EHBO herhalingscursussen

Het regelmatig opfrissen van je kennis en vaardigheden is van essentieel belang om op de juiste manier hulp te kunnen verlenen als zich een calamiteit voordoet. Daarom moet elke twee jaar je EHBO-diploma verlengd worden. Om voor verlenging in aanmerkingen te komen, moet je jaarlijks een aantal vaardigheden opfrissen.

EHBO Herhaling cursusaanbod

Op meer dan 60 locaties door heel Nederland verzorgen wij EHBO herhalingscursussen
EHBO HERHALING
Oranje Kruis
Na het volgen van de EHBO basiscursus hou je elke 2 jaar je EHBO kennis en vaardigheden up to date met deze 1-daagse EHBO herhalingscursus. Een actieve dag waarin wij jouw competenties trainen om Het Oranje Kruis diploma weer met 2 jaar te verlengen.
EHBO Herhaling | Oranje Kruis
EHBO HERHALING
Rode Kruis
Fris elke twee jaar in één dag je EHBO kennis en vaardigheden weer helemaal op. Met de EHBO herhalingscursus van het Rode Kruis ben je ervan verzekerd dat je op de juiste manier hulp kunt verlenen als zich een calamiteit voordoet.
EHBO Herhaling | Rode Kruis
EHBO HERHALING | Baby's en kinderen
Rode Kruis
De EHBO herhalingscursus aan baby's en kinderen is een vervolg op de EHBO basis aan baby's en kinderen. In een halve dag fris zijn je kennis en vaardigheden weer even helemaal opgefrist en verleng je het (EFAC, Europees erkend) Rode Kruis certificaat.
EHBO Herhaling kind | Rode Kruis

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.
BHV.NL maakt gebruik van cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Daarnaast vind je sneller wat je zoekt en bieden we jou relevante informatie. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord. Klik hier voor de instellingen, meer informatie en onze privacyverklaring.