EHBO herhaling

Het regelmatig opfrissen van je kennis en vaardigheden is van essentieel belang om op de juiste manier hulp te kunnen verlenen als zich een calamiteit voordoet. Daarom moet elke twee jaar je EHBO-diploma verlengd worden. Om voor verlenging in aanmerkingen te komen, moet je jaarlijks een aantal vaardigheden opfrissen.

EHBO Herhaling cursusaanbod

Op meer dan 60 locaties door heel Nederland verzorgen wij EHBO herhalingscursussen. We bieden onze EHBO cursussen ook incompany aan. Bekijk hier het EHBO incompany aanbod.
EHBO HERHALING
Het Oranje Kruis
Na het volgen van de EHBO basiscursus hou je elke 2 jaar je EHBO kennis en vaardigheden up to date met deze 1-daagse EHBO herhalingscursus. Een actieve dag waarin wij jouw competenties trainen om Het Oranje Kruis diploma weer met 2 jaar te verlengen.
 
EHBO HERHALING | Baby's en kinderen
Het Oranje Kruis
De EHBO herhalingscursus aan baby's en kinderen is een vervolg op de EHBO basis aan baby's en kinderen. In een halve dag zijn je kennis en vaardigheden weer even helemaal opgefrist en verleng je het (EFAC, Europees erkend) Het Oranje Kruis diploma.
 

EHBO herhalingscursus volgen inclusief diploma?

BHV.NL biedt je de mogelijkheid om een EHBO herhalingscursus te volgen. Hiermee kun je je EHBO diploma verlengen. Dat is wel zo handig! Hiermee bewijs je namelijk dat je bevoegd bent om EHBO handelingen uit te voeren en kun je aantonen dat je een professionele EHBO cursus hebt gevolgd. Bovendien veranderen er zaken en zorg je met een EHBO herhalingscursus dat je up to date blijft en je nog steeds weet hoe jij in noodsituaties moet reageren. Wij bieden de mogelijkheid om een EHBO cursus te volgen op meer dan 60 locaties verspreid door Nederland. Natuurlijk is het ook mogelijk om digitaal de cursus te doen met EHBO online. Dit is een combinatie van een praktijkdag en online thuisstudie. Dus is je EHBO diploma verlopen? Doe de EHBO opfriscursus en verleng je EHBO diploma! Na afronding van de EHBO herhalingscursus weet je weer:
  • hoe je efficiënt en daadkrachtig kan optreden bij calamiteiten;
  • welke vormen van eerste hulp er zijn;
  • hoe je veelvoorkomende ziektebeelden kunt herkennen;
  • hoe je praktisch kan handelen omdat je geoefend hebt met een lotusslachtoffer.
Nadat je de EHBO herhaalcursus met succes heb afgerond is je EHBO certificaat opnieuw 2 jaar geldig. Na deze twee jaar zul je weer een herhalingscursus EHBO moeten afleggen om je EHBO diploma te verlengen.

Herhalingscursus EHBO: wat zijn de voordelen?

EHBO herhaling in 1 dag heeft vele voordelen. Een EHBO herhalingscursus kost slechts € 225 bij BHV.NL. In tegenstelling tot de EHBO basiscursus hoef je slechts 1 lesdag te investeren. Wat zijn de voordelen van een herhalingscursus EHBO?
  • Ook buiten de kantoormuren kan de desbetreffende persoon zijn kennis en kunde inzetten in levensbedreigende situaties
  • In sommige bedrijfstakken is het zelfs verplicht, zoals bij de kinderopvang.
  • EHBO kan het verschil maken tussen leven en dood 

EHBO herhaling op locatie, incompany of online?

Het is mogelijk om een EHBO herhaling op locatie te volgen bij BHV.NL. Naast de cursus op locatie kun je ook online een EHBO herhaling volgen. Daarnaast is het voor zakelijke afnemers ook mogelijk om een EHBO incompany te volgen. Hierbij komen we bij je langs op kantoor om de herhalingscursus te geven. Met zeker 60 locaties is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt waar je de EHBO herhalingscursus kunt volgen. Profiteer van alle voordelen en start vandaag nog jouw EHBO opfriscursus! Nog vragen? Neem contact met ons op.

Naast EHBOer ook BHVer worden?

Ben of word je ook verantwoordelijk voor het ontruimen van je organisatie bij een calamiteit of het blussen van een beginnende brand? Dan is de cursus BHV basis Brand en Ontruiming of BHV herhaling Brand en Ontruiming of de perfecte aanvulling.

Combineer een EHBO cursus Oranje Kruis met een cursus BHV Brand en Ontruiming en wordt allround BHV'er! 

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.