Daarom BHV.NL!

Stapje voor stapje gaan we allemaal weer opstarten en mogen we weer trainen! Dat is fijn, want juist nu is veiligheid extra belangrijk. En bedrijfsveiligheid staat of valt met de inzet en het handelen van de BHV’ers en de samenwerking van jullie veiligheidsorganisatie. Wij vinden het dan ook belangrijk dat onze cursisten niet alleen de theorie kennen, maar dat zij ook kunnen en durven handelen als het erop aankomt. Wij noemen dit Zekerheid in handelen! Binnen onze cursussen schenken we dan ook veel aandacht aan het ontwikkelen en stimuleren van zelfvertrouwen en kijken we naar wat de cursist hiervoor nodig heeft. Dat betekent dat we veel meer doen dan alleen klassikaal trainen!

Focus op de praktijk

Het is immers niet alleen belangrijk dat BHV’ers goed opgeleid zijn, maar vooral dat zij kunnen handelen. Soms vraagt dat namelijk net even wat andere handelingen dan de reguliere hulpverlening. Bijvoorbeeld als je te maken hebt met minder-zelfredzame personen, gevaarlijke stoffen, als er veel op hoogte gewerkt wordt of als je te maken hebt met ongepast, ongewenst gedrag of zelfs agressie. Daarom maken we in onze cursussen steeds de koppeling naar de werkpraktijk van de individuele cursist.

Oefenen, oefenen, oefenen

Dit doen we door gebruik te maken van verschillende werkvormen, zoals het maken en uitvoeren van opdrachten, scenario-oefeningen, ontruimingsoefeningen, continu leren, trainingsacteurs, het gebruik van taakkaarten en zelfs onze unieke veiligheidsgame. Zo zorgen we ervoor dat jouw medewerkers hun kennis direct toepassen in de praktijk en dus met zekerheid kunnen handelen!

Meer dan 40 eigen docenten

Inmiddels hebben we meer dan 40 eigen docenten in dienst. Dit zijn echte veiligheidsprofessionals met veel ervaring in de diverse branches. Voor jou betekent dit dat jij kunt vertrouwen op een uniforme aanpak, voldoende trainingsmogelijkheden en indien gewenst een vaste docentenpoule. Zo zorgen we dat we niet alleen jouw organisatie goed leren kennen, maar dat deze kennis ook geborgd blijft binnen onze organisatie. Ook als het gaat om onze docenten hebben wij kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij vinden het belangrijk dat jij er op kan vertrouwen dat onze cursussen worden gegeven door goed opgeleide professionals en dat jouw medewerkers terecht hun certificaat behalen. Daarom zijn wij transparant in onze manier van toetsen en beoordelen.

Gedurende de hele cursus bepalen onze docenten of jouw medewerkers hun leerdoelen behalen. Dit doen we op een competentiegerichte manier. Dit houdt in dat de nadruk ligt op de ontwikkeling van kennis, vaardigheden en houding. De manier waarop wij toetsen wordt bepaald aan de hand van jullie lesprogramma.

Een branchegerichte aanpak

Bij BHV.NL werken we branchegericht. Dat betekent dat wij al onze programma’s en producten hebben aangepast op jouw branche. Qua inhoud en voorbeelden, maar ook op de manier waarop we de stof behandelen. Door onze jarenlange ervaring in het ondersteunen van organisaties op het gebied van bedrijfsveiligheid hebben we enorm veel ervaring opgedaan in de diverse branches. Ervaring die we graag met jou delen!

Wist je dat onze cursussen door middel van modulair trainen volledig aansluiten op de risico’s van jouw organisatie? Samen bepalen we de modules die in deze cursus aan bod komen en waar jij de focus op legt. Denk bijvoorbeeld aan modules als levensreddend handelen, brand, verbandleer of ontruimen, maar ook modules als zelfcontrole, klachtafhandeling of het assisteren van een collega bij ongewenst, agressief gedrag. Zo kun jij erop vertrouwen dat de training altijd aansluit bij werkpraktijk van jouw medewerkers. 

Wat maakt ons uniek?

