Samenwerking Spinel Veiligheidscentrum & BHV.NL

woensdag 9 november 2016
Spinel Veiligheidscentrum en BHV.NL zijn een samenwerkingsverband aangegaan met betrekking tot BHV-opleidingen. Dit samenwerkingsverband heeft betrekking op het gebied van veiligheidstrainingen, consultancy, kennisdeling en gezamenlijke ontwikkeling.

​BHV.NL: dé expert in BHV

Zoals u weet is BHV.NL gespecialiseerd in veiligheid en continuïteit, actief in het opleiden, adviseren en begeleiden van organisaties op het gebied van bedrijfsveiligheid. Door een sterk team met jarenlange ervaring is BHV.NL betrokken, deskundig én ambitieus. Wij investeren in langdurige relaties, zowel met partners, medewerkers als klanten. Door middel van het inventariseren van risico’s in uw organisatie, het organiseren van bedrijfsveiligheid zoals het ontruimingsplan en het creëren van bewustwording maken wij Nederland een stukje veiliger.

​Spinel Veiligheidscentrum een integraal oefencentrum

Spinel Veiligheidscentrum is de meest realistische, veelzijdige en goed geconditioneerde stedelijke trainingslocatie van Nederland. BHV.NL heeft in Spinel Veiligheidscentrum een samenwerkingspartner gevonden met een prachtige realistische oefenlocatie in Dordrecht. Spinel Veiligheidscentrum heeft geïnvesteerd in een veilig en duurzaam opleidingsterrein waar brandweerkorpsen kunnen oefenen én waar vanaf oktober 2016 BHV-opleidingen door BHV.NL georganiseerd worden.

​BHV cursus, bedrijfshulpverlening

Voor een open cursus bedrijfshulpverlening in Dordrecht kunt u zich op gebruikelijke wijze inschrijven via onze website. Spinel Veiligheidscentrum zorgt voor een toplocatie en BHV.NL zorgt dat uw inschrijving, de cursus en de administratie perfect verlopen.

​Incompany en maatwerk oplossingen

Vanaf 6 cursisten kan er ook een maatwerktraining voor u worden georganiseerd. Door de vele mooie en nieuwe oefen objecten van Spinel Veiligheidscentrum kan BHV.NL het realistische gehalte in trainingen naar een hoger niveau brengen. Wij kunnen u met deze prachtige locatie in Dordrecht perfect van dienst zijn voor een incompany training of maatwerk programma met oefeningen op maat. Spinel Veiligheidscentrum en BHV.NL vinden het belangrijk op een professionele wijze samen te kunnen opleiden, trainen en oefenen. Zo profiteert u optimaal van de dienstverlening van BHV.NL en door onze krachten en expertise te bundelen, kunnen wij cursisten opleiden tot échte veiligheidsexperts.

Lees meer

 • BHV.NL behaalt fantastische score van 96,2% bij klanttevredenheidsonderzoek van CEDEO.
  BHV.NL behaalt fantastische score van 96,2% bij klanttevredenheidsonderzoek van CEDEO.
  Om inzicht te bieden in de wijze waarop wij onze dienstverlening invulling geven, laten wij de tevredenheid van inkopers van bedrijven en organisaties waarvoor wij cursussen, trainingen, opleidingen of organisatieadvies hebben verzorgd, onderzoeken door Cedeo.
 • ​Veranderingen Wet IKK per 1 januari 2018 van kracht
  ​Veranderingen Wet IKK per 1 januari 2018 van kracht
  Per 1 januari 2018 treedt de nieuwe wet IKK (Innovatie en Kwaliteit Kinderopvang) in werking. Deze wet stelt dat het voor kinderopvang verplicht is om EHBO-gecertificeerd personeel te hebben. Met dit besluit worden de kwaliteitseisen voor peuterspeelzalen, kinderdagverblijven, naschoolse opvang en gastouders verscherpt.
 • BHV.NL bemiddelt voor crisisondersteuning na incident relatie
  BHV.NL bemiddelt voor crisisondersteuning na incident relatie
  Met trots kunnen wij melden dat wij BHV'ers en EHBO'ers niet alleen zo goed mogelijk voorbereiden op calamiteiten, maar dat wij nu ook kunnen bemiddelen voor nazorg en evaluatie nadat zich een incident heeft voorgedaan. Onze partner Crisis24 is specialist op dit gebied.
 • Amsterdam Dance Event: Gemeente Amsterdam wijzigt regelgeving
  Amsterdam Dance Event: Gemeente Amsterdam wijzigt regelgeving
  De Gemeente Amsterdam heeft een aanpassing ingevoerd van de Nadere regels dance events in horeca. Een van de aanpassingen heeft betrekking op het kennisniveau van de hulpverleners die werkzaam zijn in horecagelegenheden.
 • BHV.NL is ISO9001:2015 gecertificeerd
  BHV.NL is ISO9001:2015 gecertificeerd
  Het continu verbeteren van de veiligheid op de werkvloer en onze werkprocessen om dit te bewerkstelligen zien wij als een kwaliteitssysteem. BHV.NL is ISO9001:2015 gecertificeerd en daar zijn we trots op!
 • Nieuwe Arbowet per 1 juli: wat verandert er?
  Nieuwe Arbowet per 1 juli: wat verandert er?
  Per 1 juli 2017 verandert de Arbowet. Wat betekent dat voor jou?
 • BHVassist de nieuwste innovatie van BHV.NL
  BHVassist de nieuwste innovatie van BHV.NL
  Met BHVassist kun je alarmeren, registreren en rapporteren, wil je weten hoe? Bekijk de nieuwe animatie!
 • BHVassist
  BHVassist
  Hoe mooi zou het zijn als je met een paar simpele handelingen direct medewerkers kunt alarmeren als zich een calamiteit voordoet in jouw organisatie, waarbij die juiste medewerkers meteen op de hoogte zijn van wat er is gebeurd en waar? Dat is nu mogelijk met het systeem BHVassist. 

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.