EHBO basiscursus

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Ben je getuige van een ongeluk(je) of ongeval? Dan wil je graag hulp kunnen bieden. Het verschil maken tussen leven en dood, dat kan met de juiste kennis en handelingen. Dat leer je in een van onze EHBO basis cursus of een EHBO basis cursus aan baby's en kinderen van Het Oranje Kruis. Je leert wat je kunt doen, of juist moet laten, in geval van een calamiteit. Bekijk hieronder ons cursusaanbod.

EHBO Basis cursusaanbod

Op meer dan 60 locaties door heel Nederland verzorgen wij EHBO basiscursussen. We bieden onze EHBO cursussen ook incompany aan. 
Bekijk hier het EHBO incompany aanbod
EHBO BASIS
EHBO BASIS | 2 DAGEN
Tijdens de tweedaagse EHBO basiscursus leer je hoe je levensreddend kunt handelen tijdens een calamiteit. Na deze tweedaagse cursus ontvang je officieel diploma van Het Oranje Kruis.
 
EHBO en BHV
Combinatietraining
Wil je een brede kennis op het gebied van EHBO, maar ook de kennis en kunde hebben van een BHV'er? Volg dan nu onze combinatiecursus. Tijdens deze 3 daagse cursus doe je in twee dagen kennis op van EHBO en volg je daarna een extra Brand en Ontruimingsdag. 
 
EHBO BASIS | BABY'S EN KINDEREN
Het Oranje Kruis
Deze EHBO cursus aan Baby's en kinderen voldoet aan de EHBO-eis voor beroepskrachten (Wet IKK) en is inclusief Het Oranje Kruis Certificaat dat EFAC Europees erkend is. 
 

Basis EHBO cursus volgen inclusief diploma?

Je kunt bij BHV.NL een basis EHBO cursus volgen waarbij je na afronding ook een diploma ontvangt. Dit diploma is 2 jaar geldig. Om de twee jaar volg je een EHBO herhalingscursus. Zo zorg je ervoor dat je kennis up to date blijft en jij precies weet hoe jij in noodsituaties moet reageren. Het is mogelijk om de EHBO basis cursus te volgen op één van onze 70 locaties verspreid door heel Nederland. Uiteraard kun je ook de cursus op locatie of EHBO online volgen. Een EHBO certificaat (Eerste Hulp Bij Ongevallen) toont aan dat je in staat bent om snel en goed eerste hulp te verlenen. Ook kun je herkennen wat je moet doet in acute medische situaties. Na afronding van de EHBO cursus weet je:
  • welke vormen van eerste hulp er zijn;
  • hoe je veelvoorkomende ziektebeelden kunt herkennen;
  • hoe je efficiënt en daadkrachtig kan optreden bij calamiteiten;
  • hoe je praktisch kan handelen omdat je geoefend hebt met een lotusslachtoffer.

Ter bewijs van afronding ontvang je een EHBO certificaat welke 2 jaar geldig is. Zodra deze 2 jaar verstreken zijn kun je een EHBO herhalingscursus volgen om je kennis op peil te brengen en een nieuw certificaat te ontvangen.

Basiscursus EHBO: de voordelen

Een basiscursus EHBO heeft diverse voordelen. De prijs van een basiscursus EHBO is slechts € 565 bij BHV.NL. Voor deze prijs leer je in 3 intensieve cursusdagen verscheidene skills waarbij je ook een diploma ontvangt na voltooiing. Maar wat zijn eigenlijk de voordelen van het volgen van een basiscursus EHBO?
  • EHBO kan het verschil maken tussen leven en dood
  • Ook buiten de kantoormuren kan de desbetreffende persoon zijn kennis en kunde inzetten in levensbedreigende situaties
  • In sommige bedrijfstakken is het zelfs verplicht, zoals bij de kinderopvang

EHBO op locatie of online?

Naast een EHBO basis cursus op locatie biedt BHV.NL ook EHBO basis curssusen online aan. Dit biedt flexibiliteit wat natuurlijk heel fijn is! Ook is het handig om meerdere opties te hebben, zodat je niet per se hoeft te reizen om een EHBO basiscursus te volgen. Met ruim 60 locaties is er altijd wel een locatie in jouw buurt waar je de cursus kunt volgen en het mogelijk is om een EHBO certificaat te halen. Profiteer van de vele voordelen van een EHBO cursus basis. Heb je nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

EHBO instructeur worden?

Wil jij Nederland veiliger maken? BHV.NL verzorgt ook de opleiding tot erkend Het Oranje Kruis instructeur Eerste Hulp; een opleiding voor iedereen die EHBO instructeur wil worden. Na deze training ontvang je het officiële instructeursdiploma van Het Oranje Kruis.

Naast EHBOer ook BHVer worden?

Ben of word je ook verantwoordelijk voor het ontruimen van je organisatie bij een calamiteit of het blussen van een beginnende brand? Dan is de cursus BHV basis Brand en Ontruiming of BHV herhaling Brand en Ontruiming de perfecte aanvulling.

Combineer een EHBO cursus met een cursus BHV Brand en Ontruiming en wordt allround BHV'er! Daarna volg je iedere 2 jaar een EHBO herhalingscursus om je certificaat te verlengen. 

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.