BHV.NL helpt je graag bij het inrichten en optimaliseren van jouw bedrijfsnoodorganisatie en het opleiden van jouw medewerkers. Dit doen wij elke dag voor een groot aantal organisaties in Nederland. Jaarlijks leiden wij meer dan 70.000 cursisten op en adviseren wij organisaties op het gebied van bedrijfsveiligheid. We blijven onszelf ontwikkelen en zetten dan ook vol in op innovatie. 
Je kiest voor BHV.NL, omdat wij:
 • ​Jouw veiligheidsambities helpen realiseren
 • Zekerheid in handelen stimuleren
 • De cursist centraal stellen
 • Een deskundige partner zijn

Lees meer

 • We blijven veilig trainen!
  We blijven veilig trainen!
  Het aantal coronabesmettingen neemt af, maar de gedeeltelijke lockdown gaat verder. We blijven ons daarom houden aan de aangepaste maatregelen. Bij BHV.NL volgen we de richtlijnen van het RIVM en blijven we op dezelfde veilige manier trainen, volgens het veiligheidsprotocol dat we eerder hebben opgesteld. Want juist in deze tijd is het belangrijk om een goede bedrijfsnoodorganisatie te hebben en je bedrijfshulpverleners goed te trainen.
 • BHV.NL geselecteerd voor de FD Gazellen Awards 2020
  BHV.NL geselecteerd voor de FD Gazellen Awards 2020
  Trots dat wij dit jaar genomineerd zijn voor de FD Gazellen Awards. Met 772 andere bedrijven zijn wij genomineerd als één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. .
 • Veelgestelde vragen tijdens het coronavirus
  Veelgestelde vragen tijdens het coronavirus
  We blijven veilig trainen! We begrijpen dat het bij onze klanten en cursisten veel vragen oproept over hoe wij onze trainingen organiseren. Daarom geven we hieronder antwoord op de meest gestelde vragen met betrekking tot de getroffen maatregelen voor onze trainingen. 
 • Vernieuwd programma voor de cursus co÷rdinator BHV basis
  Vernieuwd programma voor de cursus co÷rdinator BHV basis
  Onze afdeling productontwikkeling- en innovatie kijkt regelmatig met een kritische blik naar onze eigen cursusprogramma’s. Is de inhoud van de training nog actueel en sluit deze aan bij de verwachtingen van een bepaalde rol? Soms zien we dan dat een aanpassing van een programma gewenst is. Daarom vernieuwen we de cursus coördinator BHV basis.
 • Week van de RI&E 2020
  Week van de RI&E 2020
  Iets later dan gepland, maar ook dit jaar is er weer een Week van de RI&E. 21 t/m 25 september staat in het teken van het onder de aandacht brengen van de Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) onder ondernemers. 
 • BHV.NL neemt het Groningse Precare over
  BHV.NL neemt het Groningse Precare over
  Februari dit jaar heeft BHV.NL het Groningse Precare overgenomen. Nu is het moment daar dat Precare verder gaat onder de naam BHV.NL.
 • NIEUW BIJ BHV.NL: D╔ VEILIGHEIDSGAME!
  NIEUW BIJ BHV.NL: D╔ VEILIGHEIDSGAME!
  Met trots presenteren we, als eerste in Nederland, de Veiligheidsgame waarbij je door middel van gamification de veiligheid van jouw organisatie vergroot.
 • Vernieuwd programma voor de cursus ploegleider met e-learning
  Vernieuwd programma voor de cursus ploegleider met e-learning
  We hebben het lesprogramma van de cursus Ploegleider Basis met e-learning aangepast. Waarom onze afdeling productontwikkeling deze training heeft aangepast en wat er zoal nieuw is in deze cursus, lees je hieronder.
 • Protocol EHBO-, BHV- en reanimatiecursussen gereed!
  Protocol EHBO-, BHV- en reanimatiecursussen gereed!
  Het protocol om EHBO-, BHV- en reanimatiecursussen te kunnen geven in de nieuwe anderhalvemetermaatschappij is gereed. Het protocol is opgesteld door De Nederlandse Reanimatie Raad (NRR), het NIBHV, het Oranje Kruis, het Rode Kruis en de Branchevereniging Bedrijfshulpverlening Nederland (BVBN).

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.
BHV.NL maakt gebruik van cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Daarnaast vind je sneller wat je zoekt en bieden we jou relevante informatie. Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord. Klik hier voor de instellingen, meer informatie en onze privacyverklaring.
Cookies uitschakelen