Samenwerking Spinel Veiligheidscentrum & BHV.NL

woensdag 9 november 2016
Spinel Veiligheidscentrum en BHV.NL zijn een samenwerkingsverband aangegaan met betrekking tot BHV-opleidingen. Dit samenwerkingsverband heeft betrekking op het gebied van veiligheidstrainingen, consultancy, kennisdeling en gezamenlijke ontwikkeling.

​BHV.NL: dé expert in BHV

Zoals u weet is BHV.NL gespecialiseerd in veiligheid en continuïteit, actief in het opleiden, adviseren en begeleiden van organisaties op het gebied van bedrijfsveiligheid. Door een sterk team met jarenlange ervaring is BHV.NL betrokken, deskundig én ambitieus. Wij investeren in langdurige relaties, zowel met partners, medewerkers als klanten. Door middel van het inventariseren van risico’s in uw organisatie, het organiseren van bedrijfsveiligheid zoals het ontruimingsplan en het creëren van bewustwording maken wij Nederland een stukje veiliger.

​Spinel Veiligheidscentrum een integraal oefencentrum

Spinel Veiligheidscentrum is de meest realistische, veelzijdige en goed geconditioneerde stedelijke trainingslocatie van Nederland. BHV.NL heeft in Spinel Veiligheidscentrum een samenwerkingspartner gevonden met een prachtige realistische oefenlocatie in Dordrecht. Spinel Veiligheidscentrum heeft geïnvesteerd in een veilig en duurzaam opleidingsterrein waar brandweerkorpsen kunnen oefenen én waar vanaf oktober 2016 BHV-opleidingen door BHV.NL georganiseerd worden.

​BHV cursus, bedrijfshulpverlening

Voor een open cursus bedrijfshulpverlening in Dordrecht kunt u zich op gebruikelijke wijze inschrijven via onze website. Spinel Veiligheidscentrum zorgt voor een toplocatie en BHV.NL zorgt dat uw inschrijving, de cursus en de administratie perfect verlopen.

​Incompany en maatwerk oplossingen

Vanaf 6 cursisten kan er ook een maatwerktraining voor u worden georganiseerd. Door de vele mooie en nieuwe oefen objecten van Spinel Veiligheidscentrum kan BHV.NL het realistische gehalte in trainingen naar een hoger niveau brengen. Wij kunnen u met deze prachtige locatie in Dordrecht perfect van dienst zijn voor een incompany training of maatwerk programma met oefeningen op maat. Spinel Veiligheidscentrum en BHV.NL vinden het belangrijk op een professionele wijze samen te kunnen opleiden, trainen en oefenen. Zo profiteert u optimaal van de dienstverlening van BHV.NL en door onze krachten en expertise te bundelen, kunnen wij cursisten opleiden tot échte veiligheidsexperts.

Lees meer

 • BHV.NL komt in actie tijdens de reanimatiemarathon voor 3fm serious request: Lifeline
  BHV.NL komt in actie tijdens de reanimatiemarathon voor 3fm serious request: Lifeline
  Op 21 december van 8.00 tot 20.00 uur vindt in de Gemeente Medemblik een reanimatiemarathon plaats voor 3fm Serious Request: Lifeline.
 • Kiss-of-Life cadeau voor onze trouwe klanten
  Kiss-of-Life cadeau voor onze trouwe klanten
  Als waardering voor onze trouwe klanten, geven we cursisten die in de maanden december 2018 een herhalingscursus BHV volgen op een van onze locaties, een Kiss-of-Life sleutelhanger cadeau. 
 • Nieuwe samenwerking Albeda & BHV.NL
  Nieuwe samenwerking Albeda & BHV.NL
  Opleidingsinstituut Albeda en BHV.NL gaan een samenwerking aan voor de certificering van BHV-opleidingen. 
 • Veiligheidstrainingen.nl speelt met cursusaanbod in op campagne 'Ben je oké?'
  Veiligheidstrainingen.nl speelt met cursusaanbod in op campagne 'Ben je oké?'
  Met de cursus grensoverschrijdend gedrag en seksuele intimidatie speelt veiligheidstrainingen.nl in op de campagne 'Ben je oké?' van Rutgers. 
 • BHVcontinu, een innovatie die leren makkelijker maakt
  BHVcontinu, een innovatie die leren makkelijker maakt
  Herhaling is kracht. BHV.NL lanceert daarom BHVcontinu, een online platform dat ervoor zorgt dat het kennisniveau van de BHV’ers altijd up to date is, zonder dat daar veel tijd en energie in gaat zitten.
 • Nieuw programma voor herhalingstraining BHV
  Nieuw programma voor herhalingstraining BHV
  Jaarlijks vernieuwt BHV.NL het lesprogramma. Op die manier blijven we aansluiten bij wat speelt bij onze klanten en wat actueel is op het gebied van veiligheidszorg. 
 • BHV.NL beperkt bedrijfsrisico's tot het minimum met de overname van Risicomanagement Nederland
  BHV.NL beperkt bedrijfsrisico's tot het minimum met de overname van Risicomanagement Nederland
  Risicomanagement Nederland gaat door onder de naam VEILIGHEIDSTRAININGEN.NL
 • BHV.NL leidt EHBO instructeurs op voor het Rode Kruis
  BHV.NL leidt EHBO instructeurs op voor het Rode Kruis
  Vanaf heden verzorgt BHV.NL een opleiding tot erkend Rode Kruis instructeur Eerste Hulp; een opleiding voor iedereen die EHBO instructeur wil worden. 
 • Voldoet jouw festival wel aan de nieuwe wettelijke veiligheidseisen?
  Voldoet jouw festival wel aan de nieuwe wettelijke veiligheidseisen?
  Sinds 1 januari moeten organisatoren van evenementen voldoen aan het Besluit Brandveilig Gebruik en Basishulpverlening Overige Plaatsen. 

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.
BHV.NL maakt gebruik van cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Daarnaast vind je sneller wat je zoekt en bieden we jou relevante informatie. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord. Klik hier voor de instellingen, meer informatie en onze privacyverklaring.