Laat je inspireren voor een veilig 2023

zondag 1 januari 2023
Weet jij al waar je op in wil zetten in 2023 op veiligheidsgebied? Het afgelopen jaar is meer dan ooit duidelijk geworden dat het belangrijk is om naast de fysieke veiligheid ook de sociale veiligheid van medewerkers te waarborgen. Wij inspireren je graag met de veiligheidsaanpak van andere organisaties over bijvoorbeeld het organiseren van de bedrijfsnoodorganisatie en het omgaan met ongewenst gedrag.  

Laat je inspireren

Wil jij inspiratie opdoen voor jouw veiligheidsaanpak van het komende jaar? Laat je inspireren door de veiligheidsaanpak van anderen op onze Laat je inspireren-pagina. Op deze pagina hebben we verschillende inspirerende klantverhalen voor je op een rij gezet.

Zo vind je op deze pagina bijvoorbeeld een video van de Landelijke BHV-dag die PwC Nederland voor haar BHV’ers organiseerde. Op deze dag kwamen alle BHV’ers van de 13 kantoren van PwC Nederland samen om te trainen en elkaar beter te leren kennen. Maar ook het verhaal van Scholengemeenschap Scalda en verhalen van andere organisaties zijn hier voor je gebundeld.

Doe de veiligheidscheck

Wanneer je nog niet duidelijk hebt of jouw organisatie voldoet aan alle verplichtingen op veiligheidsgebied, is het aan te raden om de gratis veiligheidscheck te doen. Met deze check zie je meteen of je voldoet aan de verplichtingen die je als organisatie hebt op het gebied van veiligheid.

Heb je liever dat er iemand met je meekijkt? We denken graag met je mee!

Het hele jaar door veiligheidsinspiratie

Wil je dit jaar geen veiligheidsinspiratie missen en op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van bedrijfshulpverlening en bedrijfsveiligheid? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Dan ontvang je maximaal 6 keer per jaar alle nieuwtjes direct in jouw mailbox!
 
Team BHV.NL wenst je een een veilig en gezond 2023!

Lees meer

 • Nieuw vanaf april: BHV-basis met leerplatform Veiligheidsimpuls
  Nieuw vanaf april: BHV-basis met leerplatform Veiligheidsimpuls
  In april 2024 lanceert BHV.NL een vernieuwende leermethode voor BHV-opleidingen. Het afgelopen jaar hebben we achter de schermen hard gewerkt aan de ontwikkeling van een BHV-leerreis en een bijbehorend nieuw leerplatform: Veiligheidsimpuls. 
 • Laat je inspireren voor 2024
  Laat je inspireren voor een veilig 2024
  Maken jullie als organisatie van bedrijfsveiligheid het goede voornemen in 2024?
 • De urgentie van veilig werken: feiten, cijfers en tips
  De urgentie van veilig werken: feiten en cijfers
  Hoe vaak komen arbeidsongevallen nu voor in Nederland? De Nederlandse arbeidsinspectie heeft dit het afgelopen jaar weer gemonitord. We nemen je in vogelvlucht mee door de cijfers.
   
 • Vandaag is het de Dag van de BHV!
  Vandaag is het de Dag van de BHV!
  De eerste maandag van november is Dag van de BHV. Een dag voor organisaties om bedrijfshulpverleners in het zonnetje te zetten en bedrijfshulpverlening onder de aandacht te brengen. BHV.NL is partner van de Dag van de BHV, en daar zijn we trots op! Zet jij de BHV’ers in jouw organisatie ook in het zonnetje vandaag?
 • BHV herhalingsprogramma 23/24
  BHV Herhalingsprogramma 23/24 vernieuwd met nieuwe scenario’s
  Elk jaar in september vernieuwen wij het BHV herhalingsprogramma. In dit nieuwsartikel lees je wat je kunt verwachten van onze BHV herhalingscursus die ook dit jaar weer in een nieuw en innovatief jasje is gestoken.
 • Opfrisweken: wat weet jij (nog) over BHV?
  Opfrisweken: wat weet jij (nog) over BHV?
  Jaarlijks je kennis blijven bijhouden en vergroten is, zeker op gebied van veiligheid, erg van belang. Hierom lanceren wij opnieuw, vanaf 19 juni tot en met eind augustus, onze opfrisweken. Tijdens deze maanden lichten wij verschillende onderwerpen uit, om je kennis en zekerheid in handelen te vergroten.
 • Meerjarenplan Nederlandse Arbeidsinspectie 2023 - 2026
  Meerjarenplan Nederlandse Arbeidsinspectie 2023 - 2026
  ​Iedere vier jaar is het zover. Dan schetst de Nederlandse Arbeidsinspectie haar ambities, programma’s en activiteiten voor de komende jaren. Nu is het tijd voor het Meerjarenplan 2023-2026.
 • DE PLANNEN VAN DE NEDERLANDSE ARBEIDSINSPECTIE VOOR 2023
  De plannen van de Nederlandse Arbeidsinspectie voor 2023
  ​Gezonde, veilige en eerlijke werkomstandigheden; dat is het thema waarop wij ons bij BHV.NL focussen én waarop de Nederlandse Arbeidsinspectie zich richt.
 • BHV.NL gaat partnership aan met de Dag van de BHV
  Vandaag is het de Dag van de BHV!
  De eerste maandag van november is Dag van de BHV. Een dag voor organisaties om bedrijfshulpverleners in het zonnetje te zetten en bedrijfshulpverlening onder de aandacht te brengen. BHV.NL sluit zich als partner aan bij dit mooie initiatief van Stichting Dag van de BHV, en daar zijn we trots op!

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.