hoog in CEDEO-klanttevredenheidsonderzoek
    Eén keer in de twee jaar vragen wij CEDEO om een klanttevredenheidsonderzoek uit te voeren. Bij BHV.NL vinden we het belangrijk om dat wat we beloven ook waar te kunnen maken. Door onze klanten te vragen naar hun ervaringen, kunnen wij er onder andere voor zorgen dat wij de deskundigheid en kwaliteit kunnen blijven leveren die we beloven.  In dit artikel vertellen wij je meer over de resultaten van dit onderzoek.  
     
  • 15 buitensportverenigingen winnen veiligheidscursus
    15 buitensportclubs krijgen veiligheidscursus cadeau
    BHV.NL is in juli 30 jaar geworden! Om dit te vieren geven wij dit jaar 30 veiligheidscursussen weg aan sportclubs en verenigingen. De winnende clubs krijgen een veiligheidscursus cadeau speciaal samengesteld voor sportclubs, bestaande uit: reanimatie en EHBO ((sport)blessures, verstikking, verslikking en het aanleggen van een verband). Zo zorgen wij samen dat er veilig gesport kan worden.
  • BHV.NL is jarig
    BHV.NL is jarig
    Hoera, BHV.NL is 30 jaar! Al 30 jaar maken wij ons sterk voor de veiligheid van organisaties in Nederland, en daar zijn we trots op! Om deze mijlpaal te vieren hebben wij dit jaar verschillende leuke acties. 
  • Een jaar lang een calamiteitenkaart cadeau bij alle trainingen van BHV.NL
    Een jaar lang een calamiteitenkaart cadeau bij alle trainingen van BHV.NL
    BHV.NL bestaat 30 jaar. En wie jarig is trakteert! Daarom delen we vanaf juli 2024 een jaar lang onze calamiteitenkaart uit tijdens onze trainingen. Zo heeft iedere cursist voortaan de BHV basiskennis op zak!
  • BHV.NL is BVBN-erkend opleider
    BHV.NL is BVBN-erkend opleider
    In Nederland speelt de Branchevereniging voor Bedrijfshulpverlening Nederland (BVBN) een belangrijke rol in het bevorderen van de kwaliteit van BHV-opleidingen en fungeert als een erkenningsregeling voor gekwalificeerde opleiders in bedrijfsveiligheid. BHV.NL is een BVBN-erkend opleider. 
  • BHV.NL geeft 30 gratis veiligheidscursussen weg aan sportclubs!
    BHV.NL geeft 30 gratis veiligheidscursussen weg aan sportclubs!
    Dit jaar bestaat BHV.NL 30 jaar en om dit te vieren geven we 30 gratis veiligheidscursussen cadeau aan sportclubs en verenigingen. Zo zorgen wij samen voor de veiligheid van jouw sportclub. Wil jouw sportclub gratis door ons getraind worden? Meld je direct aan!
  • Nieuw vanaf april: BHV-basis met leerplatform Veiligheidsimpuls
    Nieuw vanaf april: BHV-basis met leerplatform Veiligheidsimpuls
    In april 2024 lanceert BHV.NL een vernieuwende leermethode voor BHV-opleidingen. Het afgelopen jaar hebben we achter de schermen hard gewerkt aan de ontwikkeling van een BHV-leerreis en een bijbehorend nieuw leerplatform: Veiligheidsimpuls. 
  • Laat je inspireren voor 2024
    Laat je inspireren voor een veilig 2024
    Maken jullie als organisatie van bedrijfsveiligheid het goede voornemen in 2024?
  • De urgentie van veilig werken: feiten, cijfers en tips
    De urgentie van veilig werken: feiten en cijfers
    Hoe vaak komen arbeidsongevallen nu voor in Nederland? De Nederlandse arbeidsinspectie heeft dit het afgelopen jaar weer gemonitord. We nemen je in vogelvlucht mee door de cijfers.
     

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.