Een veilig 2021 met BHV.NL!

donderdag 7 januari 2021
Ook in 2021 wil je jouw collega's én bezoekers een veilige(re) omgeving bieden. In 2020 is immers voor iedereen duidelijk geworden hoe belangrijk veiligheid is. Ga jij dit jaar weer met de veiligheid van jouw organisatie aan de slag? De eerste stap is je bewust te zijn van de risico’s van jouw organisatie en de uitdagingen die je als BHV’er tegen komt. Daarom helpen we je graag op weg!

​Test je kennis

Als organisatie ben je verplicht je voor te bereiden op ongevallen en calamiteiten. Om de risico's van jouw organisatie goed in beeld te krijgen stel je een Risico-Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) op. Het is belangrijk dat deze RI&E een dynamisch document wordt en blijft. Denk dus ook aan het toevoegen van nieuwe risico's aan je RI&E, zoals het coronavirus dat voorlopig nog een onderdeel van ons leven en dus ook een onderdeel van ons werk zal blijven!

In de RI&E wordt duidelijk welke rollen en taken er binnen de bedrijfsnoodorganisatie van jouw organisatie noodzakelijk zijn, maar weet jij eigenlijk welke rollen en taken er allemaal zijn? En wie waarvoor verantwoordelijk is?

>> Ontdek alle rollen en taken
>> Test je kennis!
 

​Modulair trainen

Als je de risico’s van jouw organisatie goed in kaart hebt, is het vervolgens belangrijk dat jouw BHV’ers hiernaar kunnen handelen. Wij helpen je hier graag bij. Daarom introduceren wij onze nieuwste innovatie: modulair trainen! Een betaalbare cursus op maat voor jouw organisatie. Door modulair te trainen wordt alleen de lesstof behandeld die voor jouw organisatie relevant is. Zo is de stof beter behapbaar en sluit de training beter aan op de werkpraktijk van de cursist.

Bovendien kun je de training op deze manier makkelijk uitbreiden met een ontruimingsoefening, LOTUS of de inzet van ons mobiel trainingscentrum. Zo zorg je voor een actief en betrokken BHV-team! Meer weten over modulair trainen? Lees hier meer.

​Blijven innoveren

Wij zijn continu in beweging om jouw organisatie op een vernieuwende manier aantrekkelijke veiligheidsoplossingen te kunnen blijven bieden. Oplossingen die aansluiten bij de hedendaagse trends, wensen en behoeften. Daarom zetten wij ook in 2020 weer vol in op innovatie. Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van bedrijfshulpverlening en bedrijfsveiligheid? Of van onze innovaties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Dan ontvang je maximaal 6 keer per jaar alle nieuwtjes direct in jouw mailbox!

Lees meer

  • BHV.NL scoort opnieuw hoog in CEDEO-klanttevredenheidsonderzoek
    BHV.NL scoort opnieuw hoog in CEDEO-klanttevredenheidsonderzoek
    Eén keer in de twee jaar vragen wij CEDEO om een klanttevredenheidsonderzoek uit te voeren. Bij BHV.NL vinden we het belangrijk om dat wat we beloven ook waar te kunnen maken. Door onze klanten te vragen naar hun ervaringen, kunnen wij er onder andere voor zorgen dat wij de deskundigheid en kwaliteit kunnen blijven leveren die we beloven.  In dit artikel vertellen wij je meer over de resultaten van dit onderzoek.  
     
  • 15 buitensportverenigingen winnen veiligheidscursus
    15 buitensportclubs krijgen veiligheidscursus cadeau
    BHV.NL is in juli 30 jaar geworden! Om dit te vieren geven wij dit jaar 30 veiligheidscursussen weg aan sportclubs en verenigingen. De winnende clubs krijgen een veiligheidscursus cadeau speciaal samengesteld voor sportclubs, bestaande uit: reanimatie en EHBO ((sport)blessures, verstikking, verslikking en het aanleggen van een verband). Zo zorgen wij samen dat er veilig gesport kan worden.
  • BHV.NL is jarig
    BHV.NL is jarig
    Hoera, BHV.NL is 30 jaar! Al 30 jaar maken wij ons sterk voor de veiligheid van organisaties in Nederland, en daar zijn we trots op! Om deze mijlpaal te vieren hebben wij dit jaar verschillende leuke acties. 
  • Een jaar lang een calamiteitenkaart cadeau bij alle trainingen van BHV.NL
    Een jaar lang een calamiteitenkaart cadeau bij alle trainingen van BHV.NL
    BHV.NL bestaat 30 jaar. En wie jarig is trakteert! Daarom delen we vanaf juli 2024 een jaar lang onze calamiteitenkaart uit tijdens onze trainingen. Zo heeft iedere cursist voortaan de BHV basiskennis op zak!
  • BHV.NL is BVBN-erkend opleider
    BHV.NL is BVBN-erkend opleider
    In Nederland speelt de Branchevereniging voor Bedrijfshulpverlening Nederland (BVBN) een belangrijke rol in het bevorderen van de kwaliteit van BHV-opleidingen en fungeert als een erkenningsregeling voor gekwalificeerde opleiders in bedrijfsveiligheid. BHV.NL is een BVBN-erkend opleider. 
  • BHV.NL geeft 30 gratis veiligheidscursussen weg aan sportclubs!
    BHV.NL geeft 30 gratis veiligheidscursussen weg aan sportclubs!
    Dit jaar bestaat BHV.NL 30 jaar en om dit te vieren geven we 30 gratis veiligheidscursussen cadeau aan sportclubs en verenigingen. Zo zorgen wij samen voor de veiligheid van jouw sportclub. Wil jouw sportclub gratis door ons getraind worden? Meld je direct aan!
  • Nieuw vanaf april: BHV-basis met leerplatform Veiligheidsimpuls
    Nieuw vanaf april: BHV-basis met leerplatform Veiligheidsimpuls
    In april 2024 lanceert BHV.NL een vernieuwende leermethode voor BHV-opleidingen. Het afgelopen jaar hebben we achter de schermen hard gewerkt aan de ontwikkeling van een BHV-leerreis en een bijbehorend nieuw leerplatform: Veiligheidsimpuls. 
  • Laat je inspireren voor 2024
    Laat je inspireren voor een veilig 2024
    Maken jullie als organisatie van bedrijfsveiligheid het goede voornemen in 2024?
  • De urgentie van veilig werken: feiten, cijfers en tips
    De urgentie van veilig werken: feiten en cijfers
    Hoe vaak komen arbeidsongevallen nu voor in Nederland? De Nederlandse arbeidsinspectie heeft dit het afgelopen jaar weer gemonitord. We nemen je in vogelvlucht mee door de cijfers.
     

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.